קבלת אישור לרישיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קבלת אישור לרישיון
שלום, הגשתי בקשה לרישיון לפני חודש ומקווה לקבל תשובה בימים הקרובים
כשקבעתי את התור להגשת הטפסים הפקיד אמר לי שאם אני בכתובת חדשה אני צריך לגור בה 3 חודשים לפני שאגיש את הבקשה
לעומת זאת כשהגעתי להגיש את הטפסים הייתי במהלך מעבר דירה והגשתי טפסים על הכתובת הקודמת לפי ההוראות שלהם וברגע שעברתי לכתובת החדשה שלחתי להם לפקס שוב את הטפסים עם הכתובת החדשה.
בעקבות זה הפקידה בלשכה אמרה לי שזה לא נכון שצריך לגור 3 חודשים לפני הבקשה על אותו מקום...
מישהו יודע מה התשובה האמיתית?
חשוב לציין גם ששני המקומות בהם גרתי הם מקומות זכאים
תודה לעוזרים!
כשקבעתי את התור להגשת הטפסים הפקיד אמר לי שאם אני בכתובת חדשה אני צריך לגור בה 3 חודשים לפני שאגיש את הבקשה
לעומת זאת כשהגעתי להגיש את הטפסים הייתי במהלך מעבר דירה והגשתי טפסים על הכתובת הקודמת לפי ההוראות שלהם וברגע שעברתי לכתובת החדשה שלחתי להם לפקס שוב את הטפסים עם הכתובת החדשה.
בעקבות זה הפקידה בלשכה אמרה לי שזה לא נכון שצריך לגור 3 חודשים לפני הבקשה על אותו מקום...
מישהו יודע מה התשובה האמיתית?
חשוב לציין גם ששני המקומות בהם גרתי הם מקומות זכאים
תודה לעוזרים!
- סליקאי ארד

Re: קבלת אישור לרישיון
כל פקיד והפרשנות שלו.
- סליקאי זהב

זה ממש לא נתון לפרשנות, באמת צריך שלושה חודשיי מגורים לפניי הבקשה, זה גם כתוב באתר, אבל ם גרת בישוב זכאי ואתה עובר לאחד כזה, יהיה טמטום מצידם לתת לך להמתין לחינם את שלושת חודשיי הצינון האלה, לך תדע מצד אחד מעודדים, מצד שני מתישים, אני מכיר חברה מהמי'ל שבשיא החרפתו של המצב, נקבעו להם תורים בלשכות השונות תוך מספר ימים, ועד לאישור העקרוני זמן דומה, גל ההתפרעויות האחרון כבן חודשיים לערך, ואותם חברה נושאים נשק על תבחין רס ר, כחודש, אם תידחה תגיש ערר, נוראה לי שיתפוס, במקרה הגרוע תגיש שוב בתום התקופה.
- סליקאי זהב

זה לא כתוב באתר.
אתה מתבלבל בין תבחין "עבודה ביישוב זכאי" ו"מגורים ביישוב זכאי".
האישור היחידי שכתוב שחור על גבי לבן שאתה צריך הוא אישור מהרשות המוניציפאלית על תושבות ביישוב.
אבל הפקידים יכולים לדרוש גם הצגת מסמכים מוכיחים נוספים תחת הסעיף:
"אם לאחר הצגת המסמכים המפורטים בטבלה התעורר ספק בדבר העמידה בתבחין, רשאי פקיד רישוי או ראש האגף לפי העניין, לדרוש ממבקש הרישיון מסמכים נוספים אשר דרושים לדעתו צורך בירור העמידה בתבחין;"
ו"מסמכים נוספים", זה, כבר כן נתון לפרשנות.
אתה מתבלבל בין תבחין "עבודה ביישוב זכאי" ו"מגורים ביישוב זכאי".
האישור היחידי שכתוב שחור על גבי לבן שאתה צריך הוא אישור מהרשות המוניציפאלית על תושבות ביישוב.
אבל הפקידים יכולים לדרוש גם הצגת מסמכים מוכיחים נוספים תחת הסעיף:
"אם לאחר הצגת המסמכים המפורטים בטבלה התעורר ספק בדבר העמידה בתבחין, רשאי פקיד רישוי או ראש האגף לפי העניין, לדרוש ממבקש הרישיון מסמכים נוספים אשר דרושים לדעתו צורך בירור העמידה בתבחין;"
ו"מסמכים נוספים", זה, כבר כן נתון לפרשנות.
- סליקאי זהב

4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד