האקדח הראשון שלי - התלבטות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: האקדח הראשון שלי - התלבטות
זה כמו לקנות את האייפון הדקיק ביותר , עם סוללה פנימית כמעט כלום, אבל אני מצמיד סוללה חיצונית עם אזולירבנד..
פחות -לרוב זה יותר,,
עלייך (בעל השרשור) לקחת בחשבון שגם גלוק 19 ניתן להסליק (ויש אומר שאפילו בקלות)...
אני בחור רזה (יחסית) והחלפתי לאחרונה את ה26 שלי ב17 ואני יכול לספר לך שאפילו אותו אני מצליח להסליק - קל וחומר גלוק 19.
אבל.. אם אתה מכוון ל26 עם המחסנית המקורית שלו בלי עקבים ועניינים, אם אתה בוחר במחסנית נוספת לנשיאה עם עקב זה בסדר גמור, לך עליו. הוא יתן לך (אחרי קצת אימונים) את מה שאתה מחפש..
אני בחור רזה (יחסית) והחלפתי לאחרונה את ה26 שלי ב17 ואני יכול לספר לך שאפילו אותו אני מצליח להסליק - קל וחומר גלוק 19.
אבל.. אם אתה מכוון ל26 עם המחסנית המקורית שלו בלי עקבים ועניינים, אם אתה בוחר במחסנית נוספת לנשיאה עם עקב זה בסדר גמור, לך עליו. הוא יתן לך (אחרי קצת אימונים) את מה שאתה מחפש..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אוסיף לדבריו של שניר.
אם אתה מספיק מיומן באקדח ה26 הוא חבילה מנצחת.
מחסנית שטוחה להסלקה.מחסנית 15 כדור או 17 עם שרוול לנשיאה ביום יום.
יש לי בתיק 2 מחסניות אחת של 23 כדור ואחת שטוחה.
אני נושא את האקדח עם מחסנית 15 כדור ושרוול.
אם אני רוצה לסליק את הכלי אני מחליף מחסנית.
אם אני באזור מסוכן אני מכניס מחסנית מוארכת.
מצד שני ה26 דורש רמת מיומנות גבוה יותר.
אם אין לי בעית הסלקה אני מעדיף את ה17.
המלצתי האישית לך על ה19.
ההבדל בגודל לא משמעותי.ההבדל בירי בהחלט.
אם אתה מספיק מיומן באקדח ה26 הוא חבילה מנצחת.
מחסנית שטוחה להסלקה.מחסנית 15 כדור או 17 עם שרוול לנשיאה ביום יום.
יש לי בתיק 2 מחסניות אחת של 23 כדור ואחת שטוחה.
אני נושא את האקדח עם מחסנית 15 כדור ושרוול.
אם אני רוצה לסליק את הכלי אני מחליף מחסנית.
אם אני באזור מסוכן אני מכניס מחסנית מוארכת.
מצד שני ה26 דורש רמת מיומנות גבוה יותר.
אם אין לי בעית הסלקה אני מעדיף את ה17.
המלצתי האישית לך על ה19.
ההבדל בגודל לא משמעותי.ההבדל בירי בהחלט.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
kouti כתב:אי אפשר להתעלם מהעובדה ש ב99.9% מהזמן אני אשא את הנשק ו0.01% אני ארה בו, ולכן אני מוצא את משתנה ההסלקה ונוחות הנשיאה כחשוב ביותר.
מסכים לחלוטין עם התפיסה.
מכיר באופן אישי שלושה אנשים - שני חברים טובים וגיס, אשר לשלושתם יש גלוק 19, ושלושתם לא נושאים אותו ביום-יום עליהם, אלא משאירים אותו בבית. שלושתם טענו את אותה הסיבה בדיוק "לא נוח להסתובב איתו עליך".
אין לי כוונה לפתוח כאן דיון על כמה נוח או לא נוח לשאת גלוק 19 ביומיום, אני רק רוצה לחדד שנוחות הנשיאה היא פקטור מאוד חשוב, ולפעמים אנשים לא לוקחים זאת בחשבון. ואז קורה מצב שאדם קונה נשק שהתלהב ממנו מסתובב איתו מס' ימים ואח"כ מאפסן אותו בכספת בבית ולא מוציא אותו שוב עד החידוש רישיון.
מי שנוח לו לשאת ביומיום גלוק 19 - מצוין. מי שנוח לו לשאת גלוק 17 - על הכיפאק. אבל מי שלא, צריך לבחור באקדח קטן יותר. מה שאני טוען זה שצריך לבדוק לעומק את נושא נוחות הנשיאה ומה מתאים לך מהבחינה הזו, לפני שבוחרים את סוג האקדח.
מסיבה זו בדיוק אגב, קניתי לפני שבועיים את השילד שלי. בחרתי בו עקב המלצה חמה של גיסי, שהוא מבין גדול בנשקים, ובעלים של גלוק 19: "עדיף 8 כדורים עליך מאשר 15 בכספת בבית"...
השילד אגב ממש מצוין מהבחינה הזו. אני נושא אותו עלי כל יום כבר שבועיים, ולא מרגיש אותו בכלל.
- סליקאי ארד

עדיף כדור אחד במטרה מאשר שמונה מסביב.
אקדח נועד לירי ואם באותו 0.01% מהזמן אתה לא תצליח להוציא כדור מדויק, אז גם 99.99% לא שווים כלום.
אקדח נועד לירי ואם באותו 0.01% מהזמן אתה לא תצליח להוציא כדור מדויק, אז גם 99.99% לא שווים כלום.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
ברק2020 כתב:kouti כתב:אי אפשר להתעלם מהעובדה ש ב99.9% מהזמן אני אשא את הנשק ו0.01% אני ארה בו, ולכן אני מוצא את משתנה ההסלקה ונוחות הנשיאה כחשוב ביותר.
מסכים לחלוטין עם התפיסה.
מכיר באופן אישי שלושה אנשים - שני חברים טובים וגיס, אשר לשלושתם יש גלוק 19, ושלושתם לא נושאים אותו ביום-יום עליהם, אלא משאירים אותו בבית. שלושתם טענו את אותה הסיבה בדיוק "לא נוח להסתובב איתו עליך".
אין לי כוונה לפתוח כאן דיון על כמה נוח או לא נוח לשאת גלוק 19 ביומיום, אני רק רוצה לחדד שנוחות הנשיאה היא פקטור מאוד חשוב, ולפעמים אנשים לא לוקחים זאת בחשבון. ואז קורה מצב שאדם קונה נשק שהתלהב ממנו מסתובב איתו מס' ימים ואח"כ מאפסן אותו בכספת בבית ולא מוציא אותו שוב עד החידוש רישיון.
מי שנוח לו לשאת ביומיום גלוק 19 - מצוין. מי שנוח לו לשאת גלוק 17 - על הכיפאק. אבל מי שלא, צריך לבחור באקדח קטן יותר. מה שאני טוען זה שצריך לבדוק לעומק את נושא נוחות הנשיאה ומה מתאים לך מהבחינה הזו, לפני שבוחרים את סוג האקדח.
מסיבה זו בדיוק אגב, קניתי לפני שבועיים את השילד שלי. בחרתי בו עקב המלצה חמה של גיסי, שהוא מבין גדול בנשקים, ובעלים של גלוק 19: "עדיף 8 כדורים עליך מאשר 15 בכספת בבית"...
השילד אגב ממש מצוין מהבחינה הזו. אני נושא אותו עלי כל יום כבר שבועיים, ולא מרגיש אותו בכלל.
בדיוק בגלל זה אני בחרתי את ה-26. נוחות הנשיאה הייתה ועודנה הכי חשובה מבחינתי.
אני לא רואה מצב (טפו טפו) שבו אני אזדקק ליותר מעשרה כדורים, קל וחומר אם אני כשלעצמי מקפיד על אימונים באקדח באופן שוטף, וגם אם כן - אפשר לנוע עם מחסנית נוספת בתיק.
אני מוצא את עצמי מספר פעמים ביום, כל יום, ממש קלות את שעה 4 כדי לוודא שהאקדח עדיין עליי, עד כדי כך הוא לא מורגש.
מעבר לכך, גם אף אחד לא שם לב לכך שאני חמוש וזה יתרון חשוב נוסף.
אקדח נועד כדי שילכו איתו ולא כדי שישכב בכספת ויטווחו עליו פעם ב-3 שנים.
Glock 26 GEN4
בוודאי שצריך לפגוע במטרה, מסכים לגמרי. אבל בשביל שזה יקרה צריך לתרגל, לתרגל, ואז לתרגל עוד קצת.
הפיתרון הוא בוודאי לא לקנות אקדח שלא מתאים לאדם ושלא יהיה לו נוח איתו, ושישכב מהר מאוד בכספת.
עם אקדח שיושב בבית אי אפשר לפגוע אפילו כדור אחד... %%$0066
הפיתרון הוא בוודאי לא לקנות אקדח שלא מתאים לאדם ושלא יהיה לו נוח איתו, ושישכב מהר מאוד בכספת.
עם אקדח שיושב בבית אי אפשר לפגוע אפילו כדור אחד... %%$0066
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד