מפקד משטרת אשדוד: מי שיש ברשותו נשק - ראוי שיישא אותו עליו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מפקד משטרת אשדוד: מי שיש ברשותו נשק - ראוי שיישא אותו על
אני מסכים עם כל אות ומילה שאמרת כאן! קלעת בול למחשבות שלי, אחד לאחד..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

Re: מפקד משטרת אשדוד: מי שיש ברשותו נשק - ראוי שיישא אותו על
איתמר כתב
היום פורסם סרטון מאירוע הדקירה בשבת השוטרים בזירה עומדים בחצי מעגל מסביב למפגע וכולם יורים לעברו וכך יוצא גם שיורים על השוטרים שמולם כנראה שהשוטר שנפגע (נראה בפינה השמאלית של הסרטון) נפצע מירי של השוטר שעומד בצד הימי עם M16 .
ועוד - שוב יש מצב שהשוטרים עומדים עם נשקים מן הסתם טעונים מאחורי שוטרים אחרים ומסכנים את החיים שלהם כמו הירי הלא מאורגן במחבלת בעפולה.
יש לשבח את השוטרים על התגובות המהירות שלהם רק מדאיג המצב של האי סדר בהתנהלות שלהם.
אני אעיד על עצמי שלא הייתי חייל קרבי מצד שני למדתי להשתמש בנשק במהלך עבודה במערכת הבטחון מטובי בעלי המקצוע. כפי שנאמר כבר לא פעם קל לשבת מאחורי מקלדת לבקר אבל מאוד
צורם לי העיניין של ההתנהלות ואני מקווה שלא יקרו מקרים נוספים של ירי דו צדדי ופציעות של שוטרים או חיילים..
מה שמפריע לי באירוע הזה הוא ההתנהלות הלא בטיחותית והלא מקצועית של הכוחות בשטח.
הם היו יותר מסוכנים אחד לשני מאשר "המחבלת"
היום פורסם סרטון מאירוע הדקירה בשבת השוטרים בזירה עומדים בחצי מעגל מסביב למפגע וכולם יורים לעברו וכך יוצא גם שיורים על השוטרים שמולם כנראה שהשוטר שנפגע (נראה בפינה השמאלית של הסרטון) נפצע מירי של השוטר שעומד בצד הימי עם M16 .
ועוד - שוב יש מצב שהשוטרים עומדים עם נשקים מן הסתם טעונים מאחורי שוטרים אחרים ומסכנים את החיים שלהם כמו הירי הלא מאורגן במחבלת בעפולה.
יש לשבח את השוטרים על התגובות המהירות שלהם רק מדאיג המצב של האי סדר בהתנהלות שלהם.
אני אעיד על עצמי שלא הייתי חייל קרבי מצד שני למדתי להשתמש בנשק במהלך עבודה במערכת הבטחון מטובי בעלי המקצוע. כפי שנאמר כבר לא פעם קל לשבת מאחורי מקלדת לבקר אבל מאוד
צורם לי העיניין של ההתנהלות ואני מקווה שלא יקרו מקרים נוספים של ירי דו צדדי ופציעות של שוטרים או חיילים..
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד