יום כיף

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

יום כיף

על ידי wildwheat » 22 יולי 2016, 10:43

אז אתמול הייתי צריך לעשות כמה סידורים, אז על הדרך, מאחר ואני כרגע "לא מועסק", החלטתי לעשות לעצמי יום כיף.
התחלתי באימון במטווח טיטניום בחדרה.
60 ש"ח כניסה למטווח + 140 ש"ח ל- 50 כדור. האימון היה קצר אמנם, כי לא רציתי לקנות יותר מ- 50 כדור, אבל הוא היה מצוין. המדריך היה טוב, הצליח לעזור לי עם טעות ירי שמסתבר שסחבתי איתי זמן רב, ואפילו עשינו מקצה התקלה עם צרורות של 3 כדורים. באמת באמת שהיה אחלה ומשכיל. על הדרך הרגשתי שם את ה- P07 והסתבר לי שהוא גדול מדי ליד שלי, דבר שהפתיע אותי קצת כי ה- TS שלי יושב לי ביד מושלם.
אני מאוד שמח שבחרתי ללכת אליהם וממליץ לכל מי שחושב ללכת אליהם לא להתלבט. ויש גם חניה פרטית.

את האימון השני בחרתי לעשות בלהב ת"א (שגם להם יש חניה פרטית שלא הייתי מודע אליה), בעיקר כי רציתי להרגיש S&W M&P. לצערי לא היה את גרסת ה- PRO אבל גם להרגיש את הרגיל היה טוב מבחינתי.
אימון הירי היה בסדר. המדריך הקדיש את מרב תשומת הלב שלו לבחור שבדיוק קיבל את האקדח החדש שלו, אז אני החלטתי ליישם את התיקונים של המדריך מטיטניום ולעשות מקצה צרורות נוסף, הפעם של 2 כדורים כל צרור.
לשמחתי, כל הכדורים פגעו במטרה, מה שגרם לי להרגיש טוב עם עצמי לקראת המילואים. כמו כן, קבעתי עם מדריך נוסף שם, שאגיע שוב בקרוב על מנת לעשות השוואה בין ה- TS היפיפה שלי ל- M&P המשופר שלו, כי ה- M&P שהתנסיתי בו (יריתי בו 10 כדורים) היה לא נוח בעליל, עם הדק ארוך כאורך הגלות וללא שום יכולת לחוש חידוש קשר (אני יודע, זה לפני השיפורים).
כשהגעתי אמרו לי שכניסה למטווח תעלה 45 ש"ח ו- 50 כדורים יעלו 125 ש"ח.
בסוף גבו ממני 100 ש"ח בלבד על הכדורים והכניסה למטווח הייתה ללא עלות! איזו הפתעה נעימה!
לא אמרתי שאני חבר הסליק, לא סיננתי בהסתר שום סיסמאות או אימרות שבח. אין לי מושג למה קיבלתי הנחה יפה כזו (אולי בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה שלי שם והם רוצים לעשות רושם טוב שאחזור אליהם- בכל אופן, הם הצליחו ואני בהחלט אחזור אליהם), וכמילואימניק ותיק אני גם חזק מאוד בלהימנע משאלות קיטבג, אז פשוט אמרתי תודה יפה והלכתי.
על הדרך (כי איך שיצאתי מהבית עיקר היום נהיה המטווחים ולא הסידורים שבשבילם יצאתי מהבית... :lol: ) הלכתי לבנק, לדואר ואספתי פרס שזכיתי בו בתוכנית הבוקר של טל ואביעד, כך שבסה"כ- אחלה יום :cool: =]]
החלום:
CZ TS (יש)
קולט אנקונדה 0.44 מגנום קנה 8" (עדיין חלום)
קולט פיית'ון 0.357 מגנום קנה 6" (עדיין חלום)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: יום כיף

על ידי ניר ל » 22 יולי 2016, 11:08

אני מקווה שאתה ״לא מועסק״ כתוצאה מאקזיט שהשאיר לך כסף לשרוף במטווחים %%$0066

אבל שורה תחתונה - הוצאת 300 ₪ עבור ירי של 100 כדור סה״כ
לא עדיף היה לך להגיע היום לאשדוד לאימון IDPA ולירות 150 כדור במיתארים הרבה יותר מעניינים עבור אותו סכום ?
גילו נאות - אני עצמי לא חבר IDPA עדיין ולא נכחתי בשום אימון ... סתם עניין של הגיון בריא.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי wildwheat » 22 יולי 2016, 14:20

יש בהחלט הגיון רב במה שאתה אומר.
אני אבדוק את העניין.
החלום:
CZ TS (יש)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי bnsagi » 22 יולי 2016, 21:37

הסכום ששילמת בחדרה שערורייתי!

לגבי ההנחה שקיבלת בלהב -
אני יודע שהם התקשרו עם קבוצת "אזרחים חמושים בישראל" ומציעים כניסה למטווח ו-50 כדור במאה ש"ח.

מצטרף להמלצה של ניר על אימון IDPA. נכחתי באימון כזה במטווח אשדוד ומאוד נהניתי. והכל במחיר הוגן ושפוי.
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 23 יולי 2016, 12:18

בכל פעם שאתה יוצא מהמטווח אחרי שלמדת משהו חדש שיישמת, זו הרגשה נהדרת.

ההשוואה בין ה-TS לבין ה-M&P Pro אחרי שיפורים רדיקליים בהדק מעניינת. בתור הבעלים של שניהם אני בחרתי להשתתף באליפות ישראל בירי מעשי עם הסמית' בגלל ניסיון קודם איתו (הוא משמש אותי גם באקדח שירות כשאני לובש מדי משטרה). שניהם אקדחים אקזוטיים ונדירים עדיין בארץ, בין היתר מכיוון שרוב בעלי הרשיון מוגבלים לאקדח אחד. מלבד Wildwheat אני לא מכיר אדם אחר שנושא את ה-TS ביומיום אבל קשה לי לדמיין ירי איתו שהוא לא כיף. הסמית' קל יותר לנשיאה עד כדי אפשרות סבירה לרוץ איתו.
כך נראתה מטרה שיריתי בלה"ב לפני כמה חודשים, פגיעות למעלה עם M&P Pro ופגיעות למטה עם TS. בקיצור שניהם אקדחים בסדר גמור בטווחים שיש לנו בתחרויות בארץ.
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/v/t1. ... e=581D8B87

עם יהיה לנו קצת מזל, Carver מהסליק ייתן דיווח על ה-M&P Pro, בתור בעלים חדש של כלי זה.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 24 יולי 2016, 14:59

הערה: השתמשת מספר פעמים במונח "צרורות", שאינו קיים בכלי חצי אוטומטי, כמו ה-TS שלך, "מטחים", "ירי מהיר", דאבל" או "טריפל-טאפ" יתנו פתרון ראוי יותר.
כבעליו של TS לשעבר, אני יכול לספר שקשה מאוד (!) שלא לפגוע בצורה מאוד מדוייקת איתו, השיפור היחידי שיסייע בשיפור הפגיעות, הוא החלפת הכוונת האחורית לכוונת "סגורה" יותר, הכוונת המקורית משאירה מרווח אדיר בין צידי האתנח ללהב ומאפשרת ליורה מרווח טעות גדול יותר.
אישית, מצאתי שכוונת מיקרומטרית של טנגפוליו ישן, התאימה בצורה מעולה למגרעת של ה-TS ואפשרה פגיעות הרבה יותר טובות מאשר עם הכוונת המקורית, במיוחד במטרות מרוחקות.
אין ספק, ההדק האהוב עלי ביותר מכל האקדחים שהיו ברשותי, והיו.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי ליאור45 » 24 יולי 2016, 16:10

בתור הבעלים של ה-TS שהיה של Webart, אני יכול רק לאשש את כל מה שהוא כתב.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי wildwheat » 25 יולי 2016, 00:33

דביר, תודה על ההערה הלשונית. אתה כמובן וצודק ואני שמח על התיקון.
שנית, את ה- TS שלי קניתי בגלל ה- TS שאתה קנית בזמנו. תזכיר לי מה גרם לך להחליף אותו באחר. שאלתי אותך את זה פעם ושכחתי את תשובתך.
לגבי הכוונות- מה זה טנגפוליו ישן? אפשר עוד להשיג כוונות כאלה?
והאמת היא שאני די חושש להחליף את הכוונות המקוריות, כי הן מאוד טובות לי. אני פוגע ממש טוב עם האקדח שלי, וברור לי שזה האקדח ולא אני, כי בדיוק כמו עם נשק הצלפים שלי בסדיר ובמילואים, אני יודע שהנשק מדויק, כך שאני מנסה להפריע לו כמה שפחות בזמן הירי..
החלום:
CZ TS (יש)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 25 יולי 2016, 12:32

החלפתי אותו כי מישהו ממש לחץ אותי לקיר כדי שאמכור לו אותו, הלחץ המתון בתוספת הפיתוי שבלרכוש SPS ולהגשים סוג של חלום, שבר אותי.
אחד האקדחים המדהימים ביותר שפגשתי מימי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד