כמה שאלות בנושא נשק ראשון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כמה שאלות בנושא נשק ראשון
שלום חברים,
אני מצטרף לנהירה ההמונית של המצטרפים החדשים עקב ההקלה בתבחינים ובשל המצב הבטחוני הנוכחי.. %0
קראתי כאן בתקופה האחרונה כאורח, למדתי הרבה מהדיונים והיום החלטתי להצטרף כדי לקבל מענה למספר שאלות שנותרו עבורי ללא מענה:
כמובן שאני לא ארכוש שום דבר בטרם קבלת אישור מהפקיד, אני שואל בינתיים רק כדי לדעת (וכי אני אחד כזה שמאוד אוהב לתכנן הכל מראש ולא להשאיר דברים לרגע האחרון).
תודה לעוזרים,
שגיא
אני מצטרף לנהירה ההמונית של המצטרפים החדשים עקב ההקלה בתבחינים ובשל המצב הבטחוני הנוכחי.. %0
קראתי כאן בתקופה האחרונה כאורח, למדתי הרבה מהדיונים והיום החלטתי להצטרף כדי לקבל מענה למספר שאלות שנותרו עבורי ללא מענה:
- הגשתי בקשה (בדואר רשום) בשל תבחין של שירות מילואים פעיל בדרגה מזכה, אך לא צירפתי לבקשה אישור ממפקד היחידה כי לא הבנתי שצריך אחד כזה. האם הבקשה תישלל על המקום או שניתן להשלים ויבקשו ממני להציג אישור בראיון האישי?
- לאחר קריאה מרובה ושעות של צפייה בסרטונים, הבחירה תהיה ככל הנראה בגלוק 26. חשובה לי יותר נוחות הנשיאה ויכולת ההסלקה מאחר שאני מתעתד לשאת את הנשק כל יום ולא לאפסן אותו בכספת כדי שיעלה אבק.. לכן למרות שבתחילה חשבתי על ה-19 אני ככל הנראה אבחר ב-26. מה שמביא אותי לשאלה - מישהו מכיר מטווח שבו ניתן להחזיק ולירות כדי להתנסות בשני הנשקים כדי לקבל החלטה מושכלת באשר לרכישה?
- כחלק מההיערכויות שלי לקבלה עתידית של נשק, התעניינתי בכספות ובנרתיקים. אחרי אינספור שיטוטים ברשת וסוגי דגמים, הייתי שמח לקבל חוות דעתכם בנוגע לנרתיק הבא מסוג inside the waistband holster - דגם Kingtuk של גלקו, מצ"ב קישור - http://www.galcogunleather.com/kingtuk- ... _1176.html
כמובן שאני לא ארכוש שום דבר בטרם קבלת אישור מהפקיד, אני שואל בינתיים רק כדי לדעת (וכי אני אחד כזה שמאוד אוהב לתכנן הכל מראש ולא להשאיר דברים לרגע האחרון).
תודה לעוזרים,
שגיא
Glock 26 GEN4
Re: כמה שאלות בנושא נשק ראשון
לא ישללו את הבקשה (במידה והכל יהיה בסדר) אבל תצטרך להשלים את האישור הזה אם הוא חלק מהתבחין..
לגבי סוג האקדח.. אני יכול להגיד לך שגלוק 26 כלי מצויין עם יתרונות וחסרונות ( כמו כולם.. ) אני רכשתי אחד לפני חודש וקצת.. מרוצה מאוד אבל תצטרך להתאמן הרבה כדי להגיע לתוצאות טובות (ברמה של הגנה עצמית ).
איני יודע אילו מטווחים מחזיקים אותו ככלי יד שניה או ככלי להשכרה במטווח.. אבל אם תחפש קצת ותתקשר לכמה מטווחים אני בטוח שתמצא..
תבדוק גם את ה - S&W M&P9c, גם יכול להתאים לך תכונות זהות לגלוק בכל הנוגע להסלקה.. אתה יכול לעניין באשקולים הקודמים לראות חוות דעת של החברים הוותיקים והמבינים יותר..
שיהיה יום טוב והמון הצלחה!
לגבי סוג האקדח.. אני יכול להגיד לך שגלוק 26 כלי מצויין עם יתרונות וחסרונות ( כמו כולם.. ) אני רכשתי אחד לפני חודש וקצת.. מרוצה מאוד אבל תצטרך להתאמן הרבה כדי להגיע לתוצאות טובות (ברמה של הגנה עצמית ).
איני יודע אילו מטווחים מחזיקים אותו ככלי יד שניה או ככלי להשכרה במטווח.. אבל אם תחפש קצת ותתקשר לכמה מטווחים אני בטוח שתמצא..
תבדוק גם את ה - S&W M&P9c, גם יכול להתאים לך תכונות זהות לגלוק בכל הנוגע להסלקה.. אתה יכול לעניין באשקולים הקודמים לראות חוות דעת של החברים הוותיקים והמבינים יותר..
שיהיה יום טוב והמון הצלחה!
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

תודה רבה על התשובה, הרגעת אותי לגבי זה שלא ישללו מיידית אלא יבקשו השלמה.
לגבי האימונים שנדרשים, כמו בכל דבר בחיים אני חושב ש-Practice makes perfect, בייחוד בנושא הזה ולכן אני לא מתרגש..
לגבי הS&W אני די נעול על הגלוק כי אני כנראה אהיה חלק מקבוצת רכישה של יוצאי גוף בטחוני מסויים שתוזיל את המחיר משמעותית.
מישהו יודע לגבי הנרתיק שצירפתי של Galco?
הוא נראה מאוד מקצועי ונוח.. הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו שבאמת התנסה איתו.
לגבי האימונים שנדרשים, כמו בכל דבר בחיים אני חושב ש-Practice makes perfect, בייחוד בנושא הזה ולכן אני לא מתרגש..
לגבי הS&W אני די נעול על הגלוק כי אני כנראה אהיה חלק מקבוצת רכישה של יוצאי גוף בטחוני מסויים שתוזיל את המחיר משמעותית.
מישהו יודע לגבי הנרתיק שצירפתי של Galco?
הוא נראה מאוד מקצועי ונוח.. הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו שבאמת התנסה איתו.
Glock 26 GEN4
אם כבר נרתיק מחול ובסכומים כאלו לא הייתי מחפש גלקו
הייתי הולך יותר בכיוון של Comp-Tac
http://www.comp-tac.com/mtac-holster-10225
לצערי הרב אין לי ניסיון אישי עדיין עם הנרתיק בדגש על עדיין, אבל הביקורות בעולם מספיקות
הייתי הולך יותר בכיוון של Comp-Tac
http://www.comp-tac.com/mtac-holster-10225
לצערי הרב אין לי ניסיון אישי עדיין עם הנרתיק בדגש על עדיין, אבל הביקורות בעולם מספיקות
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
היי goral, תודה על התשובה.
נתקלתי גם בנרתיק הזה במהלך החיפושים, כשצפיתי בסקירה הבאה (אגב הבחור שם מאוד מומלץ לצפייה, יש לו המון סרטונים מחכימים) - https://www.youtube.com/watch?v=ZSUWWw14XqE
בסרטון הוא מראה סוגים שונים של נרתיקים היברידיים וממה שהוא הראה, ניתן לשים לב שהתופסנים של הנרתיק שהצעת יושבים בצורה פחות נוחה ופחות מחוזקת לנרתיק עצמו, כך שעושה רושם שהוא קצת "ירקוד" בתוך המכנס.. מה גם שהנרתיק של Galco נראה לי מעט רחב יותר כך שהמשקל מתחלק על פני יותר שטח ומייצר יותר נוחות.
ד"א,
המשלוח לארץ של הנרתיק שהצעת עולה גם 90 ומשהו דולר נוספים :)

נתקלתי גם בנרתיק הזה במהלך החיפושים, כשצפיתי בסקירה הבאה (אגב הבחור שם מאוד מומלץ לצפייה, יש לו המון סרטונים מחכימים) - https://www.youtube.com/watch?v=ZSUWWw14XqE
בסרטון הוא מראה סוגים שונים של נרתיקים היברידיים וממה שהוא הראה, ניתן לשים לב שהתופסנים של הנרתיק שהצעת יושבים בצורה פחות נוחה ופחות מחוזקת לנרתיק עצמו, כך שעושה רושם שהוא קצת "ירקוד" בתוך המכנס.. מה גם שהנרתיק של Galco נראה לי מעט רחב יותר כך שהמשקל מתחלק על פני יותר שטח ומייצר יותר נוחות.
ד"א,
המשלוח לארץ של הנרתיק שהצעת עולה גם 90 ומשהו דולר נוספים :)

Glock 26 GEN4
יש בחור בישראל שמייצר נרתיקים היברידים, ב-240 שקל לנרתיק
נשמע מאוד אטרקטיבי אבל לא יודע מה האיכות
בקשר לגודל של הנרתיק ופיזור המשקל הייתי לוקח בחשבון ביחס ישיר את סוג הנשק, אם אתה עם גלוק 43 או אפילו 26, הייתי מחפש משהו מינימאליסטי, אם אתה עם נשר המדבר אז לא.
נשמע מאוד אטרקטיבי אבל לא יודע מה האיכות
בקשר לגודל של הנרתיק ופיזור המשקל הייתי לוקח בחשבון ביחס ישיר את סוג הנשק, אם אתה עם גלוק 43 או אפילו 26, הייתי מחפש משהו מינימאליסטי, אם אתה עם נשר המדבר אז לא.
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד