ירי מוצלב

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ירי מוצלב

על ידי 888 » 01 יולי 2016, 05:20

שלום לכולם,

אני יורה מוצלב- יד ימין (היד החזקה) ועין שמאל. לאחר כמה אימונים בהם עצמתי את עין ימין וראיתי שהפגיעות טובות, החלטתי שהגיע הזמן ללמוד לירות בשתי עיניים פקוחות.
השאלה היא איך? יש דרך מסוימת שכדאי לתרגל? קראתי שליורה מוצלב עדיף להתאמן "ולהכריח" את עין ימין להיות העין הדומיננטית.

אשמח לשמוע את דעתכם.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: ירי מוצלב

על ידי ניר ל » 01 יולי 2016, 09:08

כשיורים עם שתי עיניים פקוחות, העין הדומיננטית משתלטת, לא משנה אם זו שמאל או ימין.
אני לא רופא, אבל אני לא רואה מצב שאתה יכול ללמד את המוח להעדיף את העין החלשה במצב מסויים כאשר בשאר הזמן הדומיננטית שולטת.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי carver » 01 יולי 2016, 09:42

שתי עיניים פקוחות נועדו כדי לראות את הסובב אותך. כמו שניר אמר, עדיין העין החזקה תשתלט.
אתה תרוויח עוד עין שרואה לצדדים, אם במקרה מגיע איום משם.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי martok » 01 יולי 2016, 11:37

תעשה נסיון תכוון לנקודה כששתי העניים פתוחות.
עכשיו תעצום עין אחת. אם נקודת המכוון לא זזה, אז עצמת את העין החלשה. עכשיו תעצום את העין השניה - אם עצמת את העין הדומיננטית תראה פתאום שאתה מכוון למקום הלא נכון.
ממה שאני ניסיתי, גם כששתי העניים פתוחות וגם כשאני עוצם את העין החלשה (שמאל אצלי), אני מכוון בדיוק לאותו מקום. כשאני עוצם את עין ימין, נראה שאני מכוון בכלל למקום אחר. (כששתי העניים עצומות אני לא רואה כלום %%$0066 ).
כששתי העניים פתוחות יש שדה ראיה רחב יותר ויותר אור מגיע למוח, מה שיכול לעזור בתנאים חשוכים.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד