נרתיק "שירות" רמת אבטחה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נרתיק "שירות" רמת אבטחה
glock34 כתב:באבטחת מטוסים לא משתמשים בנרתיקים מסוג כזה בכלל וגם לא באבטחת אישים ולא בנשיאה להגנה עצמית. הם גדולים ומגושמים מדי.
ואם יורים עליך חלילה, רוץ למחזה או לפחות מסתור ולא לנשק. כי אולי לא נפגעת מכדור ראשון אבל זה שיצא אחריו עלול לפגוע בך. יורה מעפן שכבר מבצע עליך ירי ישחרר כדור כל 0.30 בערך על מטרה עומדת. אם אתה יורה מעולה אתה שולף ודורך ב 1.20 לא כולל זמן תגובה של לפחות עוד 0.20, תעשה חשבון ותבין שכדאי לך לזוז ולא להישאר עומד.
ככה לפחות אני הייתי פועל.
1. לא דיברנו על נרתיקים - דיברנו על מהירות שליפה
2. למרות שאנחנו גברים ולא יכולים לבצע יותר מפעולה אחת בו זמנית - אפשר עדיין גם לשלוף ולהגיב מהר ותוך כדי כך גם לזוז מקו האש, לשפר עמדות, לקצר טווח וכו'...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

Re: נרתיק "שירות" רמת אבטחה
אני מסכים עם איתמר שאין להמעיט בחשיבות מהירות השליפה
ומנגד איתמר בנרתיקי שירות שמיועדים לנשיאה חיצונית מדובר לרוב בשוטרים או מאבטחים
ושם לטעמי סכנת חטיפת נשק\אובדן נשק גבוה מאוד ולא פחותה כלל אל מול זמינות הנשק באירוע
ולכן כן יש מקום לנעילות כאלו ואחרות גם על חשבון זמן שליפה (כמובן שכל מקרה לגופו ולא היית רוצה להגיע לזמן שליפה של 4 שניות בגלל נעילות)
ומנגד איתמר בנרתיקי שירות שמיועדים לנשיאה חיצונית מדובר לרוב בשוטרים או מאבטחים
ושם לטעמי סכנת חטיפת נשק\אובדן נשק גבוה מאוד ולא פחותה כלל אל מול זמינות הנשק באירוע
ולכן כן יש מקום לנעילות כאלו ואחרות גם על חשבון זמן שליפה (כמובן שכל מקרה לגופו ולא היית רוצה להגיע לזמן שליפה של 4 שניות בגלל נעילות)
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד