שאלה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: שאלה

על ידי Tan1971 » 27 אוקטובר 2015, 22:15

אקדוחן כתב:תודה איתמר,אלך עם התחושה ואיתך, אשאר בתבחין הקיים, ישנו הרושם שכשהמצב יירגע(והוא בסוף יירגע), יבוטלו תבחינים, אם לא ישר על המקום, אז בעתיד הנראה לעין.

מסכים עם התחושה שישוב זכאי זו כנראה העילה החזקה ביותר, בתנאי שתמשיך לגור שם אבל גם שאר התבחינים עם הביטול שלהן יהפכו לתבחין משמר.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Tan1971 » 28 אוקטובר 2015, 11:36

בהמשך לשאלה המקורית אם יש לי רישיון לנשיאת נשק אישי עפ"י תבחין משמר. האם אני יכול לבקש רשיון נוסף לנשיאת נשק אירגוני (חברת שמירה, משרד ממשלתי או כל גוף אחר דומה). האם מבטלים את התבחין המשמר או מאפשרים להחזיק שני אקדחים?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Tan1971 » 28 אוקטובר 2015, 11:36

בהמשך לשאלה המקורית אם יש לי רישיון לנשיאת נשק אישי עפ"י תבחין משמר. האם אני יכול לבקש רשיון נוסף לנשיאת נשק אירגוני (חברת שמירה, משרד ממשלתי או כל גוף אחר דומה). האם מבטלים את התבחין המשמר או מאפשרים להחזיק שני אקדחים?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי rubimor » 28 אוקטובר 2015, 11:53

Tan1971 כתב:בהמשך לשאלה המקורית אם יש לי רישיון לנשיאת נשק אישי עפ"י תבחין משמר. האם אני יכול לבקש רשיון נוסף לנשיאת נשק אירגוני (חברת שמירה, משרד ממשלתי או כל גוף אחר דומה). האם מבטלים את התבחין המשמר או מאפשרים להחזיק שני אקדחים?

אין קשר כי לא מדובר ברישוי פרטי, שבמקרה שלו אתה מנוע מלרכוש יותר מנשק אחד (אלא אם כן מדובר ברישוי ספציפי כגון ספורטאי, צייד וכו'). רישוי ארגוני לא כולל בעלות על נשק. את הנשק אתה מקבל מהחברה ולא רק שאתה יכול להיות בעל נשק וגם לשאת נשק חברה, אלא שאתה מחויב לעבוד עם הנשק של החברה בלבד (וכשאתה לא בעבודה אם אני לא טועה אתה לא יכול לשאת אותו עליך, אלא רק את הנשק הפרטי אם יש לך). נשק המשמש לעבודה עובר בדיקות אחרות מאשר נשק פרטי, ומאושר לעבודת אבטחה, בעוד שנשק פרטי לא.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 28 אוקטובר 2015, 12:05

Tan1971 כתב:
אקדוחן כתב:תודה איתמר,אלך עם התחושה ואיתך, אשאר בתבחין הקיים, ישנו הרושם שכשהמצב יירגע(והוא בסוף יירגע), יבוטלו תבחינים, אם לא ישר על המקום, אז בעתיד הנראה לעין.

אבל גם שאר התבחינים עם הביטול שלהן יהפכו לתבחין משמר.

תבחין משמר בוטל לחלוטין - הוא לא קיים יותר!!

מה שאומר שהרשיון שלך תלוי כל הזמן בעמידה בתבחין/עילה עדכניים ואין שום "נמל בטוח" שיגן על הרשיון שלך אחרי ותק של 10 שנים.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Tan1971 » 28 אוקטובר 2015, 19:43

itamar כתב:
Tan1971 כתב:

אבל גם שאר התבחינים עם הביטול שלהן יהפכו לתבחין משמר.

תבחין משמר בוטל לחלוטין - הוא לא קיים יותר!!

מה שאומר שהרשיון שלך תלוי כל הזמן בעמידה בתבחין/עילה עדכניים ואין שום "נמל בטוח" שיגן על הרשיון שלך אחרי ותק של 10 שנים.

א.

כבר עברתי את העשר שנים, עדיין צריך להוכיח עמידה בתבחין או שמשנים את התבחין שנקרא אחר?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד