עזרה בבחירת אקדח שמאל/ימין
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה בבחירת אקדח שמאל/ימין
שלום לכולם, כבר עוקב המון זמן פה בפורום אבל רק עכשיו הופך לפעיל..
אז סוף סוף הגיע האישור המיוחל (כמעט את כל ה 45 ימים זה לקח).
ורציתי לשמוע ולקבל המלצות לאקדחים שהם שמאל/ימין, אני יורה שמאלי (ועין דומיננטית ימנית) העדיפות שלי היא לאקדח שמאל/ימין מלא ולא לכזה שאפשר להעביר צד, אבל גם פתוח לשמוע דעות לכאן או לכאן... והכי חשוב מעבר להמלצות מה אפשר להשיג בארצנו הקטנה ומצומצמת הכלים?
בעבר היה לי ברטה 84FS כמה שנים שהיה לי לא נוח במיוחד בירי (חוסר התאמה לכף היד שלי) אבל בנשיאה היה נוח סה"כ.
תודה לעונים ולמגיבים
אז סוף סוף הגיע האישור המיוחל (כמעט את כל ה 45 ימים זה לקח).
ורציתי לשמוע ולקבל המלצות לאקדחים שהם שמאל/ימין, אני יורה שמאלי (ועין דומיננטית ימנית) העדיפות שלי היא לאקדח שמאל/ימין מלא ולא לכזה שאפשר להעביר צד, אבל גם פתוח לשמוע דעות לכאן או לכאן... והכי חשוב מעבר להמלצות מה אפשר להשיג בארצנו הקטנה ומצומצמת הכלים?
בעבר היה לי ברטה 84FS כמה שנים שהיה לי לא נוח במיוחד בירי (חוסר התאמה לכף היד שלי) אבל בנשיאה היה נוח סה"כ.
תודה לעונים ולמגיבים
- סליקאי ארד

Re: עזרה בבחירת אקדח שמאל/ימין
תוכל לקחת גלוק דור 4 עם אפשרות להחליף את תפס המחסנית.ולהיתרגל לעבוד ללא עצר מחלק.
לגבי הCZ P07 אני לא בטוח אם הוא יכול להפוך לשמאלי מלא.
לצערנו המבחר בארץ היום מאד מצומצם.
מבדיקה שעשיתי באתר של S&W הM&P נראה שמאלי מלא.
לגבי הCZ P07 אני לא בטוח אם הוא יכול להפוך לשמאלי מלא.
לצערנו המבחר בארץ היום מאד מצומצם.
מבדיקה שעשיתי באתר של S&W הM&P נראה שמאלי מלא.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
יש גם אקדחים עם שחרור מחסנית עם 'פדל', paddle release
כמו: walther P99 & PPQ M1, HK VP9
שהם יכולים לתפקד כאקדח לשמאליים או לימניים ללא שום שינוי.
כמו: walther P99 & PPQ M1, HK VP9
שהם יכולים לתפקד כאקדח לשמאליים או לימניים ללא שום שינוי.
Walther PPQ M2
מכיר ויודע השאלה היא אם ניתן להשיג אותם בארץ?
האם לדוגמא מייבאים כלים של וולטר ארצה? אם כן מי?
האם לדוגמא מייבאים כלים של וולטר ארצה? אם כן מי?
- סליקאי ארד

P99 ראיתי שיש ביד2,
הבעיה היא שאין יבוא סדיר לכלים האלה ואם חו"ח תזדקק לחלק זה יהיה סיפור להשיג אותו.
בזמנו דיברתי עם מאיר רוט, הוא ייבא לא מזמן VP9, אזל כרגע מהמלאי, ואמר שיש לו מלאי של חלקי חילוף.
אולי יש לו P30 במלאי, קח בחשבון שהוא מאוד יקר!
הבעיה היא שאין יבוא סדיר לכלים האלה ואם חו"ח תזדקק לחלק זה יהיה סיפור להשיג אותו.
בזמנו דיברתי עם מאיר רוט, הוא ייבא לא מזמן VP9, אזל כרגע מהמלאי, ואמר שיש לו מלאי של חלקי חילוף.
אולי יש לו P30 במלאי, קח בחשבון שהוא מאוד יקר!
Walther PPQ M2
יש מעט מאוד אקדחים מבצעיים שאינם מתאימים בעליל ליורה שמאלי. ניתן להפעיל תפס מחסנית ועצר מחלק ביד שמאל. הדבר היחיד שלדעתי פוסל אקדח לשימוש על ידי יורה שמאלי הוא נצרה שקשה לתפעל ביד שמאל.
בכל הדגמים שנשאתי עד עתה (מהיצרנים גלוק, בול, סי.זד., סמית') לא הרגשתי בעיה בתפעול בהיותי שמאלי. באקדחים תחרותיים יש הבדל בולט יותר בין מה מתאים ליורה ימני ומה שמתאים ליורה שמאלי.
עם זאת, היום אני נושא אקדח M&P מחברת סמית' (ומשתמש בו גם לתחרויות). כמו אקדחים אחרים, ניתן להפוך את תפס המחסנית, אבל אני מעדיף להשאירו בצד שמאל. אפילו עצר המחלק של האקדח דו צדדי.
בכל הדגמים שנשאתי עד עתה (מהיצרנים גלוק, בול, סי.זד., סמית') לא הרגשתי בעיה בתפעול בהיותי שמאלי. באקדחים תחרותיים יש הבדל בולט יותר בין מה מתאים ליורה ימני ומה שמתאים ליורה שמאלי.
עם זאת, היום אני נושא אקדח M&P מחברת סמית' (ומשתמש בו גם לתחרויות). כמו אקדחים אחרים, ניתן להפוך את תפס המחסנית, אבל אני מעדיף להשאירו בצד שמאל. אפילו עצר המחלק של האקדח דו צדדי.
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 12 דצמבר 2015, 19:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני שמאלי ויורה שנים רבות באקדחים ימניים ללא כל התאמה (למעט תקופה קצרה עם אקדח אוויר אולימפי בו הייתי חייב להתקין קת אנטומית שמאלית), לרובם אפשר להתרגל עם קצת אימון ושימוש באצבע ואמה במקום באגודל. בחר לך כלי נוח שיושב טוב ביד ושאפשר להגיע לכל הפקדים ללא מאמץ מיוחד. הבעיה העיקרית - נרתיקים שמאליים - המגוון קטן.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
כמו שציינתי למעלה בעבר נשאתי ברטה שלא הייתה מותאמת ליורה שמאלי והסתדרתי מצויין
בעצר המחלק לא הייתי משתמש בכלל, רק התפס מחסנית היה פחות נוח לתפעול.
מה שכן כשירתי באקדח של אבא שלי בכמה הזדמנויות שזה אקדח שמאל/ימין מלא (וולטר P88) התפעול היה הרבה יותר נוח.
אני מניח שאם לא אמצא אז אקנה או כלי שאפשר להעביר צד, או כלי רגיל ואסתדר כמו בעבר.
יודעים אם מייבאים כלים של וולטר ארצה?
בעצר המחלק לא הייתי משתמש בכלל, רק התפס מחסנית היה פחות נוח לתפעול.
מה שכן כשירתי באקדח של אבא שלי בכמה הזדמנויות שזה אקדח שמאל/ימין מלא (וולטר P88) התפעול היה הרבה יותר נוח.
אני מניח שאם לא אמצא אז אקנה או כלי שאפשר להעביר צד, או כלי רגיל ואסתדר כמו בעבר.
יודעים אם מייבאים כלים של וולטר ארצה?
- סליקאי ארד

נשק הצפון במגדל העמק אם אינני טועה. 04-6573573
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תודה ליאור..
אעשה בדיקה בכמה מטווחים בתקווה לשחרר כמה כדורים על הכלי המיועד ונראה איך יתקדם..
אם יש לכם רעיונות והמלצות לעוד כלים ומקומות אשמח לשמוע.
אעשה בדיקה בכמה מטווחים בתקווה לשחרר כמה כדורים על הכלי המיועד ונראה איך יתקדם..
אם יש לכם רעיונות והמלצות לעוד כלים ומקומות אשמח לשמוע.
- סליקאי ארד

בcz p07, הנצרה/ משמיט פטיש הם דו צדדיים וניתן להפוך את תפס המחסנית, רק את עצר המחלק לא ניתן להפוך. והוא אקדח מצויין, במחיר מעולה עם שירות של רוט...
CZ P07
- סליקאי ארד

11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד