נשק ואופניים - הולך ביחד?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: נשק ואופניים - הולך ביחד?

על ידי Everest » 06 פברואר 2016, 20:53

הכנרתי כתב:גז מדמיע לא עוזר נגד כלבים. ספריי פלפל כן.
דרך אגב, בצפון אמריקה נמכר ספריי נגד דובים, מישהו נתקל בזה בארץ?

מה הסיכוי שתיתקל בדוב רעב בארץ?
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הכנרתי » 06 פברואר 2016, 21:03

bear spray הוא בעצם מיכל גדול של ספריי פלפל שמותז לטווח גדול יותר ולדעתי יהיה יעיל יותר להרחקה של להקת כלבים מאשר מיכל של 60 מ"ל (אם אני זוכר נכון) להגנה עצמית.
ולגבי דובים, אכן כמעט ואין אותם בארץ %%$0066
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!

***__ מדריך ירי __***
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Digo » 06 פברואר 2016, 21:21

קודם תביא דובים, אחרי זה נביא ספריי... %3
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי UoUo » 07 פברואר 2016, 00:57

הכנרתי כתב:גז מדמיע לא עוזר נגד כלבים. ספריי פלפל כן.
דרך אגב, בצפון אמריקה נמכר ספריי נגד דובים, מישהו נתקל בזה בארץ?

כמובן שזו היתה כוונתי..לדעתי בכלל לא מוכרים גז מדמיע בשוק הפרטי. ממה שאני מכיר תמיד מדובר בגז פלפל.

לגביי ספריי נגד דובים. במקרה רכשתי מאמזון מכל ענק של ספריי דובים, הייתי סקפטי אם יעבור במכס או לא ותאמינו או לא אחרי שהוא נעצר שם הוא שוחרר והגיע אלי.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי akunh » 07 פברואר 2016, 06:12

הדוב היחידי שאני מכיר זה דובלה גליקמן בארץ לא ראיתי אבל כלבים משוטטים ראיתי הרבה אפילו חטפתי נשיכה בשוק ברגל מכלב משפחה שהיה חופשי ולא הספקתי לברוח. אני מציע לך לא לזרוק מים מהפה או לעמוד ולרסס אותם אלה לשבור לכיוון מסלול אחר. אל תשכח שאם חטפתה ביס מכלב הוא חייב להיכנס להסגר ולך תמצא כלב משוטט. והזריקות לכלבת איך נגיד לא תענוגות. תחשוב שזה כמו לוח שנה עם סיכונים יש כלבים עוד 3 חודשים מתעוררים הנחשים. בורות. אבל שום דבר מהסיכונים האלה לא משתווה לרכיבות בשטח פתוח ליד שדות פתוחים של חיטה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי agabay » 07 פברואר 2016, 08:50

akunh כתב:הדוב היחידי שאני מכיר זה דובלה גליקמן בארץ לא ראיתי אבל כלבים משוטטים ראיתי הרבה אפילו חטפתי נשיכה בשוק ברגל מכלב משפחה שהיה חופשי ולא הספקתי לברוח. אני מציע לך לא לזרוק מים מהפה או לעמוד ולרסס אותם אלה לשבור לכיוון מסלול אחר. אל תשכח שאם חטפתה ביס מכלב הוא חייב להיכנס להסגר ולך תמצא כלב משוטט. והזריקות לכלבת איך נגיד לא תענוגות. תחשוב שזה כמו לוח שנה עם סיכונים יש כלבים עוד 3 חודשים מתעוררים הנחשים. בורות. אבל שום דבר מהסיכונים האלה לא משתווה לרכיבות בשטח פתוח ליד שדות פתוחים של חיטה.

הדבר הכי גרוע לעשות מול כלבים זה לברוח מהם (אלא אם אתה על אופנוע ואז אתה בודק סיבולת לב ריאה לכלב). הכלב יחוש שאתה מפחד וייכנס ל"מוד מרדף". אני רוכב הרבה, באיזורים שיש כלבים של בדואים וכלבים משוטטים. לרוב אני מתעלם ורוכב בביטחון לידם ואז הם מבינים לבד שאין להם פרטנר למשחק, אם הכלב קצת יותר עקשן אני עוצר ונותן עליו צעקה אחת אסרטיבית והוא מתחפף. בעשרים שנה שאני רוכב בגליל הערבי לא נדרשתי פעם אחת למשהו מעבר.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי tkgs » 07 פברואר 2016, 09:49

אתם רציניים? תשלפו אקדח ותירו על כלבים?
הרי אם מישהו שולף אקדח ויורה על מחבלים שזורקים עליו אבנים, מיד מחרימים לו את האקדח... אז לירות על כלבים? אתם ממש מסתכנים בהחרמה של הנשק.

יחד עם זאת שאלה - אם ירית על כלב, הרי עכשיו יש לך פחות כדורי כוננות. אי אפשר סתם כך להיכנס לחנות נשק ולקנות השלמה לכדורים... אז איך משלימים? הרי צריך ללכת לבט"פ ולבקש אישור רכישה וכו.

דרך אגב זו גם אחת הדרכים של המדינה למנוע ירי חופשי אם לדוגמא אתה יוצא לטיול במדבר ומחליט לטווח קצת בדיונות. זה שאין אפשרות להשלים תחמושת גורמת לך לא לבזבז...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Snir Z. » 07 פברואר 2016, 09:59

אם כלבים זאת הבעיה תעשו מה שאני עשיתי.. קחו אתכם כלב :) רק לא פיקנז או מלטז או פינצ׳רים למיניהם חח אני ממליץ יותר בכיוון של רועה גרמני בלגי אסיאתי רוטווילר אקיטה וכדומה ;)
מניסיון זה פוטר את הבעיה...
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי carver » 07 פברואר 2016, 13:42

אני מכיר מקריאה בפורומים של טורינג עם אופניים, שאחת הדרכים היא:
לרדת מהאופניים, כאשר האופניים בינך ובית הכלב, להרים את אופניים ולהפחיד את הכלב.
האופנים הם כמו מגן ומגדילים את הגודל שלך.
מה שכן, בפעם האחרונה שראיתי כלב מזיל ריר ונובח כמו משוגע, זה היה במושב ליד ירושלים, הוא פשוט יצא מהבית והתחיל להשתגע. נתנו גז וברחנו. הוא רדף אבל לא באמוק. רק ניסה להראות מי שולט על הטריטוריה.
למזלינו...
לא יודע אם הייתי נתקל בכלב הזה, אם היו לי ביצים לרדת מהאופניים ולעמוד מולו.
זה היה כלב ענק, מרייר ועצבני. כלב מושבניק... :-)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי nisan1234 » 08 פברואר 2016, 15:13

הי הדיון קצת חרג חחח
אני מדריך אופניים ,לרוב האקדח בתיק מים אני לא רואה צורך שהוא יהיה עלי וגם מסוכן בנפילה... ונזק לאקדח וכו.
אבל ברכיבות ירח מלא הוא בכיס של החולצת רכיבה מאובטח עם שרוך לתיק . בכל מקרה לא הייתי שם אותם על האופניחם בשום התקן .
והפחד שלי הוא יותר מחזירי בר שיתקפו אותנו מאשר כלבים מניסיון לא נעים כלכך
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד