כאבים בכתף ובעורף
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: כאבים בכתף ובעורף
Everest כתב:+1
עשיתי בדיוק כמוך, עד שיום אחד הגעתי למסקנה שאם אני לא גומר את הסיפור עם 3 מחסניות של 15 כדור, אז עקבים על 2 מהן כנראה כבר לא יעזרו לי, וחבל על היחלשות הקפיץ המוגברת.
העניין הוא שאני מסתובב עם שתי מחסניות מקסימום... מחסנית שלישית כבר תהיה מטרד רציני בשבילי, ולכן מעדיף את התוספת הקטנה הזו... אם יש אירוע שאני אהיה חלק מימנו, מעדיף להתחיל בנקודת הפתיחה הכי טובה שאני יכול במסגרת השגרה שלי...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Re: כאבים בכתף ובעורף
לא יודע עד כמה אפשר להגיד איכותית כי זה בכל זאת מבד (למרות שהיא עבה עם לולאות ברזל גדולות וחזקות שהסגירה לא משתחררת מבלי להפעיל כוח)
למרות שהיא סבבה לגמרי, היא מתאימה רק למי שיש סאב קומפקט, לאקדחים גדולים יותר המשקל לא מתחלק עליה טוב
והאמת שלא קניתי ספציפי, זה הגיע כלול במכנס דגמ"ח שקניתי לפני כמה שנים (יש לי ב5 צבעים אותה חגורה).
אני משתמש בזה רק כי לא מצאתי משהו מעור טוב.
אני לא רוצה מעור עם חורים, כמו שציינתי זה גורם לי לכאבים בגב כשיש יותר מדי לחץ ואני לא יכול לעשות 30 חורים שיתאימו לי לכל יום ומכנסו...
למרות שהיא סבבה לגמרי, היא מתאימה רק למי שיש סאב קומפקט, לאקדחים גדולים יותר המשקל לא מתחלק עליה טוב
והאמת שלא קניתי ספציפי, זה הגיע כלול במכנס דגמ"ח שקניתי לפני כמה שנים (יש לי ב5 צבעים אותה חגורה).
אני משתמש בזה רק כי לא מצאתי משהו מעור טוב.
אני לא רוצה מעור עם חורים, כמו שציינתי זה גורם לי לכאבים בגב כשיש יותר מדי לחץ ואני לא יכול לעשות 30 חורים שיתאימו לי לכל יום ומכנסו...
S&W M&P Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד