הקלת משקל - יריחו 941 FS
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הודעה אחת
|עמוד 1 מתוך 1
הקלת משקל - יריחו 941 FS
אהלן חברים,
לחגורתי צמוד היריחו שבנדון, אני נושא אותו 24/7 בנרתיק פרונטליין משטרתי חיצוני.
אני מאוד מרוצה ואוהב את האקדח ומתכוון להתחיל איתו את דרכי בירי מעשי.
בכללי מתעניין בשיפורים באקדח ומה שהכי חשוב לי כרגע בלי קשר לירי מעשי הוא להשיל כמה שיותר משקל מהאקדח, כיוון שהוא משמש אותי לנשיאה יומיומית 1460 גרם זה יותר מדי לדידי.
פה אני צריך את עזרתכם,
שמעתי ביטויים כגון "צינה מכורסמת" וכו',
אשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם שיוכל לעזור בהורדת משקל מיותר מהצינה/גוף הנשק, אני משוכנע שמדובר בלפחות 100-200 גרם פחות שיקלו על הנשיאה היומיומית, לא אכפת לי ממראה מחורר (מחורר אבל כן מסודר ופרופורציונאלי) רק שיהיה קל יותר כמה שאפשר...
אני מעדיף בעלי מקצוע פרטיים שמבצעים שינויים כאלו מאשר מטווחים, כי כנראה הם יותר יזרמו איתי בנושא, אבל בהחלט אשמח לשמוע הכל...
אם יש למישהו עצות נוספות, טיפים מנסיון, הצעות אחרות .. יתקבלו בברכה :)
תודה מראש לעוזרים !
לחגורתי צמוד היריחו שבנדון, אני נושא אותו 24/7 בנרתיק פרונטליין משטרתי חיצוני.
אני מאוד מרוצה ואוהב את האקדח ומתכוון להתחיל איתו את דרכי בירי מעשי.
בכללי מתעניין בשיפורים באקדח ומה שהכי חשוב לי כרגע בלי קשר לירי מעשי הוא להשיל כמה שיותר משקל מהאקדח, כיוון שהוא משמש אותי לנשיאה יומיומית 1460 גרם זה יותר מדי לדידי.
פה אני צריך את עזרתכם,
שמעתי ביטויים כגון "צינה מכורסמת" וכו',
אשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם שיוכל לעזור בהורדת משקל מיותר מהצינה/גוף הנשק, אני משוכנע שמדובר בלפחות 100-200 גרם פחות שיקלו על הנשיאה היומיומית, לא אכפת לי ממראה מחורר (מחורר אבל כן מסודר ופרופורציונאלי) רק שיהיה קל יותר כמה שאפשר...
אני מעדיף בעלי מקצוע פרטיים שמבצעים שינויים כאלו מאשר מטווחים, כי כנראה הם יותר יזרמו איתי בנושא, אבל בהחלט אשמח לשמוע הכל...
אם יש למישהו עצות נוספות, טיפים מנסיון, הצעות אחרות .. יתקבלו בברכה :)
תודה מראש לעוזרים !
הודעה אחת
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד