המלצה חמה על אימון ירי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה חמה על אימון ירי
אתמול עברתי אימון ירי אצל איציק אלנבוגן ורובי ינקו במטווח הרצליה.
2 מדריכי ירי מקצועיים בעלי ידע אדיר בתחום, הבנתי שגם שופטים בתחרויות ירי מעשי ובכללי אנשים מקסימים שעונים על כל שאלה ומתקשרים עם כל יורה בכל רמה.
עברנו על היסודות: נשיאה, שליפה, סוגי אחיזה, נקירה נכונה, תמונת כוונות, ירי סטטי, ירי למספר מטרות עפ"י הערכת סיכונים, ירי מאחורי מחסות ודרך חלון, החלפת מחסניות ועוד...
היה מדהים לראות את השיפור המשמעותי במקבצים של כולנו בין המקצה הראשון והאחרון ( חוץ ממיקי הכריש שעל ההתחלה השאיר לנו אבק
)
השיעור נמשך 3 שעות ( 18:00-21:00 ) בקבוצה של 8 יורים, היה מקצועי, שינה לי את החשיבה - קידם אותי הרבה יחסית לשיעור בודד וכמובן מאוד מהנה, מומלץ בחום
2 מדריכי ירי מקצועיים בעלי ידע אדיר בתחום, הבנתי שגם שופטים בתחרויות ירי מעשי ובכללי אנשים מקסימים שעונים על כל שאלה ומתקשרים עם כל יורה בכל רמה.
עברנו על היסודות: נשיאה, שליפה, סוגי אחיזה, נקירה נכונה, תמונת כוונות, ירי סטטי, ירי למספר מטרות עפ"י הערכת סיכונים, ירי מאחורי מחסות ודרך חלון, החלפת מחסניות ועוד...
היה מדהים לראות את השיפור המשמעותי במקבצים של כולנו בין המקצה הראשון והאחרון ( חוץ ממיקי הכריש שעל ההתחלה השאיר לנו אבק

השיעור נמשך 3 שעות ( 18:00-21:00 ) בקבוצה של 8 יורים, היה מקצועי, שינה לי את החשיבה - קידם אותי הרבה יחסית לשיעור בודד וכמובן מאוד מהנה, מומלץ בחום

נערך לאחרונה על ידי swgs בתאריך 31 מרץ 2016, 21:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- סליקאי ארד
Re: המלצה חמה על אימון ירי
מצטרף להמלצה.
- סליקאי זהב
גם אני.
אין כמו אימון מקצועי.ויחס אישי לכל יורה.
אין כמו אימון מקצועי.ויחס אישי לכל יורה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
גם אני שיתפתי כאן לא מזמן את רשמיי מהקורס, מאוד נהניתי ובכוונתי להירשם גם לחלק הבא.
viewtopic.php?f=1&t=19599
viewtopic.php?f=1&t=19599
Glock 26 GEN4
מה עלות הקורס?
- סליקאי ארד
shaikn כתב:מה עלות הקורס?
זה לא קורס זה שיעור בן 3 שעות, עלות של 250 ש"ח וצורכים בערך 100 כדורים בעלות של 1.5 ש"ח לכדור,
ממש לא נורא ביחס לתובנות ולשיפור המשמעותי בתפעול האקדח שמקבלים.
יש שיעור א' למתחילים ושיעור ב' למתקדמים.
- סליקאי ארד
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד