קנה נוסף לאקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קנה נוסף לאקדח
שלום לחברים
מה מדיניות הבטפ היום בנוגע להוספת קנה לכלי ?
תודה לעונים
מה מדיניות הבטפ היום בנוגע להוספת קנה לכלי ?
תודה לעונים
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
Re: קנה נוסף לאקדח
לא יודע את התשובה, אבל יש לי אנקדוטה בנושא: לפני שנים מישהו שאני מכיר עשה ייבוא של ערכת המרה ל 22 ארוך לאקדח שלו (שהיה 1911 9ממ), ע"מ להתאמן במטווחים בקוטר זול בכיף. החוק לפחות אז אמר שבחידושי רישיון הוא צריך לירות עם הקוטר הגבוה בלבד בנשקים שבהם יש יותר מקוטר אחד. בכל אופן, הוא הלך לרשום את הערכה במשרד הפנים (אז זה עוד היה משרד הפנים) וכשקיבל הביתה את הנייר הזמני היה רשום בתיאור הנשק, תחת מס' קנים: 2. הוא התקשר לוודא שהם מבינים שלהשק עצמו הוא חד-קני, אבל נאמר לו שמה שהפקידה רשמה זה מה שצריך להיות. כשהוא עבר למרכז הארץ הוא קיבל יום אחד זימון למשרד הפנים לצורך "וידוא זיהוי נשק". מסתבר שהפקיד המתלהב רק רצה לראות איך נראה במציאות "אקדח דו-קני". הוא די התאכזב, בלשון המעטה, כשראה אקדח רגיל. לאחר מספר שבועות הוא קיבל הביתה מכתב "שינוי בתכונות הנשק", שבזמנו לפחות היה מיועד לשינוי רציני בתכונה של נשק (קיצור אורך קנה, שינוי קוטר וכו'), ועליו היה רשום באותיות קידוש לבנה: קנה אחד, כשלידו בכתב ידו של פקיד הרישוי המאוכזב שלושה סימני קריאה גדולים בעט כחול.
אני שואל את עצמי האם פקידי הרישוי התמקצעו מאז...
אני שואל את עצמי האם פקידי הרישוי התמקצעו מאז...
- סליקאי ארד

Re: קנה נוסף לאקדח
אז לתשובתך לא הם לא התמקצעו ואינם מבינים מאיפה יוצא הקליע, הם בסך הכל פקידים
נכון להיום רק ספורטאים יכולים לבקש קנה נוסף בכפוף להמלצה של יו"ר התאחדות הקליעה
נכון להיום רק ספורטאים יכולים לבקש קנה נוסף בכפוף להמלצה של יו"ר התאחדות הקליעה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד