האם שימוש בגז פלפל יכול להחשב כתקיפה ולסכן הרישיון נשק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: האם שימוש בגז פלפל יכול להחשב כתקיפה ולסכן הרישיון נשק?
spy כתב:במקרה שתיארת השימוש בתרסיס פלפל היה נחשב לתקיפה ובצדק. אתה לא אמור להתעסק בענישה של בבונים. איזה סיכון מיידי ניסית להדוף באמצעות התרסיס? את החיתוך (מסוכן ככל שיהיה) שהתרחש לפני כך וכך זמן? אתה צריך ללמוד לשלוט בדחפים שלך. ואם אתה חש סיכון - סע ברכב.
לא התעסקתי בענישה. הם צעקו לי שיש להם את המספר שלי והם הולכים לז**ן אותי וכו' וכו' אז ניגשתי אליהם בשביל לתת להם הזדמנות להגשים את מבוקשם...
אני יודע.. זה ממש משונה במדינה הזאת.. אשכרה בן אדם שלא נכנע לסמרטטת שהולכת כאן בכול חור ובכול דבר.
הסיכון המיידי היה יכול להיווצר אם הייתי נשאר במקום. והשאלה ששאלתי את עצמי האם אני "מתחמן במסגרת החוק" ואולי גורר את המצב שתוקפים אותי או לא.
את ההמלצות לשליטה עצמית ועל מה לנסוע ואיך - תשאיר לעצמך. לא תורמות ולא מעניינות אף אחד.
- סליקאי ארד

mudale222 כתב:spy כתב:במקרה שתיארת השימוש בתרסיס פלפל היה נחשב לתקיפה ובצדק. אתה לא אמור להתעסק בענישה של בבונים. איזה סיכון מיידי ניסית להדוף באמצעות התרסיס? את החיתוך (מסוכן ככל שיהיה) שהתרחש לפני כך וכך זמן? אתה צריך ללמוד לשלוט בדחפים שלך. ואם אתה חש סיכון - סע ברכב.
לא התעסקתי בענישה. הם צעקו לי שיש להם את המספר שלי והם הולכים לז**ן אותי וכו' וכו' אז ניגשתי אליהם בשביל לתת להם הזדמנות להגשים את מבוקשם...
אני יודע.. זה ממש משונה במדינה הזאת.. אשכרה בן אדם שלא נכנע לסמרטטת שהולכת כאן בכול חור ובכול דבר.
הסיכון המיידי היה יכול להיווצר אם הייתי נשאר במקום. והשאלה ששאלתי את עצמי האם אני "מתחמן במסגרת החוק" ואולי גורר את המצב שתוקפים אותי או לא.
את ההמלצות לשליטה עצמית ועל מה לנסוע ואיך - תשאיר לעצמך. לא תורמות ולא מעניינות אף אחד.
הקריטריונים להגנה עצמית ברורים מאד, וגם אם אתה שומר עליהם אתה עדיין יכול למצוא את עצמך בצרה:
1. תקפו אותך ללא שום התגרות מצידך. לא הייתה שום תרומה מצדך לתקיפה. לא אמרת "נראה אותך גבר" וכו' וכו'.. פשוט נפלו עליך כרעם ביום בהיר (ולא חסר מקרים כאלה).
2. לא הייתה לך שום דרך אחרת פרט לשימוש בכח כדי למנוע פגיעה בך.
וזה כולל ניתוק מגע, שיכנוע, מציאת מסתור, וויתור על האגו של "אני אראה לו מה-זה"
3. השתמשת בכח סביר כדי להדוף את התקיפה ולא משהו מעבר לזה.
אין פה שום אפשרות לתיחמון, כי החברה במשטרה ובפרקליטות כבר שכחו כל טריק שאתה עדיין לא חשבת עליו.
דבר ראשון יפתחו נגדך בהליך פלילי, ואחר כך אתה ועו"ד שלך תצטרכו להוכיח שאין לך אחות ושההתנהגות שלך הלמה את הנסיבות.
אם יוחלט לסגור לך את התיק, תצטרך אחר כך להלחם שזה יהיה מחוסר אשמה ולא מחוסר עניין לציבור (מה שמשאיר לך רישום פלילי במערכת).
אם לא יוחלט לסגור לך את התיק, סביר שילחצו עליך להגיע לעסקת טיעון ואם תעדיף להלחם על חפותך, תתכונן לסחבת שיכולה להגרר בין 2-5 שנים, כי התיק שלך ממש לא בעדיפות.
העלות הכוללת - תשריין לך בסביבות 40-50 אלף שח שכר טרחת עו"ד ועוד הרבה כאב ראש.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שהם לא שווים את היציאה מהרכב או ירידה מהאופנוע במקרה הנ"ל.
אין מצב בעולם שיסביר ירידה מהאופנוע. וזאת גם תהיה השאלה הראשונה.
מעצבן כן, לא פייר גם כן, שווה את כל הבלגאן ממש לא.
אין מצב בעולם שיסביר ירידה מהאופנוע. וזאת גם תהיה השאלה הראשונה.
מעצבן כן, לא פייר גם כן, שווה את כל הבלגאן ממש לא.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

mudale222 כתב:הסיכון המיידי היה יכול להיווצר אם הייתי נשאר במקום. והשאלה ששאלתי את עצמי האם אני "מתחמן במסגרת החוק" ואולי גורר את המצב שתוקפים אותי או לא.
שאלת שאלה. קיבלת תשובות. לא אהבת שהתשובות לא תומכות את התנהגותך? אתה אדם מבוגר ומוזמן לעשות כרצונך. רק אל תתפלא אחר כל מההשלחות האפשריות. אין צורך להשתלח על אנשים אחריםץ הם לא אשמים שהחוקים כאן לא תואמים את הפיוזים הקצרים שלך.
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד