צבע זוהר בחושך לכוונות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: צבע זוהר בחושך לכוונות
אני יעשה את זה ליריחו F
ואולי גם לכוונות לשילד שלי, נראה איך יוצא קודם...
ואולי גם לכוונות לשילד שלי, נראה איך יוצא קודם...
S&W M&P Shield
אה לא, זה לא שאני מתכנן לעשות את זה בקרוב... סתם סקרנות... הCZ שלי כבר מגיע עם כוונות זוהרות בסגנון הזה, ועכשיו אני בכל מקרה מתכוון להתקין מפרולייט...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
כן גם אני מתכוון להחליף כוונות בשילד, זה בגדול לא לי הצבע הזה...
ד"א הכוונות בCZ בערך אותו דבר כמו הצבע הזה
ד"א הכוונות בCZ בערך אותו דבר כמו הצבע הזה
S&W M&P Shield
אמת... למרות שאני חושב שהוא די מוצלח, וגם יותר עמיד... בחשיפה ארוכה לאור, הוא מספק כמה שעות טובות של נקודות זוהרות שמתפקדות לא רע בכלל... הבעיה היא שאם אתה נושא את האקדח בהסלקה מלאה (מה שאני עושה...) הצבע הזוהר הזה לא מועיל בכלל... ולכן, מפרולייט...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אני השתמשתי במברשת ציור דקה ובקיסם
טוב... למי שממש לא מעוניין להשקיע (במובן הכספי, כי יש כאלה שיגידו שלרכון מעל אקדח עם מברשת ציור דקיקה כאילו אתה פיקאסו, זו השקעה לא קטנה...
) זה נשמע כמו פתרון נחמד...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אני למדתי פה משהו חדש. לטעון את הצבע הזרחני באור.
הבן שלי קיבל במקדונלד מסיכה לפורים של רובוטריקים, ואישתי זיהתה שחלק ממנה זוהר בחושך.
רצתי עם הידע שלי, לקחתי את המסיכה וקירבתי אותה לאור במטבח.
כיבינו את כל האורות, ומדהים, המסיכה זהרה חבל על הזמן.
אז תודה .... חחח...
הבן שלי קיבל במקדונלד מסיכה לפורים של רובוטריקים, ואישתי זיהתה שחלק ממנה זוהר בחושך.
רצתי עם הידע שלי, לקחתי את המסיכה וקירבתי אותה לאור במטבח.
כיבינו את כל האורות, ומדהים, המסיכה זהרה חבל על הזמן.
אז תודה .... חחח...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד