הסלקת אקדח עם חולצה בתוך המכנס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הסלקת אקדח עם חולצה בתוך המכנס
בוקר טוב.
הבטחתי לעדכן...
אז קיבלתי לפני כמה ימים את המנשא שהזמנתי מאיביי.
חגורה אלסטית עם כיס לאקדח ושני כיסונים למחסניות.
מה אגיד לכם, תענוג.
חזרתי לימים שלפני האקדח...
כל החולצה נכנסת למכנסיים בלי בעיה. המכנסיים לא נמשכים כל הזמן למטה. המשקל של האקדח כמעט ולא מורגש ובהליכה מהירה שום דבר לא מטלטל על החגורה - תענוג.
ברור שבהסלקה כזו יותר קשה לשלוף, אבל בכל מקרה אני הולך בהסלקה עמוקה.
אני הולך עם האקדח בשעה 4 וחוגר אותו ממש באותו הגובה כמו מנשא החגורה כך שגם חגורת המכנסיים נותנת לו תמיכה.
גיליתי שאם אני מושך את יד ימין למעלה בבת אחת, כל החולצה בדיוק איפה שהאקדח נשלפת מהמכנסיים כך שקל מאד משם כבר לתת עוד משיכה קלה עם יד שמאל לחולצה והאקדח ביד ימין.
פלוס נוסף - אני יכול עכשיו ללכת עם האקדח במכנסי טריינינג או ברמודה עם גומי בלי חגורה.
ממליץ בחום לכל מי שרוצה הסלקה עמוקה.
אני כבר הזמנתי עוד 3 כאלה שישבו בארון להחלפה.
יש באיביי הרבה כאלה עם הפרשי מחירים קטנים.
דרך אגב שימו לב שיש כזה שמגיע מארה"ב הוא גם יותר יקר וגם משלוח עולה פי שלוש מהחגורה... אני הזמנתי סיני.
קישור לאיביי בנייד http://m.ebay.com/itm/Outdoor-Tactical- ... nav=SEARCH
הבטחתי לעדכן...
אז קיבלתי לפני כמה ימים את המנשא שהזמנתי מאיביי.
חגורה אלסטית עם כיס לאקדח ושני כיסונים למחסניות.
מה אגיד לכם, תענוג.
חזרתי לימים שלפני האקדח...
כל החולצה נכנסת למכנסיים בלי בעיה. המכנסיים לא נמשכים כל הזמן למטה. המשקל של האקדח כמעט ולא מורגש ובהליכה מהירה שום דבר לא מטלטל על החגורה - תענוג.
ברור שבהסלקה כזו יותר קשה לשלוף, אבל בכל מקרה אני הולך בהסלקה עמוקה.
אני הולך עם האקדח בשעה 4 וחוגר אותו ממש באותו הגובה כמו מנשא החגורה כך שגם חגורת המכנסיים נותנת לו תמיכה.
גיליתי שאם אני מושך את יד ימין למעלה בבת אחת, כל החולצה בדיוק איפה שהאקדח נשלפת מהמכנסיים כך שקל מאד משם כבר לתת עוד משיכה קלה עם יד שמאל לחולצה והאקדח ביד ימין.
פלוס נוסף - אני יכול עכשיו ללכת עם האקדח במכנסי טריינינג או ברמודה עם גומי בלי חגורה.
ממליץ בחום לכל מי שרוצה הסלקה עמוקה.
אני כבר הזמנתי עוד 3 כאלה שישבו בארון להחלפה.
יש באיביי הרבה כאלה עם הפרשי מחירים קטנים.
דרך אגב שימו לב שיש כזה שמגיע מארה"ב הוא גם יותר יקר וגם משלוח עולה פי שלוש מהחגורה... אני הזמנתי סיני.
קישור לאיביי בנייד http://m.ebay.com/itm/Outdoor-Tactical- ... nav=SEARCH
- סליקאי כסף

Re: הסלקת אקדח עם חולצה בתוך המכנס
בזמנו "מרעום דולפין" עשו לי חגורה דומה רק עם סקוטש הרבה יותר איכותי ואבזם אבטחה.
ההבדל הנוסף הוא שביקשתי 2 מקומות לאקדח , אחד בכל צד ,צד ימין לנשיאה רגילה וצד שמאל לנשיאה מוצלבת.
כאשר הייתי באוטו הייתי מעביר את האקדח לצד שמאל לנשיאה מוצלבת וקת האקדח לא חפרה לי במושב.
פשוט עברתי בבית מלאכה שלהם והסברתי לתופרת מה אני רוצה ויצרו לי את החגורה במקום.
בעקבות בעיות גב הפסקתי לשאת את האקדח במותניים ועברתי לנשיאה בקרסול עם נרתיק רמורה (בעקבות הפוסט הנפלא במאמרים של ליאור).
אחד היתרונות של נרתיק רמורה שהוא מוחזק במקום ע"י החומר ממנו הוא עשוי והעיקרון עובד.
בגלל כאבי הגב יש לי חגורת גב של אוריאל (שחורה , אפשר לקנות עם הנחה של כרטיס מושלם במחיר מצחיק בכללית).
לחגורה זו יש בכל צד "כנף" לחיזוק התפיסה של החגורה.
לפעמים , כאני לא רוצה לשאת בקרסול ואני עם החגורת גב אני פשוט מכניס את האקדח עם נרתיק הרמורה בין החגורה ל"כנף" החיזוק שלה.
פשוט תענוג.
דוגמא לחגורת גב:
http://www.medishop.co.il/?CategoryID=412&ArticleID=277
ההבדל הנוסף הוא שביקשתי 2 מקומות לאקדח , אחד בכל צד ,צד ימין לנשיאה רגילה וצד שמאל לנשיאה מוצלבת.
כאשר הייתי באוטו הייתי מעביר את האקדח לצד שמאל לנשיאה מוצלבת וקת האקדח לא חפרה לי במושב.
פשוט עברתי בבית מלאכה שלהם והסברתי לתופרת מה אני רוצה ויצרו לי את החגורה במקום.
בעקבות בעיות גב הפסקתי לשאת את האקדח במותניים ועברתי לנשיאה בקרסול עם נרתיק רמורה (בעקבות הפוסט הנפלא במאמרים של ליאור).
אחד היתרונות של נרתיק רמורה שהוא מוחזק במקום ע"י החומר ממנו הוא עשוי והעיקרון עובד.
בגלל כאבי הגב יש לי חגורת גב של אוריאל (שחורה , אפשר לקנות עם הנחה של כרטיס מושלם במחיר מצחיק בכללית).
לחגורה זו יש בכל צד "כנף" לחיזוק התפיסה של החגורה.
לפעמים , כאני לא רוצה לשאת בקרסול ואני עם החגורת גב אני פשוט מכניס את האקדח עם נרתיק הרמורה בין החגורה ל"כנף" החיזוק שלה.
פשוט תענוג.
דוגמא לחגורת גב:
http://www.medishop.co.il/?CategoryID=412&ArticleID=277
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד