כמה באמת יש תחרות מחירים והמלצה להחלפה של אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כמה באמת יש תחרות מחירים והמלצה להחלפה של אקדח
ערב טוב .אני בעל תבחין משמר עם אקדח טנפוליו ורציתי לנצל את החלון שנתנו להחליף נשק .אני מחפש נשק לא כבד מידי .גלוק יריתי בו אבל זה לא זה .אני ראיתי כמה המלצות על CZ P07 מה אתם אומרים עליו ומה מציין הדיוטי . כמה יוכל להיות משחק במחירים של האקדח בין החנויות .ראיתי CZ ב3200 ובחנות ב3000 לאותו דגם .אני אשמח לשמוע המלצות שלכם ל 9
- סליקאי ארד

Re: כמה באמת יש תחרות מחירים והמלצה להחלפה של אקדח
P07 ו-P07 DUTY אלו שני אקדחים שונים.
ה-P07 הוא גירסא חדשה יותר של ה-DUTY.
הכי זול שמצאתי P07(לא DUTY) היה ב-3200 שקל, ואני לא מאמין שתימצא יותר זול.
יכול להיות שמה שמצאת ב-3000 שקל היה DUTY, כי הם נמכרים באיזור ה-2900 שקל היום.
להמליץ לך על ה-P09 אני לא יכול, אבל לגבי ה-P07 יש לי אותו ואני מרוצה מכל רגע.
ה-P07 הוא גירסא חדשה יותר של ה-DUTY.
הכי זול שמצאתי P07(לא DUTY) היה ב-3200 שקל, ואני לא מאמין שתימצא יותר זול.
יכול להיות שמה שמצאת ב-3000 שקל היה DUTY, כי הם נמכרים באיזור ה-2900 שקל היום.
להמליץ לך על ה-P09 אני לא יכול, אבל לגבי ה-P07 יש לי אותו ואני מרוצה מכל רגע.
- סליקאי זהב

DUTY לא מיוצר יותר
החליף אותו p07
אני חושב שהוא עדיף גם מבחינה עיצובית הוא קיבל קווים יותר עדכניים ופחות מעוגלים ומסורתיים, גם הוא מגיע עם כוונות ברזל שזה חוסך כמה מאות שקלים.
וגם פתרו בו כל מיני בעיות קטנות שהיו, לדוגמא בדיוטי היתה מחסנית 16 כדור שהרבה היו מתלוננים שאי אפשר להכניס את הכדור ה-16 או שמאוד קשה, וחלק מהאנשים פשוט וויתר והלך עם 15 כדור. אז בדגם החדש פתרו את זה והמחסנית היא מראש 15 כדור :)
החליף אותו p07
אני חושב שהוא עדיף גם מבחינה עיצובית הוא קיבל קווים יותר עדכניים ופחות מעוגלים ומסורתיים, גם הוא מגיע עם כוונות ברזל שזה חוסך כמה מאות שקלים.
וגם פתרו בו כל מיני בעיות קטנות שהיו, לדוגמא בדיוטי היתה מחסנית 16 כדור שהרבה היו מתלוננים שאי אפשר להכניס את הכדור ה-16 או שמאוד קשה, וחלק מהאנשים פשוט וויתר והלך עם 15 כדור. אז בדגם החדש פתרו את זה והמחסנית היא מראש 15 כדור :)
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
האם יש שינוי במחירים או שזה בדרך כלל מחירים אחידים יש בכלל תחרות .אני פשוט עם גבס ביד והילדים בבתי ספר וגנים אז יש לי זמן פנוי לבדוק .יש חנות שעובדת עם הפורום .מה הנוהל לגבי הנשק שמוחלף
- סליקאי ארד

השחקנים המרכזיים מישרים קו בנוגע למחירים, אבל וזה אבל גדול אצל כולם יכולת המיקוח שלך היא מפתח למחיר טוב,
לצערי הרב שוק הנשק הישראלי לא שונה משוק...ישראלי, והמחיר ההתחלתי בו תתקל בחנות הוא מחיר מומלץ שמתוכו אפשר
א.לחתוך אי אילו שקלים עשרות שקלים ואף מאות שקלים
ב.לקבל "צ'ופרים" ש"כלולים" במחיר ששווים לך כסף רב,
לדוגמא לרוכש אקדח חדש או מחליף שמשנה קוטר, אימון זה רכיב בעסקה ששווה כ-250/300 ש"ח, כמעט בכל עסקה אפשר לגלם אותו פנימה ולהינות מהנחה בפועל של 300 שקל,
לצערי הרב שוק הנשק הישראלי לא שונה משוק...ישראלי, והמחיר ההתחלתי בו תתקל בחנות הוא מחיר מומלץ שמתוכו אפשר
א.לחתוך אי אילו שקלים עשרות שקלים ואף מאות שקלים
ב.לקבל "צ'ופרים" ש"כלולים" במחיר ששווים לך כסף רב,
לדוגמא לרוכש אקדח חדש או מחליף שמשנה קוטר, אימון זה רכיב בעסקה ששווה כ-250/300 ש"ח, כמעט בכל עסקה אפשר לגלם אותו פנימה ולהינות מהנחה בפועל של 300 שקל,
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד