נרתיק SmartCarry פנימי - דו"ח שימוש

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

נרתיק SmartCarry פנימי - דו"ח שימוש

על ידי ליאור45 » 09 מאי 2003, 08:41

הזמנתי לא מזמן נרתיק SmartCarry מארה"ב. הנה התמונה:

תמונה

זהו מעין פאוץ' פנימי, שלובשים מעל התחתונים. הזמנתי נרתיק בגודל בינוני. הנרתיק עצמו עשוי מבד הדומה לדנים (ג'ינס). הסלקתי כדלקמן:
אין הרשותי הפרטית כלי משחית מלבד אקדח גז מדמיע, שגודלו דומה לזה של גלוק 19 (אך הוא יותר צר). נשאתי אותו כל היום, עם אולר ויקטורינוקס לצדו. בעמידה. בישיבה. בשירותים. ברכיבה בשטח על אופניים. ייתכן שהנרתיק לא מתאים למצבים ארוטיים מסוימים, אך לא ארחיב את הדיון על זה כאן. הנשק יושב נמוך - רק הקת אמורה להגיע לגובה החגורה. הנרתיק נוח תמיד, הקנה נמצא צמוד לצד הפנימי של הירך. רק צריך לשים ביגוד עליון מעל הרצועה האחורית של הנרתיק, הנוטה לעלות למעלה על הגב. לא לבשתי חגורה - הנרתיק הפנימי תומך במכנסיים מבפנים. בתרחישים אותם תיארתי לא ניתן היה להבחין בכלי. תמיד הכלי היה ניתן לשליפה, אם כי בישיבה מומלץ להישען אחורנית. קצה הקת אמור להימצא בגובה החגורה, ובעל החברה ממליץ להשתמש בסיכת ביטחון על מנת להגביל את עומק ההכנסה של הנשק. כמו-כן הוא טוען שהוא מסליק אקדח 1911 בנרתיק זה (תמונות באתר).

בערב ניסיתי אותו במשא"ז במשך 5 שעות. האולר יצא. במקומו נכנס אקדח ברטה 71 (בעל מידות דומות לאקדח גז המדמיע שלצדו). גם הוא לא נראה, לפחות לא על ידי חבריי למשמרת. יש לציין שמכנסי המשטרה שלי צמודים מאוד, אך הבד של הנרתיק מעלים את הצורה של הכלים.

נתקלתי במגבלה בנהיגה. עם חגורה גבוהה ועם חגורת בטיחות, הכלים לא היו ניתנים לשליפה מבלי להטות את כיסא הנהג אחורנית. מרגישים את שני הקנים בצמוד לירכיים, אבל לא היו לי תלונות על אי נוחות. הרבה יותר נוח מנרתיק צד, אבל הרבה פחות נוח מפאוץ' בהצלב.

הייתי רוצה לנסות או הנרתיק בתרחישים אלה עם כלים גדולים יותר, אך בינתיים אין לי הזדמנות. ייתכן שרוחב הנשק משחק כאן תפקיד מכריע בנוחות. לא לשכוח ש- M1911 יותר דק מגלוק.

לסיכום: נרתיק זה מומלץ למסליקים למהדרין, גם בקיץ עם מכנסיים קצרים. קיימים ארבעה גדלים אפשריים, כל אחד עם שני נדנים - השני לנשק גיבוי, מחסנית, אולר, וכו'. קיימים דגמים גם עם כיס לארנק. לא תרגלתי שליפה, אך היצרן אומר שזה קל מאוד. אני שמח שעשיתי את הקנייה הזו.
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 09 מאי 2003, 09:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 09 מאי 2003, 09:23

תמונה

או, כפי שאמרה הגברת הנכבדה מיי ווסט:
?Is there a gun in your pocket or are you just glad to see me
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד