פריקת מחסניות לפני כניסה למטווח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: פריקת מחסניות לפני כניסה למטווח
ברור, כי אין מקום גם לכדור האחרון וגם לרמפה.
עדיין 14 מתוך 15 ללא מאמץ מיותר נשמע טוב.
עדיין 14 מתוך 15 ללא מאמץ מיותר נשמע טוב.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אני מכניס גם את הכדור האחרון בלי שום בעיה...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
דיגו אצלך הכדור הבאמת אחרון הוא בקנה, לא? (לפחות לאחרונה).
זה אומר שאתה מכניס כדור אחרון פעמיים? (15+1) או ממלא 15 ודורך?
זה אומר שאתה מכניס כדור אחרון פעמיים? (15+1) או ממלא 15 ודורך?
-------
15 ודורך... אם אני חש שאני זקוק לעוד כדורים, אני פשוט לוקח מחסנית נוספת...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
ומתוך עניין - מה לגבי הרגלים? עשית סוויץ' לכדור בקנה באופן קבוע או שבהתאם לתרחיש?
מכיוון שיש לך CZ-P07 ואת האפשרות לבחור - באיזה מצב בחרת - נצרה עם SA או משמיט עם DA?
ואיך קרה השינוי? מה שכנע אותך?
מכיוון שיש לך CZ-P07 ואת האפשרות לבחור - באיזה מצב בחרת - נצרה עם SA או משמיט עם DA?
ואיך קרה השינוי? מה שכנע אותך?
-------
מעולם לא היה צריך לשכנע אותי... אני פשוט מתנגד לחלוטין לייעץ למישהו מה לעשות בעניין כזה, בלי שאני מכיר אותו באופן אישי, ויודע מה מצבו מבחינה בטיחותית (בלי קשר לרמת המיומנות שלו...)
ולכן, כששאולים אותי, אני ממליץ שלא כדאי, וזו גם תמשיך להיות התשובה שלי... חלק מהחבר'ה כאן מכירים את הסיפור שלי על ירי רשלני שהתרחש ביישוב שלי, ובנס נגמר ללא נפגעים, אחרי שבחור טוב בלי הרבה ניסיון בנשק, החליט שזה רעיון טוב ללכת עם כדור בקנה. הוא לא שלט במבנה הנשק שלו, לא הבין יותר מידי באבטחות השונות, לא חקק על לוח ליבו ובאצבעות שלו את כללי הבטיחות, והסוף ידוע... זה קרה כי מישהו שכנע אותו שזה הדבר הנכון לעשות, בלי לוודא אם הבנאדם יודע איך משמיטים פטיש בלי משמט בצורה נכונה.
לאריק יש משפט שהוא חוזר עליו הרבה פעמים, ואני מאמין בו בכל ליבי... לא לומדים לירות דרך האינטרנט. גם אני לא לוקח את הסיכון הזה...
לגבי שאר השאלות:
1) אני עושה זאת באופן קבוע ומתאמן בהתאם. קצת אחרי שנכנסתי לעולם הירי, קיבלתי את ההחלטה, ומאז אני דבק בה בשגרה ובאימונים. לדעתי העסק הזה של לפי תרחיש לא באמת עובד. או שכבר הרגלת את עצמך למשהו, ואז לא משנה מה יקרה, כך תגיב באירוע אמת, או שלא תתרגל למשהו מסוים, ואז פשוט תאריך את זמן התגובה שלך ברגע האמת, כשתנסה להיזכר באיזה מצב האקדח שלך כרגע...
מספיק לשאול מישהו שהתרגל לאורך שנים לנשיאה ללא כדור בקנה, וניסה להחליף. כמעט תמיד יוכלו לספר לך איך ברגע של התקלה, הם שלפו ודרכו בלי לחשוב אפילו, ואיבדו כדור... קשה לשנות הרגלים, במיוחד אם הם טבועים עמוק...
2) אני הולך עם DA ומשמט פטיש. הפשטות של התגובה היא זו שמושכת אותי. בלי יותר מידי משבתים ומנופים שעומדים בדרך.
3)חשוב לי לציין שכך או כך, זו לא דרך נשיאה שמהווה קיצור דרך לפחות אימונים. תאמין לי, אני מתאמן עם חבר'ה ששולפים ודורכים, ועדיין משחררים כדור יותר מהר ממני... ההחלטה שלי התקבלה מתוך שיקול של תרחישי הגנה עצמית שונים, ומתוך ניסיון של חברים בשטח הזה.
שולח לך המשך של התשובה הזו בפרטי...
ולכן, כששאולים אותי, אני ממליץ שלא כדאי, וזו גם תמשיך להיות התשובה שלי... חלק מהחבר'ה כאן מכירים את הסיפור שלי על ירי רשלני שהתרחש ביישוב שלי, ובנס נגמר ללא נפגעים, אחרי שבחור טוב בלי הרבה ניסיון בנשק, החליט שזה רעיון טוב ללכת עם כדור בקנה. הוא לא שלט במבנה הנשק שלו, לא הבין יותר מידי באבטחות השונות, לא חקק על לוח ליבו ובאצבעות שלו את כללי הבטיחות, והסוף ידוע... זה קרה כי מישהו שכנע אותו שזה הדבר הנכון לעשות, בלי לוודא אם הבנאדם יודע איך משמיטים פטיש בלי משמט בצורה נכונה.
לאריק יש משפט שהוא חוזר עליו הרבה פעמים, ואני מאמין בו בכל ליבי... לא לומדים לירות דרך האינטרנט. גם אני לא לוקח את הסיכון הזה...
לגבי שאר השאלות:
1) אני עושה זאת באופן קבוע ומתאמן בהתאם. קצת אחרי שנכנסתי לעולם הירי, קיבלתי את ההחלטה, ומאז אני דבק בה בשגרה ובאימונים. לדעתי העסק הזה של לפי תרחיש לא באמת עובד. או שכבר הרגלת את עצמך למשהו, ואז לא משנה מה יקרה, כך תגיב באירוע אמת, או שלא תתרגל למשהו מסוים, ואז פשוט תאריך את זמן התגובה שלך ברגע האמת, כשתנסה להיזכר באיזה מצב האקדח שלך כרגע...
מספיק לשאול מישהו שהתרגל לאורך שנים לנשיאה ללא כדור בקנה, וניסה להחליף. כמעט תמיד יוכלו לספר לך איך ברגע של התקלה, הם שלפו ודרכו בלי לחשוב אפילו, ואיבדו כדור... קשה לשנות הרגלים, במיוחד אם הם טבועים עמוק...
2) אני הולך עם DA ומשמט פטיש. הפשטות של התגובה היא זו שמושכת אותי. בלי יותר מידי משבתים ומנופים שעומדים בדרך.
3)חשוב לי לציין שכך או כך, זו לא דרך נשיאה שמהווה קיצור דרך לפחות אימונים. תאמין לי, אני מתאמן עם חבר'ה ששולפים ודורכים, ועדיין משחררים כדור יותר מהר ממני... ההחלטה שלי התקבלה מתוך שיקול של תרחישי הגנה עצמית שונים, ומתוך ניסיון של חברים בשטח הזה.
שולח לך המשך של התשובה הזו בפרטי...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אהבתי את ההתפתחות בשיקולים שלך, את הסתייגותך מלהמליץ כך לאחרים, לצד זה שהיום ברור לך שזו הדרך עבורך. יישר כח.
-------
אגב אני לא שם. עם כל התמיכה בשיקוליך, עבורי נכון אחרת. כיום.
-------
Digo כתב:2) אני הולך עם DA ומשמט פטיש. הפשטות של התגובה היא זו שמושכת אותי. בלי יותר מידי משבתים ומנופים שעומדים בדרך.
...
ואיך הפגיעות בכדור ראשון DA ? (יחסית לשליפה ,דריכה וירי ב SA) או שלא נבדק?
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
בודק את זה בעל פעם שאני טווח. אחרי הרבה אימונים ויבשים, גם כדור ראשון בDA מדוייק, אבל הSA עדיין יותר טוב. הSA של הP07 הוא מדהים. אין מה לומר. מהלך קצרצר, והדק בדיוק במשקל הנכון עבורי, מביא לפגיעות טובות יותר כל פעם מחדש.
שתי דרכים שלי להתמודד עם זה:
1) ממשיך להתאמן על ירי בDA
2) עובד על דריכת הפטיש גם בעזרת האגודל של היד הדומיננטית, בעיקר ביבשים וגם עם היד החלשה כשאני מחזיק את האקדח כמו שצריך (הרבה יותר קל ומהיר).
גיל- אין כאן נכון ולא נכון לדעתי... מה שכן, חשוב להיות עקבי, כי כמו שאמרתי, הרגלים קשה לשנות...
שתי דרכים שלי להתמודד עם זה:
1) ממשיך להתאמן על ירי בDA
2) עובד על דריכת הפטיש גם בעזרת האגודל של היד הדומיננטית, בעיקר ביבשים וגם עם היד החלשה כשאני מחזיק את האקדח כמו שצריך (הרבה יותר קל ומהיר).
גיל- אין כאן נכון ולא נכון לדעתי... מה שכן, חשוב להיות עקבי, כי כמו שאמרתי, הרגלים קשה לשנות...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
נסחתי את זה "נכון עבורי" - אולי אפשר היה פשוט לומר "מתאים עבורי"
כי אתה צודק, אין אמת אבסולוטית, אין נכון או לא נכון. יש מתאים או לא מתאים (לי/לך).
כי אתה צודק, אין אמת אבסולוטית, אין נכון או לא נכון. יש מתאים או לא מתאים (לי/לך).
-------
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד