נשק של בלדרים של ברינקס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מגיע שודד שרוצה הכסף, הוא לא רוצה להרוג. אלא מה?! הכסף נמצא אצל שני אנשים עם נשק ביד. השודד המנומס מבקש הכסף יפה (בלי לאיים בנשק), אבל הוא לא מקבל. מצד שני גם לא יורים בו, כי הוא לא מסכן חיים של אף אחד. אז מה יעשה השודד שרוצה הכסף?!
ישלוף נשק ויאיים שיביאו הכסף. עכשיו הוא כבר מסכן חיים, מי מבטיח שיקח רק הכסף וילך?! כסף לא יקבל, אבל עופרת יקבל
פשוט או לא
ולמה יש לברינקס כזה נשק? למיטב ידיעתי החברה היא כלכלית, כלומר מרוויחה כסף מהובלת הכסף. נשקים חדשים עולים כסף, שמישהו בחברה יצטרך להוציא. אז אפשר להשאר עם הנשקים הישנים, והם בהחלט ישנים
נכון שגם זה פשוט
ישלוף נשק ויאיים שיביאו הכסף. עכשיו הוא כבר מסכן חיים, מי מבטיח שיקח רק הכסף וילך?! כסף לא יקבל, אבל עופרת יקבל

פשוט או לא

ולמה יש לברינקס כזה נשק? למיטב ידיעתי החברה היא כלכלית, כלומר מרוויחה כסף מהובלת הכסף. נשקים חדשים עולים כסף, שמישהו בחברה יצטרך להוציא. אז אפשר להשאר עם הנשקים הישנים, והם בהחלט ישנים

נכון שגם זה פשוט

רבותי, אם לא ניזהר, יהפוך האשכול הזה לספר ההדרכה המפורסם "איך שודדים את בלדרי ברינקס בשישה שיעורים קלים" (תעסוקה מובטחת למסיימים, באישור המשרד לביטחון פנים ושירות בתי הסוהר). לא נראה לי שזו היתה הכוונה המקורית (ואם כן, אני רוצה אחוזים).
לדעתי, סיכום נאות לשאלה שנשאלה (על בסיס התשובות שהופיעו עד כה) הוא:
1. לבלדרי ברינקס אכן יש אקדחים תופיים ישנים יחסית.
2. יש להם גם עוזונים או עוזים, מדי פעם (גם לי יצא לראות כאלה אצלם).
3. האפקט הוא בעיקרו הרתעתי, ולדעתי יש גם חלק לדרישות הביטוח (כמו שדורשים מכם להתקין אימוביליזר ברכב כדי שהביטוח יהיה בתוקף, כך דורשים ממובילי הכספים להסתובב עם נשק שלוף).
4. במקרה של שוד אמת, מלווה באיום/שימוש בנשק חם, יוכלו גם הברינקסאים האמיצים לתרום את שלהם.
נראה לי שזה סוגר יפה את הנושא.
לדעתי, סיכום נאות לשאלה שנשאלה (על בסיס התשובות שהופיעו עד כה) הוא:
1. לבלדרי ברינקס אכן יש אקדחים תופיים ישנים יחסית.
2. יש להם גם עוזונים או עוזים, מדי פעם (גם לי יצא לראות כאלה אצלם).
3. האפקט הוא בעיקרו הרתעתי, ולדעתי יש גם חלק לדרישות הביטוח (כמו שדורשים מכם להתקין אימוביליזר ברכב כדי שהביטוח יהיה בתוקף, כך דורשים ממובילי הכספים להסתובב עם נשק שלוף).
4. במקרה של שוד אמת, מלווה באיום/שימוש בנשק חם, יוכלו גם הברינקסאים האמיצים לתרום את שלהם.
נראה לי שזה סוגר יפה את הנושא.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
לפני שאשכול זה יינעל:
1. לדעתי שודדים חמושים הם אנשים רעים.
2. האם שוד מזוין מהווה סכנת חיים, היינו עילה לפתיחה באש, אם אתה הקורבן לשוד שמתבצע כעת?
3. הדוגמה של חברת שמירה זו מראה שיש משהו מן ההרתעה והכבוד שמשתקף ממדים מסודרים של שומר.
בוקר טוב סליקאים. אני מבסוט מכם אחד אחד.
1. לדעתי שודדים חמושים הם אנשים רעים.
2. האם שוד מזוין מהווה סכנת חיים, היינו עילה לפתיחה באש, אם אתה הקורבן לשוד שמתבצע כעת?
3. הדוגמה של חברת שמירה זו מראה שיש משהו מן ההרתעה והכבוד שמשתקף ממדים מסודרים של שומר.
בוקר טוב סליקאים. אני מבסוט מכם אחד אחד.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
דניאל
אתה מספק תחמושת לזהבה גלאון ושות' שרוצים להחרים נשק באשר הוא נשק.
ומחר גם יתעלקו על האתר רק בגלל שלא חושבים לפני שכותבים.
לברינקס יש קב"ט הוא מתואם עם המשטרה. זה הכל נקודה.
וובי תנעל!
גן מן אם אתה לא רוצה לחזור לשחק בלגו תתחיל להתבגר............
אנחנו נושאים/מחזיקים נשק להגנה עצמית או ספורט כל השאר מחוץ לתחום.
אתה מספק תחמושת לזהבה גלאון ושות' שרוצים להחרים נשק באשר הוא נשק.
ומחר גם יתעלקו על האתר רק בגלל שלא חושבים לפני שכותבים.
לברינקס יש קב"ט הוא מתואם עם המשטרה. זה הכל נקודה.
וובי תנעל!
גן מן אם אתה לא רוצה לחזור לשחק בלגו תתחיל להתבגר............
אנחנו נושאים/מחזיקים נשק להגנה עצמית או ספורט כל השאר מחוץ לתחום.
אשכול זה ננעל, אני צריך להסביר למה?
אמנם לא מדובר כאן בבטחון שדה ואמנם את ה"אובר" שלי לא מובילים ברכבים של הברינקס, כך שאין סיכוי שייגנב....
אבל כבר דשנו רבות בנושא מאבטחים/שומרים/אנשים עם מגנומטרים... ואיננו צריכים לספק לכל מיני אנשים עם כוונות רחוקות מטובות שיטות ודרכי פעולה.
אמנם לא מדובר כאן בבטחון שדה ואמנם את ה"אובר" שלי לא מובילים ברכבים של הברינקס, כך שאין סיכוי שייגנב....
אבל כבר דשנו רבות בנושא מאבטחים/שומרים/אנשים עם מגנומטרים... ואיננו צריכים לספק לכל מיני אנשים עם כוונות רחוקות מטובות שיטות ודרכי פעולה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד