נרתיק פנימי (iwb) לשילד
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק פנימי (iwb) לשילד
שלום לחברי הפורום,
בעקבות החלפה של האקדח שהיה ברשותי נתקלתי בפעילותו של הפורום רק לאחרונה ,המידע פה פשוט יקר מפז וצריך לשים פרסום במשרדי הבט״פ
אני בעלים חדש של השילד לאחר שנים של הסתובבות עם FN , והגב כבר מודה לי.
אני מחפש נרתיק פנימי נוח (iwb) לנשיאה , יושב רוב היום במשרד ולכן מעדיף נרתיק המאפשר הסלקה ( חלק מהסיבות שנפרדתי מהFN שנח לו בכספת) .
קראתי בפורום המלצות רבות על נרתיקים המאפשרים הסלקה כדוגמת Versacarry / Remora ,לאחר שיטוט בפורומים שונים רכשתי את הנרתיק Soft-tuck של desantis.
לאחר הסתובבות של שבועים עם הנרתיק הוא אינו נוח לי, האקדח אינו מכוסה כולו והכוונות של השילד משפשפות את הגב . כמו כן תפס הנרתיק הוא מפלסטיק ומחליק לפעמים מהמכנס.
האם יש למישהו ניסיון / המלצה לנרתיק לשילד המאפשר הסלקה אך מכסה את האקדח היטב יחד עם קיבוע חזק למכנס? ( באותה הזדמנות עם מישהו רוצה לקנות נרתיק כחדש במחיר מופחת שיצור איתי קשר)
תודה
בעקבות החלפה של האקדח שהיה ברשותי נתקלתי בפעילותו של הפורום רק לאחרונה ,המידע פה פשוט יקר מפז וצריך לשים פרסום במשרדי הבט״פ
אני בעלים חדש של השילד לאחר שנים של הסתובבות עם FN , והגב כבר מודה לי.
אני מחפש נרתיק פנימי נוח (iwb) לנשיאה , יושב רוב היום במשרד ולכן מעדיף נרתיק המאפשר הסלקה ( חלק מהסיבות שנפרדתי מהFN שנח לו בכספת) .
קראתי בפורום המלצות רבות על נרתיקים המאפשרים הסלקה כדוגמת Versacarry / Remora ,לאחר שיטוט בפורומים שונים רכשתי את הנרתיק Soft-tuck של desantis.
לאחר הסתובבות של שבועים עם הנרתיק הוא אינו נוח לי, האקדח אינו מכוסה כולו והכוונות של השילד משפשפות את הגב . כמו כן תפס הנרתיק הוא מפלסטיק ומחליק לפעמים מהמכנס.
האם יש למישהו ניסיון / המלצה לנרתיק לשילד המאפשר הסלקה אך מכסה את האקדח היטב יחד עם קיבוע חזק למכנס? ( באותה הזדמנות עם מישהו רוצה לקנות נרתיק כחדש במחיר מופחת שיצור איתי קשר)
תודה
S&W M&P Shield
- סליקאי ארד

Re: נרתיק פנימי (iwb) לשילד
גם אני עם שילד חדש. בעבודה משרדית והאקדח מוסלק היטב.
אבי בחרתי ב"נרתיק" מינימליסטי אפילו יותר. של q-series. לא מרגיש שום בעיה עם הכוונות או כל חלק אחר.
אם אתה בת"א אתה מוזמן לנסות.
אבי בחרתי ב"נרתיק" מינימליסטי אפילו יותר. של q-series. לא מרגיש שום בעיה עם הכוונות או כל חלק אחר.
אם אתה בת"א אתה מוזמן לנסות.
Si vis pacem, para bellum
- סליקאי כסף

Re: נרתיק פנימי (iwb) לשילד
הי,
אני עם רמורה והוא מספק את ההסלקה הטובה ביותר.
אני מכניס את החולצה בין האקדח למכנס ושאר החולצה בחוץ.
אין ממש קשה לשים לב.
הייתרון הוא שאין קליפס לחגורה.
אני עם רמורה והוא מספק את ההסלקה הטובה ביותר.
אני מכניס את החולצה בין האקדח למכנס ושאר החולצה בחוץ.
אין ממש קשה לשים לב.
הייתרון הוא שאין קליפס לחגורה.
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד