להב תל אביב

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: להב תל אביב

על ידי uriler » 11 ינואר 2016, 11:13

Snir Z. כתב:כשאני נכנסתי שם לירי חופשי בפעם האחרונה.. המדריך גם היה עסוק (ובצדק) בבחור אחר שהיה שם בהדרכה.. אבל בכל זאת כשביקשתי עזרה או עצה לשיפור הוא באותו רגע אולי מספר שניות לאחר מכן עזב הכל וניגש לעזור לי בחיוך ובשמחה רבה..

אוקיי, זה יפה מצידו, אבל זה לא מחייב. הכל תלוי כנראה ביורה עימו הוא נמצא.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Snir Z. » 11 ינואר 2016, 11:18

גם נכון.. ואל נשכח שהם גם בני אדם ולפעמים אין להם מצב רוח ולפעמים יש.. לפעמים הם יפנו אלייך לעזור לך גם אם לא ביקשת ולפעמים רק אחרי שתבקש.. לפעמים זה גם יקח זמן.. אפילו מכונה של פחיות לפעמים בולעת כסף או מוציאה פאנטה במקום קולה... במקרה של רוט מנסיוני האישי והלא גדול איתם השירות שלהם מעולה והם ישמחו לעזור בכל שיוכלו.. ובפעם הבאה שתהיה שם אל תתביש לבקש ולפנות.. גם אם זה יקח זמן בסוף תקבל מה שרצית. :)
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 11 ינואר 2016, 11:36

כמו שאמרו כאן הרבה לפניי - המדריכים ישמחו לעזור למי שיבקש, לא רק שם, בכל מקום שטווחתי בו. ברירת המחדל של רובם היא לא להתערב אם אין צורך בטיחותי - כולכם מכירים את הישראלי המצוי שיודע הכי טוב ואי אפשר ללמד אותו כלום, בד״כ גם נעלב אם מעירים לו או מנסים לתקן אותו...

תסלחו לי אם אני ממש לא אוהב לשמוע את הביקורת במקרים האלו. רמת השירות אצל מאיר רוט היא מעל ומעבר לכל מה שאנחנו מכירים בארץ, אף אחד לא יקח מהם את זה, מי שמגיע מכאן שומע ורואה שלפחות בעלי המקום, מכבד את הביקורת ומתייחס באופן אישי, עושה מאמצים יוצאי דופן לבדוק כל תלונה או טענה. אז תנו את הפרגון ואת הצ׳אנס - אם יש משהו שמפריע אפשר לגשת ולדבר במקום בזמן אמת, לא חובה לשתוק ולרוץ לרכל כאן. תתבגרו.

נשמע כאילו אני עובד בשבילם ? אחלה! הם הרוויחו את זה ביושר אחרי עשרות שנים של היכרות בתקופות של שיא ושפל.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ניר ל » 11 ינואר 2016, 11:54

itamar כתב:
ניר ל כתב:ככל הידוע לי, לחנויות נשק אסור לדבר עם מי שאיננו מציג אישור ראשוני, גם אם יש לו ושכח להביא כו׳

אסור לדבר??
עדיין אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ולדבר מהבוקר עד הלילה אפשר עם כל אחד.
למכור או לאפשר לירות זה כבר סיפור אחר.

א.

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ? האמנם?
אין מצב שהמדינה הדמוקרטית שלנו תשלח איזה מפקח סמוי במטרה להכשיל בעל עסק ? לא... דברים כאלו לא קורים כאן ... אנחנו צדיקים מכדי לעולל כאלו דברים אחד לשני ...
איתמר, מכל האנשים כאן, אתה האחרון שמאמין למה שכתבת :cool:
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי itamar » 11 ינואר 2016, 13:26

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ? האמנם?
אין מצב שהמדינה הדמוקרטית שלנו תשלח איזה מפקח סמוי במטרה להכשיל בעל עסק ? לא... דברים כאלו לא קורים כאן ... אנחנו צדיקים מכדי לעולל כאלו דברים אחד לשני ...
איתמר, מכל האנשים כאן, אתה האחרון שמאמין למה שכתבת :cool:

כן המדינה שלנו דמוקרטית על גבול האנרכיה.
אפילו יותר דמקורטית מארה"ב.
אכיפת החוק היא חלק מהדמוקרטיה (כן גם משלוח של פקחים סמויים שמוודאים שבעל עסק נוהג כשורה).
התהייה שלי היא על ההוראה שלא לדבר/להראות נשק ללקוח שאין לו אישור רכישה.
זה נראה לי הזוי..

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Digo » 11 ינואר 2016, 13:35

סיפור טרי מהיום. הייתי היום אצל מאיר רוט, והגיע אדם שטען שהאישור נמצא אצלו בבית. דוד אמר לו בנימוס שבלי אישור הוא לא יוכל להראות לו אקדחים, כי זה אסור ע"פ התקנות. כשהוא ראה שהבחור מבואס מזה, הוא התחיל להציע פתרונות. הוא שאל אותו אם יש לו את האישור במייל, בסמארטפון או אם מישהו יכול לפקסס אותו. התשובה זל הבחור הייתה שלילית להכל. דוד הציע לו להסתכל בינתיים דרך הזכוכית ולשמוע מחירים. הבחור הסכים, ומייד הוצמד לו נציג שיסייע. התקנות הזויות? אולי... אבל אין סיבה להאשים את המטווח שמקפיד עליהן. הכל נעשה בצורה הנעימה והאדיבה ביותר.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ArikB » 11 ינואר 2016, 14:03

כל הדיון הזה פסיכי לטעמי.
יש חוק תקנה משהו.הרי הם עושים זאת לא בגלל שהם רוצים להיות מגעילים.
יש להם רישיון והם רוצים לשמור עליו.ומספיק שמישהו יגיד שהם חיפפו.
ביקורות בלגנים.
אולי זכור לכם אותו סוחר נשק שחיפף ועיגל פינות וגם ישב בפנים.
במחשבה שניה לא אזכיר את שמו.מי שוותיק בתחום יודע.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 20 ינואר 2016, 17:22

חברים, היום פקדתי את לה"ב שוב אחרי שלא הייתי שם כמה חודשים. בפעם הקודמת היה יחסית רגוע בחנות. היום היו בערך 15 אנשים לפניי בתור, אבל צוות העובדים תקתק את העבודה בצורה מתוזמרת להפליא מבלי לוותר על מקצועיות, הסברים מעמיקים, אדיבות, קפה ומים לממתינים ואווירה טובה.
אחרי שהמתנתי 45 דקות ללירן, עמו קבעתי, התחדשתי בכוונות חדשות לאחד מהאקדחים שלי והתקנת חלקים באקדח אחר. לירן הקדיש לפחות חצי שעה בעבודת נשקות ובליווי ניסוי הכלים. למרות העומס יצאתי עם הרגשה מאוד טובה משם!
כל הכבוד לאנשי לה"ב.

נ.ב. הכוונות שקניתי: כוונות יום/לילה מסוג Tru Glo, לייזר שמתחבר לידית האקדח מתוצרת Crimson Trace. לנשיאה יומיומית. הכל נכנס בחזרה לנרתיק ה-MTAC עמו באתי.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0212_o.jpg

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ArikB » 20 ינואר 2016, 18:40

כנראה שגם הם עוקבים אחרי מה שקורה ונאמר כאן.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי tkgs » 20 ינואר 2016, 20:37

ליאור45 כתב:חברים, היום פקדתי את לה"ב שוב אחרי שלא הייתי שם כמה חודשים. בפעם הקודמת היה יחסית רגוע בחנות. היום היו בערך 15 אנשים לפניי בתור, אבל צוות העובדים תקתק את העבודה בצורה מתוזמרת להפליא מבלי לוותר על מקצועיות, הסברים מעמיקים, אדיבות, קפה ומים לממתינים ואווירה טובה.
אחרי שהמתנתי 45 דקות ללירן, עמו קבעתי, התחדשתי בכוונות חדשות לאחד מהאקדחים שלי והתקנת חלקים באקדח אחר. לירן הקדיש לפחות חצי שעה בעבודת נשקות ובליווי ניסוי הכלים. למרות העומס יצאתי עם הרגשה מאוד טובה משם!
כל הכבוד לאנשי לה"ב.

נ.ב. הכוונות שקניתי: כוונות יום/לילה מסוג Tru Glo, לייזר שמתחבר לידית האקדח מתוצרת Crimson Trace. לנשיאה יומיומית. הכל נכנס בחזרה לנרתיק ה-MTAC עמו באתי.

נו טוב... אחרי מה שקנית שם, חבל להם אם לא היו נותנים לך שירות טוב... השארת שם סכום לא מבוטל...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 20 ינואר 2016, 20:52

tkgs כתב:
ליאור45 כתב:חברים, בלה בלה בלה

נו טוב... אחרי מה שקנית שם, חבל להם אם לא היו נותנים לך שירות טוב... השארת שם סכום לא מבוטל...

לא הייתי מחויב לרכוש שום דבר ובכל זאת קיבלתי יחס טוב. ידעתי מה אני רוצה ותיאמתי מראש. למרות העלות של הזמן שלי, לא עשיתי רעש ונשארתי בצד כי היו אנשים לפניי בתור שבאו להתחמש לראשונה ובעיניי זה קודש קודשים.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי shay_to » 20 ינואר 2016, 23:00

tkgs כתב:
ליאור45 כתב:חברים, היום פקדתי את לה"ב שוב אחרי שלא הייתי שם כמה חודשים. בפעם הקודמת היה יחסית רגוע בחנות. היום היו בערך 15 אנשים לפניי בתור, אבל צוות העובדים תקתק את העבודה בצורה מתוזמרת להפליא מבלי לוותר על מקצועיות, הסברים מעמיקים, אדיבות, קפה ומים לממתינים ואווירה טובה.
כל הכבוד לאנשי לה"ב.

לא מצליח להבין למה כל כך קשה לך לפרגן ...

היה לי ניסיון עם "להב" , גם אני תאמתי עם לירן .. שהגעתי היו בערך 20 איש מסביב לדלפק .. וכל הצוות עבד באטרף לתת שרות לכולם .
המתנתי בסבלנות כמו ילד טוב שעה וחצי ... + קפה ... אבל ברגע שהגיע תורי לקבל שרות , לירן עשה את זה בצורה הכי מקצועית עם המון סבלנות כולל טיפול בנשק בדיקות וכו...
שורה תחתונה : יצאתי מאד מרוצה .
כמובן שמגיע שאפו ענק ללירן ולכל צוות "להב" .
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי טל92 » 25 ינואר 2016, 03:40

הייתי בלהב, באימפריאל ואצל מאיר רוט שהייתי בלבטים רבים לקראת רכישת האקדח.

אצל מאיר רוט השירות הוא אחר, לא דוחפים לך את הכלים שהם מייבאים והשירות הוא באמת אדיב וסובלני. עזבו את הפינת קפה שלהם שתמיד כיף לנשנש בה בבוקר ושהמקום מסודר ונקי ויש בו אנשים שבאמת מבינים עניין.
ההרגשה שלי היא שהשירות שם ניתן ללא הבחנה אם אתה משאיר שם x ש"ח או xxx ש"ח עבור תחמושת.
כמובן שיש יתרונות וחסרנות ולפעמים יש חוסר בכוונות או בנרתיקים אבל איזה בית מסחר לנשק לא מכיר את זה בפיק של המצב הבטחוני שלנו.

גם בלהב לא חיכיתי הרבה אבל כשרציתי לרכוש מוצר כלשהו שדרוש עליו אימון לא היה, אבל המוכרים שם כן הקדישו לי צומת לב.
בעקבות המקרה הזה החלטתי לא לחזור לשם ואני לא הרחיב, אבל קיבלתי רושם שהשירות שם בסדר גמור.

באימפריאל זה עסק משפחתי לפעמים יש רושם שאין מספיק אנשים, אבל המקום מציע לשם שינוי הרבה אקססוריז לנשק ודברים מעניינים שמקומות רבים לא טורחים להביא לארץ. אבל שוב לפעמים לוקח זמן לקבל שם שירות.

לכל בית מסחר של נשק יש יתרונות וחסרנות אני מציע לך ללכת ולבדוק ולא לוותר, אל תבחר כלי בגלל שכולם קונים אותו, אל תלך לבית מסחר כי הוא פופולרי. תעשה את מה שנראה לך נכון ומרגיש לך, אין פה אופנה ומחנות והכי חשוב תנסה כמה שיותר כלי נשק.

בהצלחה עם הרכישה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד