כדור לייזר לאימון - שווה משהו?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כדור לייזר לאימון - שווה משהו?
מסקרנות חיפשתי דברים מעניינים לאקדח וראיתי שיש כדור לייזר לאימון

כדור ששמים באקדח ובכל נקירה רואים נקודה על מטרה שמציבים, שזה פתרון אימון במדינה שלנו שאי אפשר לירות איפה שרוצים כמו בארה"ב וגם כי תחמושת היא יקרה.
ראיתי שיש מלא סוגים ובמחירים שונים (40-900 ש"ח)
מישהו ניסה את זה? זה שווה משהו?
אני יודע שיש הבדל משמעותי בין זה לבין לירות כדור חי אבל עדין אולי שווה?
ומי שיודע וניסה, מה ההבדלים בין אלו הזולים ליקרים בהגזמה?
יש את זה ב-40 ש"ח
http://www.ebay.com/itm/9MM-VERY100-Bra ... SwdpxUWHNE
תודה לעונים
כדור ששמים באקדח ובכל נקירה רואים נקודה על מטרה שמציבים, שזה פתרון אימון במדינה שלנו שאי אפשר לירות איפה שרוצים כמו בארה"ב וגם כי תחמושת היא יקרה.
ראיתי שיש מלא סוגים ובמחירים שונים (40-900 ש"ח)
מישהו ניסה את זה? זה שווה משהו?
אני יודע שיש הבדל משמעותי בין זה לבין לירות כדור חי אבל עדין אולי שווה?
ומי שיודע וניסה, מה ההבדלים בין אלו הזולים ליקרים בהגזמה?
יש את זה ב-40 ש"ח
http://www.ebay.com/itm/9MM-VERY100-Bra ... SwdpxUWHNE
תודה לעונים
S&W M&P Shield
Re: כדור לייזר לאימון - שווה משהו?
לי יש אחד כזה של Laser Ammo.
היתרון המרכזי שלו הוא שהמחלק אינו חולץ אותו, בניגוד לזה שבתמונה שכן נחלץ ע״י המחלק. יהיה לך קושי להוציא את זה שבתמונה מבית הבליעה בגלל האורך שלו. דורש פירוק של כל האקדח (״פירוק שדה״).
הכדור של Lase Ammo ניתן לרכישה בארץ במחיר מוזל לחברי העמותה. בדוק עם דודי רם.
הכדור הזה נותן לך אפשרות להתאמן עד שלב הלחיצה על ההדק (שליפה, כיוון וכו׳). ראיתי אחד מיורי הירי המעשי הבכירים ביותר מתאמן עם כדור כזה.
היתרון המרכזי שלו הוא שהמחלק אינו חולץ אותו, בניגוד לזה שבתמונה שכן נחלץ ע״י המחלק. יהיה לך קושי להוציא את זה שבתמונה מבית הבליעה בגלל האורך שלו. דורש פירוק של כל האקדח (״פירוק שדה״).
הכדור של Lase Ammo ניתן לרכישה בארץ במחיר מוזל לחברי העמותה. בדוק עם דודי רם.
הכדור הזה נותן לך אפשרות להתאמן עד שלב הלחיצה על ההדק (שליפה, כיוון וכו׳). ראיתי אחד מיורי הירי המעשי הבכירים ביותר מתאמן עם כדור כזה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
קרא את כל הפרסום:
זה שבתמונה הוא Boresighter, דהיינו מיועד לתיאום כוונות ופועל ברגע שהכנסת סוללות לתוכו. הכדור שאני ציינתי יורה נקודה רגעית בלחיצה על ההדק. אלו שני דברים שונים בתכלית. לכן גם ההבדל במחיר.
שים לב גם שזה שבתמונה אינו מתאים לכלים של 9 מ״מ לוגר כלל, כנראה בגלל האורך הגדול שלו.
זה שבתמונה הוא Boresighter, דהיינו מיועד לתיאום כוונות ופועל ברגע שהכנסת סוללות לתוכו. הכדור שאני ציינתי יורה נקודה רגעית בלחיצה על ההדק. אלו שני דברים שונים בתכלית. לכן גם ההבדל במחיר.
שים לב גם שזה שבתמונה אינו מתאים לכלים של 9 מ״מ לוגר כלל, כנראה בגלל האורך הגדול שלו.
רם
קצת הלכתי לאיבוד...
מה שאני הבאתי זה לא טוב מהסיבה שהוא דלוק קבוע וגם צריך לפרק את הנשק בשבילו?
אם הכדור יפלט כל נקירה זה לא מעצבן לחפש אותו על הריצפה כל שניה?
ואם תוכל להפנות אותי לאחד שמתאים יותר? לאקדח כמו גלוק 43 או שילד
(לא מכיר את דודי רם)
(לא מכיר את דודי רם)
S&W M&P Shield
Dark Droid כתב:קצת הלכתי לאיבוד...
(לא מכיר את דודי רם)
רשום במפורש שהוא לא מתאים לגלוק בפרט ולכל כלי של 9 מ״מ לוגר בכלל. אני מאמין שזה בגלל שהוא יותר ארוך מבית הבליעה. כנראה שעל מנת לדרוך את הגלוק, המחלק ינסה לפלוט אותו החוצה ויעשה רק צרות.
אני מציע לך לרדת מהכדור הזה ולשקול את laser ammo. ראה כאן:
http://store.laser-ammo.com/laser-train ... ition.html
בדוק רכישה אצל דודי רם, dudiram@gmail.com
היתרון הוא, כמו שכתבתי, שהמחלק לא חולץ את הכדור, ולכן מאפשר עבודה חלקה עם כל כלי. החשיבות של עובדה זו היא בכך שה״כדור״ יותר ארוך מכדור 9 מ״מ רגיל, ואם המחלק ינסה לחלוץ אותו בסוף האימון- הוא ייתקע. מאידך, בסוף האימון הוא יצא ללא בעיות אם תדחוף אותו החוצה מכיוון הלוע.
רם
מצטרף להמלצה החמה של רם.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תודה על המענה, נראה משהו טוב רק שזה 200$ (או שיש מחיר אחר אצל מי שאמרת?)
אם לא, אין משהו דומה יותר זול? (אזור ה150 שקל)
תודה :)
אם לא, אין משהו דומה יותר זול? (אזור ה150 שקל)
תודה :)
S&W M&P Shield
המחיר בארץ יותר נמוך מ-$200, אבל לא בתחום של 150 שקל.
רם
למה לך להרגיל את העיניים לחפש נקודת לייזר על מטרות? הרי מדובר באימון שאליו תחזור בשעת חירום ואז לא יהיה לך הלייזר.
אני חושב שעדיף לך לעשות יבשים ולסמוך על תמונת כוונות נכונה ויציבה מאשר לקבל אישור מנקודת לייזר על גבי המטרה.
הרי ברור שהעין תמיד תרוץ לנקודה ותדלג על הכוונות ואז אתה מפסיד את כל מהות האימון. אולי זה יכול לעזור לך לפתח אינדקס נכון, אבל את אותה תוצאה תקבל גם מהכוונת הקדמית באימון יבשים נכון.
רק דעה, ושיהיה בהצלחה.
אני חושב שעדיף לך לעשות יבשים ולסמוך על תמונת כוונות נכונה ויציבה מאשר לקבל אישור מנקודת לייזר על גבי המטרה.
הרי ברור שהעין תמיד תרוץ לנקודה ותדלג על הכוונות ואז אתה מפסיד את כל מהות האימון. אולי זה יכול לעזור לך לפתח אינדקס נכון, אבל את אותה תוצאה תקבל גם מהכוונת הקדמית באימון יבשים נכון.
רק דעה, ושיהיה בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי glock34 בתאריך 09 דצמבר 2015, 07:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

1. עם כוונת סיב אופטי כדאי להתמקד במטרה ולא בלהב אם היא קרובה מספיק. ניתן לראות את הסיב במטושטש.
2. אם מתמקדים בלהב ועובדים עם לייזר ביבשים, ניתן לראות את הכתם במטושטש.
2. אם מתמקדים בלהב ועובדים עם לייזר ביבשים, ניתן לראות את הכתם במטושטש.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
כל אחד והיכולת שלו.
אני תמיד מתרכז בכוונות במיוחד הקדמית עם או בלי סיב. למי שיש את היכולת להתרכז במטרה ובאותו הזמן לראות תמונת כוונות טובה, כל הכבוד לו.
אני עובד בשיטת זיהוי מטרה והכנסתה לתמונת כוונות. אם מדובר במטרה קרובה מאוד, אני סומך הרבה על אינדקס עם תמונת כוונות שאינה מושלמת בירי רצוף תוך רדיפה אחרי הכוונת הקדמית שליטה על הריקוייל ולחיצה מהירה/הכאה על ההדק.
https://www.youtube.com/watch?v=YLRxohRdIys
אחד הטובים אם לא ה...
דקה 5:17 הסבר מושלם שמנפץ הרבה קלישאות כמו סחיטת הדק.
אני תמיד מתרכז בכוונות במיוחד הקדמית עם או בלי סיב. למי שיש את היכולת להתרכז במטרה ובאותו הזמן לראות תמונת כוונות טובה, כל הכבוד לו.
אני עובד בשיטת זיהוי מטרה והכנסתה לתמונת כוונות. אם מדובר במטרה קרובה מאוד, אני סומך הרבה על אינדקס עם תמונת כוונות שאינה מושלמת בירי רצוף תוך רדיפה אחרי הכוונת הקדמית שליטה על הריקוייל ולחיצה מהירה/הכאה על ההדק.
https://www.youtube.com/watch?v=YLRxohRdIys
אחד הטובים אם לא ה...
דקה 5:17 הסבר מושלם שמנפץ הרבה קלישאות כמו סחיטת הדק.
- סליקאי זהב

כדור הלייזר כשלעצמו קצת בעייתי
אבל, כשאתה מצרף למשוואה את המטרה הראקטיבית שלהם העסק נהייה מאוד אפקטיבי כאימון יבש עם פידבק מיידי
https://www.laser-ammo.com/electronic-targets
אבל, כשאתה מצרף למשוואה את המטרה הראקטיבית שלהם העסק נהייה מאוד אפקטיבי כאימון יבש עם פידבק מיידי
https://www.laser-ammo.com/electronic-targets
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
עוד כמה נקודות לאימון מעבר בין מטרות
https://www.youtube.com/watch?v=_PQ1wpUybHs
לא חייבים להשתמש באותם כלים שהוא משתמש בכדי להנות מאותה תוצאה באימון.
אפשר גם להתאמן על יבש רק לזכור לזוז עם הכוונות מיד לאחר לחיצה על ההדק בלי לחכות.
התרגיל מחייב את היורה לסמוך על תמונת הכוונות לחיצה על ההדק ושימוש נכון בריקוייל בכדי לעבור מטרה למטרה.
אפשר גם במטווח רק עם 2מטרות, כמה פעמים משמאל לימין ואז מימין לשמאל. כל הרעיון הוא שימוש נכון בריקוייל במעבר בין מטרות מבלי לחפש פגיעה במטרה, אלא פשוט לדעת שהיא שם.
רוב הוא אחד היורים מהם למדתי המון הוא אמנם לא המהיר ביותר אבל בהחלט אחד המדויקים בעולם הירי. למרות היותו "איטי יותר" הוא עדיין אלוף העולם לשנת 2015 וזכה בארבע גביעים באליפות העולם האחרונה.
אם ללמוד, אז מהטובים ביותר.
https://www.youtube.com/watch?v=_PQ1wpUybHs
לא חייבים להשתמש באותם כלים שהוא משתמש בכדי להנות מאותה תוצאה באימון.
אפשר גם להתאמן על יבש רק לזכור לזוז עם הכוונות מיד לאחר לחיצה על ההדק בלי לחכות.
התרגיל מחייב את היורה לסמוך על תמונת הכוונות לחיצה על ההדק ושימוש נכון בריקוייל בכדי לעבור מטרה למטרה.
אפשר גם במטווח רק עם 2מטרות, כמה פעמים משמאל לימין ואז מימין לשמאל. כל הרעיון הוא שימוש נכון בריקוייל במעבר בין מטרות מבלי לחפש פגיעה במטרה, אלא פשוט לדעת שהיא שם.
רוב הוא אחד היורים מהם למדתי המון הוא אמנם לא המהיר ביותר אבל בהחלט אחד המדויקים בעולם הירי. למרות היותו "איטי יותר" הוא עדיין אלוף העולם לשנת 2015 וזכה בארבע גביעים באליפות העולם האחרונה.
אם ללמוד, אז מהטובים ביותר.
- סליקאי זהב

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד