כניסה למטווח ומחיר 50 כדור
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כניסה למטווח ומחיר 50 כדור
מה המחירים הנהוגים?
מכרו לי היום 50 כדור צ'כים ב 140 שקל וכניסה למטווח ב 60 שקל.... יקר ? לי נשמע כמו מאוד יקר...
מכרו לי היום 50 כדור צ'כים ב 140 שקל וכניסה למטווח ב 60 שקל.... יקר ? לי נשמע כמו מאוד יקר...
- סליקאי ארד

- סליקאי כסף

Re: כניסה למטווח ומחיר 50 כדור
קצת יקר..יש כמה מטווחים שעשו מבצע 50 כדור ב100 ש״ח וכניסה חינם למטווח..יש מקומות שכניסה למטווח עולה בערך 45 ש״ח וכדורים זה בערך 2.6 ש״ח לכדור..
כמובן שיש מקומות שמציעים הנחה בקנייה גדולה של כדורים, לדוגמא אם תקנה 500 כדור ומעלה תקבל מחיר של 1.5 ש״ח לכדור ולא תשלם כניסה.
שווה לבדוק ולא לצאת ״פראייר״ וככה לנסות לגרום למטווחים להוריד מחירים ולהיות הוגנים...
בהצלחה
כמובן שיש מקומות שמציעים הנחה בקנייה גדולה של כדורים, לדוגמא אם תקנה 500 כדור ומעלה תקבל מחיר של 1.5 ש״ח לכדור ולא תשלם כניסה.
שווה לבדוק ולא לצאת ״פראייר״ וככה לנסות לגרום למטווחים להוריד מחירים ולהיות הוגנים...
בהצלחה
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
שוד לאור היום
לגבי חמישים כד' המחיר נע סביב ה שני שקלים לכדור. לגבי כניסה למקום, יש כבר מקומות שמוותרים על זה לחברי קבוצות מסויימות וגם לחברי הסליק. לדוגמה אם תסתכל בקבוצת הפייסבוק של אזרחים חמושים בישראל תראה שמפרסמים שם מבצעים של 50 כדור ב 100 ש' ללא כניסה
לגבי חמישים כד' המחיר נע סביב ה שני שקלים לכדור. לגבי כניסה למקום, יש כבר מקומות שמוותרים על זה לחברי קבוצות מסויימות וגם לחברי הסליק. לדוגמה אם תסתכל בקבוצת הפייסבוק של אזרחים חמושים בישראל תראה שמפרסמים שם מבצעים של 50 כדור ב 100 ש' ללא כניסה
מגיב על מה שאני יודע, או חושב שאני יודע.
M&P Shield
M&P Shield
בקיצר הרימו קצת את האף ... באזור השרון...
- סליקאי ארד

ויש מקומות שמקיימים אימון של 4 שעות עם 150 כדור ב-300 שח כולל הכל.
- סליקאי טיטניום

ספר על המקומות האלה , לרווחת כולם....
- סליקאי ארד

talbo כתב:ספר על המקומות האלה , לרווחת כולם....
Spy מתכוון לקבוצת המתאמנים ב idpa. כנס לפורום שלהם ותבין הכל.
מגיב על מה שאני יודע, או חושב שאני יודע.
M&P Shield
M&P Shield
spy כתב:ויש מקומות שמקיימים אימון של 4 שעות עם 150 כדור ב-300 שח כולל הכל.
בהחלט מצטרף להמלצה של יבגני. האימון של IDPA משמעותי יותר מכל ירי סטטי שתעשה, ולא יקר במיוחד.
Glock 26 GEN4
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד