HS2000
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
HS2000
האם יש כאן מישהו שהוא הבעלים של הכלי הזה?
איפה מטפלים בו במידת הצורך היום? חלפים וכו'?
איפה מטפלים בו במידת הצורך היום? חלפים וכו'?
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
Re: HS2000
יש פה באתר 2-3 בעלי כלי כזה, לא יודע אם נמצאים פה באופן פעיל.
קל-וי סגרו את הבסטה לפני כמה שנים טובות, ועוד כמה שנים טובות לפני כן, התנערו מכל אחריות על הכלי שם ייבאו.
בתכלס לכלי הזה אין אמא ואין אבא בארץ.
א.
קל-וי סגרו את הבסטה לפני כמה שנים טובות, ועוד כמה שנים טובות לפני כן, התנערו מכל אחריות על הכלי שם ייבאו.
בתכלס לכלי הזה אין אמא ואין אבא בארץ.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:....בתכלס לכלי הזה אין אמא ואין אבא בארץ.
א.
כמו שאין אמאאבא לעוד הרבה כלים אחרים בארץ.
מכאן והלאה , דעתי האישית.
כעקרון , מדובר בכלי מעולה .
לענין ה"שרות" ו"חלפים" של כלי יד 2:
רוב הכלים בארץ מתחלקים ל3 קבוצות:
1. קבוצת הכלים אקזוטיים\איזוטורים שנקנו במספרים קטנים.
2. קבוצת הכלים שהיו פופולריים יחסית בתקופת זמן מסוימת.
3. קבוצת הכלים שהם "איקון" ,יוצרו ללא שינוי תקופת זמן ארוכה מאד וניתנים לרכישה גם כיום.
רוב הקונים מתחלקים ל2 קבוצות:
1. אלו שמתאמנים ברמה אינטנסיבית .
2. מחדשי רישיונות , ואלו שגם מתאמנים לתחזוקת כשרות קלה.
הקבוצה הראשונה יוצרת בלאי גבוה לכלי היריה ולכן זקוקה לכלי שניתן לתחזק בקלות או לממון רב שכשהכלי גמר את חייו הם מחליפים.
הקבוצה השניה מתחלקת ל2 תת- קבוצה :
1. בעלי האפשרויות .
2. התפרנים והתפרנים+
הקבוצה הראשונה קונה אקדח חדש בחנות מקבוצת הכלים 1 או 3.
הקבוצה השניה מחפשת מציאות שאותה אפשר למצוא בקבוצת הכלים 2 .
הכלי ששאלת עליו הובא לארץ בתחילת שנות ה2000 יחד עם עוד מספר כלים (שטייר , SW99 ) כאלטרנטיבה זולה לגלוק בדומה לM&P כיום.
כולם היו פולימרים עם "פיצ'רים" שמי שקנה אותם הסביר למה זה הופך אותם ל"טובים" יותר מהגלוק. כגון מחוון של כדור בקנה , הדק נעים יותר וכו'. לכולם באותה תקופה היה "יבואן" רשמי וכולם היו מאושרים.
היום אתה יכול למצוא את הכלים הללו (כלים פולימרים לא גלוק) כיד 2 באזור ה 2000-2500 ש"ח (לדעתי , פחות מזה כבר יש לך מציאה ביד).
אם אתה נמנה על קבוצת מחדשי הרישיונות ותחזוקת כשרות (500-1000 כדור בשנה) , ובקניה האקדח תקין + ולפחות 2 מחסניות תקינות (לרוב אתה מקבל איתו תוספות השוות כסף כגון נרתיקים), לדעתי עשית עסקה לא רעה בכלל ,כי הסיכוי לתקלות נמוך מאד עד אפסי.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
יש לי.
אקדח מעולה. שורד אצלי אחרי שני גלוקים שלא אהבתי.
למרות ששמו HS2000, כיום כולם קוראים לו XD עפ"י הנומקלטורה של ספרינגפילד.
יריתי בו הרבה ומעולם לא היתה בעיית שחיקה או משהו בסגנון.
לחבר עם אותו אקדח (רכשנו אותו יחד) אבד הקפיץ (כולל ה guiding rod) והוא ייבא אותו די בקלות מארה"ב.
אישית אני חובב 1911 מושבע (45 קלאסי), אבל ברגע שהחלטתי על פולימרי דו-טורי: רק XD.
אני מדבר על הגנה עצמית. אם אתה מתכוון לירות בו בתדירות גבוהה בהרבה מנשא הנשק הממוצע, לא משנה כמה הנשק טוב, תמיד מומלץ שיהיה בסביבה יבואן מסודר. השנה יכול להיות שיהיה לו כזה, כולל דגמי ה XDM ויתר הנגזרות, אבל ההחלטה עדיין לא התגבשה לחלוטין.
מקווה שכך יהיה.
אקדח מעולה. שורד אצלי אחרי שני גלוקים שלא אהבתי.
למרות ששמו HS2000, כיום כולם קוראים לו XD עפ"י הנומקלטורה של ספרינגפילד.
יריתי בו הרבה ומעולם לא היתה בעיית שחיקה או משהו בסגנון.
לחבר עם אותו אקדח (רכשנו אותו יחד) אבד הקפיץ (כולל ה guiding rod) והוא ייבא אותו די בקלות מארה"ב.
אישית אני חובב 1911 מושבע (45 קלאסי), אבל ברגע שהחלטתי על פולימרי דו-טורי: רק XD.
אני מדבר על הגנה עצמית. אם אתה מתכוון לירות בו בתדירות גבוהה בהרבה מנשא הנשק הממוצע, לא משנה כמה הנשק טוב, תמיד מומלץ שיהיה בסביבה יבואן מסודר. השנה יכול להיות שיהיה לו כזה, כולל דגמי ה XDM ויתר הנגזרות, אבל ההחלטה עדיין לא התגבשה לחלוטין.
מקווה שכך יהיה.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
לפני שרכשתי M&P הייתי הבעלים הגאים של הHS2000,
אקדח משובח אך יש לא לדעתי שתי עקבי אכילס,
הראשון השן החולצת שלו, פנימית וקפיצים וכמעט אי אפשר להשיגה בשום מקום וגם בארה"ב רק דרך ספרינגפילד,
השניה המחסניות המקוריות של האקדח יחסית חלשות ונוטות להנזק בגוף המחסנית מנפילות רבות (יריתי עם האקדח הזה שלוש שנים בירי מעשי)
היום אני לא אמליץ לרכוש את האקדח הזה מכיוון שקשה עם בלתי אפשרי לתחזק אותו כאן
הראשון השן החולצת שלו, פנימית וקפיצים וכמעט אי אפשר להשיגה בשום מקום וגם בארה"ב רק דרך ספרינגפילד,
השניה המחסניות המקוריות של האקדח יחסית חלשות ונוטות להנזק בגוף המחסנית מנפילות רבות (יריתי עם האקדח הזה שלוש שנים בירי מעשי)
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
תחשוב על יורה "חידושים +" , עד 500 כדור בשנה.
שומר על הכלי ולא "זורק" את המחסניות בהשמטות מבצעיות.
כמה כבר תחזוקה יהיה לו בכלי הזה? (או בכל כלי מודרני אחר)
אחד כזה עם תקציב נמוך שלא יכול להרשות לעצמו כלי חדש , מקבל כלי פולימרי קל משקל ותמורה נאותה לכספו.
תמיד יש סיכוי לתקלות והפסד , השאלה מה הסיכון וכמה אתה מוכן לקחת אותו.
יש כאלו שיאמרו "לא" ויש כאלו ש"כן".
לא כולם ידם משגת כלי חדש מהנילון.
שומר על הכלי ולא "זורק" את המחסניות בהשמטות מבצעיות.
כמה כבר תחזוקה יהיה לו בכלי הזה? (או בכל כלי מודרני אחר)
אחד כזה עם תקציב נמוך שלא יכול להרשות לעצמו כלי חדש , מקבל כלי פולימרי קל משקל ותמורה נאותה לכספו.
תמיד יש סיכוי לתקלות והפסד , השאלה מה הסיכון וכמה אתה מוכן לקחת אותו.
יש כאלו שיאמרו "לא" ויש כאלו ש"כן".
לא כולם ידם משגת כלי חדש מהנילון.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
glockbuster כתב:לפני שרכשתי M&P הייתי הבעלים הגאים של הHS2000,
M&P אחלה אקדח (סתם הערת אגב).
מעניין הניסיון השונה שיש בין שני אנשים.
אדם כמוני שמצא ב XD את הפתרון המיטבי (כי דווקא בעיות עם שן חולצת ואחרים היו לי עם גלוקים).
לגבי קפיצים פנימיים וכו', מנסיון שלי ושל חבר, ניתן לרכוש ממקומות רבים בארה"ב. לאו דווקא ספרינגפילד.
בין המקומות הללו יש מי שאומר לך שהוא לא מייצא מחוץ לארה"ב (רשיון ייצוא) ואחרים שאין להם בעיה. יש לי רשימה של מקומות כאלו.
לגבי המחסניות, לא מכיר את הבעייתיות בירי מעשי, אני יודע שהדור החדש איכותי יותר (ניתן להבדיל ע"י מספר החרירים במחסנית).
אבל אני גם חייב לומר את האמת שמי שרוצה קריירה עם XD שירכוש לעצמו זוג Mec-Gar (ניתן אפילו עם קיבולת 18 עבור האקדח הרגיל) מושחמים ויש לך ביד קומבינציה משובחת. אישית, נתקלתי בבעיה עם מחסנית דווקא בחדשה ביותר שרכשתי ישירות מספרינגפילד (כאן הבעיה לא היתה נזק בגוף המחסנית אלא הקפיץ), כשהמקוריות כבר שנים רבות שעושות עבודתן נאמנה. שוב - לא בירי מעשי.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
guyweisz
אני מבין שאתה לא חולק איתנו את המרחב הגיאוגרפי ולכן אתה רואה דברים אחרת,
בארצינו הקטנה אין להשיג מחסניות Mec-Gar, תאמין לי הצלחתי אחרי 9 חודשי גיהנום וחקירת מכ"ס אחזרית לייבא ארבע כאלו והן מצויינות
האקדח שלי שכב מושבת בקל-וי במשך חודשיים בגלל בעיות עם שן חולצת, (ולמרות שאיני חושב גלוקים, להחליף שן בגלוק זה פעולה של 40 שניות ועוד עם דיבורים באמצע, בHS זה אופרה ולא ממש מוצלחת).
אני כותב את מה שכתבתי מניסיון ולצערי לא ניסיון נהדר,גם סוברו DL הרכב הכי אמין עד שהוא מתקלקל, אבל את הHS מאוד קשה לתקן כאן
ולכן אני שוב מציע לאנשים להתרחק ממנו
אני מבין שאתה לא חולק איתנו את המרחב הגיאוגרפי ולכן אתה רואה דברים אחרת,
בארצינו הקטנה אין להשיג מחסניות Mec-Gar, תאמין לי הצלחתי אחרי 9 חודשי גיהנום וחקירת מכ"ס אחזרית לייבא ארבע כאלו והן מצויינות
האקדח שלי שכב מושבת בקל-וי במשך חודשיים בגלל בעיות עם שן חולצת, (ולמרות שאיני חושב גלוקים, להחליף שן בגלוק זה פעולה של 40 שניות ועוד עם דיבורים באמצע, בHS זה אופרה ולא ממש מוצלחת).
אני כותב את מה שכתבתי מניסיון ולצערי לא ניסיון נהדר,גם סוברו DL הרכב הכי אמין עד שהוא מתקלקל, אבל את הHS מאוד קשה לתקן כאן
ולכן אני שוב מציע לאנשים להתרחק ממנו
"Si Vis Pacem Para bellum"
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד