נרתיק אוטומטי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נרתיק אוטומטי
TM1 כתב:מטרידה אותי התרבות הזו של "בילי דה-קיד". השולף הכי מהיר במערב ...
תרבות אמריקאית שעושה שם רע לנושאי נשק אישי.
לדעתי, נושא נשק אישי שאינו איש כוחות ביטחון צריך לשאת נשק באופן "סולידי".
לא רציתי להגיד מוסלק כי זה ישר יביא לוויכוח על סאב מול תותחים ומה זה מוסלק וכו'. לא זו הנקודה.
סולידי - זה אומר שיש לך נשק, אחריות ושיקול דעת. אתה לא שריף ולא לוחם כוח מתערב. תרגיע.
למזלנו, בישראל ה"רעל" יוצא לרובנו בצבא ואחרי השיחרור אנחנו יותר "רגועים" בנושא.
** אני מתייחס לנשיאת נשק במרחב הציבורי. לא לירי מעשי.
לא יודע אם יש תרבות כזו בציבור הרחב, מן הסתם בפורום הזה מדברים על טקטיקה, ציוד וכו' אז כמו שמדברים על כוונות לילה זוהרות ולייזרים, גם מתייחסים למהירות הוצאת כדור. בסוף כל אחד עושה את השיקולים שלו, ולא ראיתי עלייה משמעותית בפליטות כדור כתוצאה מהדיונים האלו.
כל אחד שבאמת מתעניין בנשק ורוצה להשתפר בירי, במהירות ובדיוק ישמח לשמוע על עוד המצאה חדשה או עוד דרך לחסוך בזמן.
בניגוד לכוחות הבטחון שנמצאים בדריכות מבצעית או אפילו יוזמים את האירוע, האזרח הפשוט בדרך-כלל לא נמצא בעמדת שמירה, לא מבצע מארבים ולא מבצע פריצה לבניין עם כדור בקנה ודריכות מבצעית, דווקא הוא זה שיופתע ע"י התוקף במצב ובמקום שהוא לא מוכן אליו, ויצטרך להגיב במהירות מירבית, כולל שליפה. יש מה לדבר על מהירות כמו שיש מה לדבר על דיוק בירי ועל שיקול דעת.
באתי ללמוד
הסרטון המבויים הזה ממש בדיחה, למעשה מוציא את החשק לנסות אפילו...
תחת לחץ שוכחים הכל וזה לא משנה כמה יבשים תעשו!
היות שהנרתיק מאובטח והאבטחה משתחררת בדחיפה שלו למטה - אם ימשך למעלה הוא לא יאפשר שליפה ויקח הרבה זמן לשחרר את האקדח. ומה קורה אם יושבים ואין אפשרות לדחוף את האקדח? איך מתפעלים כזה זבל בישיבה ברכב ?
אכן נראה מעצור ארובה בוודאות,לא בגלל הנרתיק, הוא נגרם מכך שהיורה משחרר יריה מהמותן בלי לאחוז את האקדח באופן ראוי - סתם במטרה לעצור את השעון מהר. אני בטוח שנרתיק כזה יספק שפע של מעצורי הזנה שבהם או שלא יגרף או שלא ינעל כדור בקנה כי למעשה מלווים את הצינה עם היד ולא מנצלים את כוח הקפיץ.
פיס אוף שיט
תחת לחץ שוכחים הכל וזה לא משנה כמה יבשים תעשו!
היות שהנרתיק מאובטח והאבטחה משתחררת בדחיפה שלו למטה - אם ימשך למעלה הוא לא יאפשר שליפה ויקח הרבה זמן לשחרר את האקדח. ומה קורה אם יושבים ואין אפשרות לדחוף את האקדח? איך מתפעלים כזה זבל בישיבה ברכב ?
אכן נראה מעצור ארובה בוודאות,לא בגלל הנרתיק, הוא נגרם מכך שהיורה משחרר יריה מהמותן בלי לאחוז את האקדח באופן ראוי - סתם במטרה לעצור את השעון מהר. אני בטוח שנרתיק כזה יספק שפע של מעצורי הזנה שבהם או שלא יגרף או שלא ינעל כדור בקנה כי למעשה מלווים את הצינה עם היד ולא מנצלים את כוח הקפיץ.
פיס אוף שיט
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:פיס אוף שיט
LIKE!
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
סיורניק כתב:אבל אני חייב לחלוק איתכם עוד סרטון הדגמה, מהנימוק של "אל תסתכל בקנקן אלא על המוכרת"
אני רק אניח את זה כאן... (נצל''ש)
https://m.youtube.com/watch?v=aCZu2LXTqbQ
מגיב על מה שאני יודע, או חושב שאני יודע.
M&P Shield
M&P Shield
TM1
צר לי אבל אני לא חושב שאתה מכיר באמת את תרבות הנשק האמריקאית
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
glockbuster כתב:TM1
הלוואי שאתה צודק ואני טועה.
Si vis pacem, para bellum
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד