מה עדיף לדעתכם? הוותיקים בעולם הנשק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מה עדיף לדעתכם? הוותיקים בעולם הנשק?
גם לי נשמע חשוד שדואו במחיר כזה.
כדי להסיר ספק, אם חברך יחליט על השדואו, אז הייתי לוקח לנשק, שמבין בירי מעשי, שיעריך את הכלי.
בכל מקרה, הצעתי שילך על השדואו, ומקסימום יחליף תוך שנה. הוא ימכור אותו במחיר גבוה יותר ממה שקנה.
כמו כן, אקדח שיושב, חלקים מתבלים. ניר מעלי, לקח את שלו לנשק, והוא החליף קפיצים שהחלידו.
GUSS תציע לו עזרה, אין יותר מומחה ממך :-)
בהצלחה
כדי להסיר ספק, אם חברך יחליט על השדואו, אז הייתי לוקח לנשק, שמבין בירי מעשי, שיעריך את הכלי.
בכל מקרה, הצעתי שילך על השדואו, ומקסימום יחליף תוך שנה. הוא ימכור אותו במחיר גבוה יותר ממה שקנה.
כמו כן, אקדח שיושב, חלקים מתבלים. ניר מעלי, לקח את שלו לנשק, והוא החליף קפיצים שהחלידו.
GUSS תציע לו עזרה, אין יותר מומחה ממך :-)
בהצלחה
תודה על המחמאה, ע"א שהיא מוגזמת בעליל,
אם הכלה זו הכלה אין בעיה גם אם הנשק נמצא שנים בארון
פשוט לגשת ליבואן [רוט] ולבדוק את ההיסטוריה,[הכל מתועד] ואת מצבו המכני הנוכחי,
ולהזהר שמה יחטף האקדח במחיר כפול..
אם הכלה זו הכלה אין בעיה גם אם הנשק נמצא שנים בארון
פשוט לגשת ליבואן [רוט] ולבדוק את ההיסטוריה,[הכל מתועד] ואת מצבו המכני הנוכחי,
ולהזהר שמה יחטף האקדח במחיר כפול..
פחות -לרוב זה יותר,,
wildwheat כתב:GUSS כתב:השאדוו הוא אקדח ספורט כמו שה1911 הוא אקדח ספורט.
אומנם אפשר להפוך כל מריצה לרכב מרוץ, אבל ..
החלוקה ל אקדח לחימה. אקדח עבודה ,אקדח לספורט,אקדח נשיאה, אקדח הסלקה..
היא לטעמי קצת קצת מפונפנת...
מסכים איתך מאוד. אקדח הוא אקדח הוא אקדח.
לחימה, קישוט, ספורט או מה שלא שתרצו, אקדח מיועד להריגה בסופו של יום.
אני מבין את ההבחנות שאריק עושה, אבל אני לא סבור שזה כל כך תופס לגבינו, ובמיוחד, אני לא סבור שזה תופס לגבי אישית.
גלוק, CZ, 1911, נשר המדבר, יריחו, מה שתרצו...
כולם עונים על הדרישה הבסיסית של לירות ולהרוג. אז זה נשבר אחרי 40,000 או 250,000. מה זה משנה? בסוף כל הדברים נשברים, השאלה היא האם במצב אמת הם מתפקדים כמו שאנחנו מצפים מהם, ופה, אני חושב שאין הבדל בין אקדח ספורטיבי, לחימה או איזה סוג שתבחרו.
אם אני אשמור על האקדח שלי הוא יעבוד בזמן אמת וזה מה שחשוב לי.
השאדו הוא אקדח ספורט, כי יש בו מימדים רבים שמתאימים לספורט. והוא תוכנן עם הערות של יורים ספורטיביים. תראו גם באתר CZ את התאור שלו.
זו לא חלוקה מפונפנת, ובלי להתייחס ל CZ SHADOW דוקא יש הבדל בין אקדח ספורטיבי, לחימה או איזה סוג שתבחרו. אף אחד לא יכול להלחם עם "נשר המדבר", ולבול M5 אין את האמינות הנדרשת מנשק מבצעי.
אני מבין שההיתה בחדר הלידה.,,
שאל בקבלה על סי זד 83 ו 75 ותחזור לספר מה ספורטיבי בשאדוו.
הספויילר? צמיגי המרוץ? או ההגה הקטן?
אתה יודע ש1911 הושק לפני שבול נפלו ברי"בל 10 בתל אביב??
שאל בקבלה על סי זד 83 ו 75 ותחזור לספר מה ספורטיבי בשאדוו.
הספויילר? צמיגי המרוץ? או ההגה הקטן?
אתה יודע ש1911 הושק לפני שבול נפלו ברי"בל 10 בתל אביב??
פחות -לרוב זה יותר,,
צומת הגוש כתב:wildwheat כתב:GUSS כתב:השאדוו הוא אקדח ספורט כמו שה1911 הוא אקדח ספורט.
אומנם אפשר להפוך כל מריצה לרכב מרוץ, אבל ..
החלוקה ל אקדח לחימה. אקדח עבודה ,אקדח לספורט,אקדח נשיאה, אקדח הסלקה..
היא לטעמי קצת קצת מפונפנת...
מסכים איתך מאוד. אקדח הוא אקדח הוא אקדח.
לחימה, קישוט, ספורט או מה שלא שתרצו, אקדח מיועד להריגה בסופו של יום.
אני מבין את ההבחנות שאריק עושה, אבל אני לא סבור שזה כל כך תופס לגבינו, ובמיוחד, אני לא סבור שזה תופס לגבי אישית.
גלוק, CZ, 1911, נשר המדבר, יריחו, מה שתרצו...
כולם עונים על הדרישה הבסיסית של לירות ולהרוג. אז זה נשבר אחרי 40,000 או 250,000. מה זה משנה? בסוף כל הדברים נשברים, השאלה היא האם במצב אמת הם מתפקדים כמו שאנחנו מצפים מהם, ופה, אני חושב שאין הבדל בין אקדח ספורטיבי, לחימה או איזה סוג שתבחרו.
אם אני אשמור על האקדח שלי הוא יעבוד בזמן אמת וזה מה שחשוב לי.
השאדו הוא אקדח ספורט, כי יש בו מימדים רבים שמתאימים לספורט. והוא תוכנן עם הערות של יורים ספורטיביים. תראו גם באתר CZ את התאור שלו.
זו לא חלוקה מפונפנת, ובלי להתייחס ל CZ SHADOW דוקא יש הבדל בין אקדח ספורטיבי, לחימה או איזה סוג שתבחרו. אף אחד לא יכול להלחם עם "נשר המדבר", ולבול M5 אין את האמינות הנדרשת מנשק מבצעי.
מה ספורטיבי בסי זד שדאו?
ניצרה דו צדדית , שלא נוחה לא עבור ימני ולא עבור שמאלי? או מסילת פיקטיני? או כוונות עם פינות חדות?
ואם תכננו אותו עם הערות של יורים ספורטיביים ,אז הם לא עידכנו את השרטוטים.
כנראה שמו לב להערות ולפאקים, שהיו צריכים ליישם לפני 10 שנים .
סוף סוף הצליחו להעתיק את ההעתק שלהם מלפני 25 שנה בשם טנפוליו.
- סליקאי זהב

מה עדיף בין השניים ?
תלוי למה ישמש הנשק - אחד מהנה ומדוייק לירי, השני נוח יותר לנשיאה.
עניין היותו נשק באצ"ל חסר משמעות מבחינה זאת, אבל אודה לך מאד אם תבקש ממנו להיפגש לערב הווי ומורשת שאני בטוח שהרבה כאן ישמחו להשתתף ולשמוע מה בפיו.
עניין היותו נשק באצ"ל חסר משמעות מבחינה זאת, אבל אודה לך מאד אם תבקש ממנו להיפגש לערב הווי ומורשת שאני בטוח שהרבה כאן ישמחו להשתתף ולשמוע מה בפיו.
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:מה עדיף בין השניים ?
1+
החלום:
CZ TS (יש)
קולט אנקונדה 0.44 מגנום קנה 8" (עדיין חלום)
קולט פיית'ון 0.357 מגנום קנה 6" (עדיין חלום)
CZ TS (יש)
קולט אנקונדה 0.44 מגנום קנה 8" (עדיין חלום)
קולט פיית'ון 0.357 מגנום קנה 6" (עדיין חלום)
גדעון מצגר כתב:ניר שום דבר לא חשוד כאן מבחינת המחיר. בניו של המנוח כשהחזירו את האקדח לא רצו תמורה .אלא בקשו שמי שיקנה או ירצה לקנות יקבלו במחיר שהם נקבו. עם מרווח מיקוח.. סוג של פציפצסטים .שלא רצו לקבל אתהאקדח ובכלל נשק..וחסידי אומות עולם..כל כך שונים מאביהם עליו השלום...
ולכולם חברים כשאמרתי וותיקים בעולם הנשק לא חשבתי לפגוע ב
מאן דהוא ואתכם הסליחה..
פשוט חיפשתי ועדיין מישהו שמתמצא בנשק הזה...
אני מתנצל אם מישהוא נפגע..
עדיין, האירוע נשמע מוזר.
על מי האקדח רשום עכשיו? על החנות? היא קנתה אותו מהיורשים הפציפיסטים? אז מה הבעיה שלה למכור את האקדח במחיר השוק?
- סליקאי טיטניום

ספי כתב
עדיין, האירוע נשמע מוזר.
על מי האקדח רשום עכשיו? על החנות? היא קנתה אותו מהיורשים הפציפיסטים? אז מה הבעיה שלה למכור את האקדח במחיר השוק?
אז ידידי שוב אומר והכל נורא פשוט לא מוזר ולא חשוד. חחחח תפסיקו לקרוא ספרי מתח..
היורשים מסרו את האקדח לחנות.....עם מות אביהם שלא הספיקר להנות ממנו.
כיוון שכמו אצל רבים או מעטים אחרים.וגם אצלי זה כך. היורשים סוג של פציפיסטים ..פלוס עוד כל מיני שגעונות חברתיים . הנוטים שמאלה + ועוד..לא רצו להתעסק עם נשק אז מסרו חינם עם תנאי מסויים. שעניינו המחיר ...
למה הוצע האקדח דווקא לנ'ל.?
כי הבחור "הצעיר ידידי " עובד ויועץ שם לעיתים כנשק במחיר סמלי.(עד כמה שהבנתי ואלא רציתי להכנס לנושא הזה כמעט חינם) בשעות יום מסויימות וגם מסייע בהדרכה וכ'ד....ובטח משום שהוא גם יורה שם המון....האיש מוכר בארץ לכן אינני כותב את שמו ובטח גם לא שם החנות/מטווח
האקדח רשום על שם החנות....
לגבי החשש לאי תקינות של האקדח בגלל הזמן שעבר ..אין חשש "הבחור הקשיש" מקצוען..ובעל ידי זהב..
הצלחתי להשלים את ענייני הסקרנות והחשד וכ'ו.ולהרגיע?
אגב ..ההסטוריה של האקדח
ידועה גם ידועה....
מצויין ..
בסופו של דבר עוד תצליחו להוציא ממני את שם האיש והעסק? כל פעם פרט נוסף?
לא... הבטחתי ואני בדרך כלל מקיים.!!!
עדיין, האירוע נשמע מוזר.
אז ידידי שוב אומר והכל נורא פשוט לא מוזר ולא חשוד. חחחח תפסיקו לקרוא ספרי מתח..
היורשים מסרו את האקדח לחנות.....עם מות אביהם שלא הספיקר להנות ממנו.
כיוון שכמו אצל רבים או מעטים אחרים.וגם אצלי זה כך. היורשים סוג של פציפיסטים ..פלוס עוד כל מיני שגעונות חברתיים . הנוטים שמאלה + ועוד..לא רצו להתעסק עם נשק אז מסרו חינם עם תנאי מסויים. שעניינו המחיר ...
למה הוצע האקדח דווקא לנ'ל.?
כי הבחור "הצעיר ידידי " עובד ויועץ שם לעיתים כנשק במחיר סמלי.(עד כמה שהבנתי ואלא רציתי להכנס לנושא הזה כמעט חינם) בשעות יום מסויימות וגם מסייע בהדרכה וכ'ד....ובטח משום שהוא גם יורה שם המון....האיש מוכר בארץ לכן אינני כותב את שמו ובטח גם לא שם החנות/מטווח
האקדח רשום על שם החנות....
לגבי החשש לאי תקינות של האקדח בגלל הזמן שעבר ..אין חשש "הבחור הקשיש" מקצוען..ובעל ידי זהב..
הצלחתי להשלים את ענייני הסקרנות והחשד וכ'ו.ולהרגיע?
אגב ..ההסטוריה של האקדח
ידועה גם ידועה....
מצויין ..
בסופו של דבר עוד תצליחו להוציא ממני את שם האיש והעסק? כל פעם פרט נוסף?
לא... הבטחתי ואני בדרך כלל מקיים.!!!
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 06 אוגוסט 2016, 21:23, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- סליקאי כסף

ניר העברתי לאיש את הצעתך לשיחת רעים..
בנתיים תגובה אין...
אשמח מאוד גם אני אם יביע הסכמה.ואם יתיר לי בכלל לפרסם את שמו.אבל אני סקפטי מהכירי אותו
והאמינו לי יש לו המון מה לתת מבחינה מקצועית טכנית.עם כל היותו ..מתקופת אצ'ל הגנה לח''י האיש מתחדש כל הזמן
בנתיים תגובה אין...
אשמח מאוד גם אני אם יביע הסכמה.ואם יתיר לי בכלל לפרסם את שמו.אבל אני סקפטי מהכירי אותו
והאמינו לי יש לו המון מה לתת מבחינה מקצועית טכנית.עם כל היותו ..מתקופת אצ'ל הגנה לח''י האיש מתחדש כל הזמן
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד