שוב אני עם הבעיות-ביטול תבחין

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

שוב אני עם הבעיות-ביטול תבחין

על ידי eytands » 22 ספטמבר 2014, 19:58

אז ככה בודאי אתם זוכרים אותי ולמי שלא מוזמן לנבור בהסטוריה. אני בעל התבחין שהתבטל...
אז ככה כרגע טרם קיבלתי חידוש רשיון (הרשיון פג ב 31.8.14)
למרות שהרביתי להתקשר ולבקש שישלחו לי טיפסי חידשו...כמוכ' לא שלחו לי ביטול עילה...
תהיתי האם ההארכה המנהלתית שפורסמה באתר של המשרד לבט"פ כמוהו כרשיון זמני או שמא עלי להפקיד את הנשק במשטרה?

אני עדיין בודק מספר אופציות (גם משפטיות) לנסות ולשמור על הרשיון אך כרגע שום דבר לא בטוח. אודה מאוד לכל מי שיש מכר, עיצה טובה אם העמותה יכולה לעזור או כל דבר אחר...

אם אני מבין נכון יש לי עד סוף נובמבר (עפ"י הארכה המנהלתית - גם אם הנשק מופקד במשטרה...) להוציא טפסי חידוש.

אשמח מאוד לשמוע כל פיסת מידע מועילה
"הבא להורגך השכם להורגו"

"כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: שוב אני עם הבעיות-ביטול תבחין

על ידי Everest » 22 ספטמבר 2014, 20:56

למרות שפג התוקף של רשיון הפלסטיק שלך, יש לך הארכה מנהלית עד ל-30.11.14, כך כתוב באתר של המשרד לבט"פ(וכך גם אני מסיק מהיכרות עם אדם שרשיונו היה אמור לפוג ב-31 לאוגוסט, ובהודעת החידוש נרשמה לו הארכה מנהלית עד ל-30.11.14).
מבחינה חוקית, בנקודת הזמן הזאת הרשיון שלך עדיין בתוקף, ואינך נדרש להפקיד את הנשק במשטרה.
זה שעדיין לא קיבלת טפסי חידוש זה חריג ביותר, ואף מדיף ריח רע של שיטת מצליח.
ניגשת ללשכת רישוי כלי יריה באיזור מגוריך?
גם אם אין לך תור, תיגש לפקיד רישוי, ותתעקש שהוא ידפיס לך טפסי חידוש במקום, ושלא ישלח אותך "להגיש פניה מקוונת לאגף" כמו שהם אוהבים לעשות.
כמו כן אני מאמין שהעמותה תוכל לסייע לך בעניין, תנסה כאן:
http://www.legalwep.co.il/contactUs.aspx
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי eytands » 22 ספטמבר 2014, 22:11

אולי זה לא היה ברור מספיק.
אני מחזיק ברשיון תחת תבחין של בעל עסק לזהב ויהלומים (שלדעתי כבר אינו קיים...)מאידך טרם קיבלתי טפסי חידוש.... האם אתה בטוח שאין עלי להפקיד את הנשק במשטרה?! האם יש לי עד סוף נובמבר לנסות בכל דרך אפשרית להוציא טפסי חידוש?
"הבא להורגך השכם להורגו"

"כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Everest » 22 ספטמבר 2014, 23:10

eytands כתב:אולי זה לא היה ברור מספיק.
אני מחזיק ברשיון תחת תבחין של בעל עסק לזהב ויהלומים (שלדעתי כבר אינו קיים...)מאידך טרם קיבלתי טפסי חידוש.... האם אתה בטוח שאין עלי להפקיד את הנשק במשטרה?! האם יש לי עד סוף נובמבר לנסות בכל דרך אפשרית להוציא טפסי חידוש?

התבחין שלך לא קיים יותר כתבחין להוצאת רשיון(לא לחידוש רשיון).
כל עוד הרשיון שלך בתוקף אתה לא נדרש להפקיד את הנשק במשטרה גם אם התבחין בוטל ע"י המשרד.
הרשיון שלך עדיין בתוקף מכיוון שכל מי שפג רשיונו ב-31 לאוגוסט קיבל הארכה מנהלית עד ל-30 לנובמבר, זה גם כתוב באתר של המשרד.
כן, יש לך עד סוף נובמבר להשלים את כל תהליכי החידוש הרגילים, לרבות "לשכנע" פקיד רישוי לאשר לך חידוש רשיון.
זה שהתבחין לא משמש כתבחין להוצאת רשיון לא אומר שהמשרד לבט"פ יכול להתעלם ממי שכבר קיבל רשיון בעילה זו ולהכריח אותו לוותר על נשקו(וזה גם נידון כבר בבית משפט ונמצא בלתי חוקי לחייב אדם לעמוד בקריטריונים החדשים כל פעם מחדש).
מה שנשמע לפי המקרה שלך זה פשוט שיטת מצליח, מבחינת המשרד ממש לא איכפת להם, הם רק ינסו לא לחדש לך את הרשיון בכל דרך ואמתלה אפשרית אם הם מרגישים שיש סיכוי שתוותר, גם אם הם יודעים שזה לא חוקי(בוא נודה באמת, רוב האנשים במצבך כנראה לא היו נלחמים כדי לשמור על הנשק שלהם, ומוותרים עליו, שזו מטרה מוצהרת של המשרד).
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד