שליפה מהסלקה עם חולצה במכנסיים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שליפה מהסלקה עם חולצה במכנסיים
גיל, אני בהחלט מבין את השיקול שלך מצד אחד, ומהצד השני אני לא בטוח עד כמה גלוק 19 "סליק" יותר עד כדי בחירתו על פני אחרים לפי שיקול זה, אבל זה כבר דיון אחר... בכל אופן גלוק בכללי לא אופציה בשבילי (נסיתי... ולא....).
התלבטתי רבות בין הקומפקט לנוכחי בעניין ההסלקה למול נוחות בירי... והאחרון הכריע, וטוב שכך ! משום מה חשוב היה לי טיב תוצאות הירי בנשק יותר מאשר הסלקתו ;) ואכן נוכחתי לדעת שזה פועל לטובתי במסגרת IDPA.
לגבי שיפורים, עוד לפני שהחלפתי לאקדח הזה היה לי ברור שלא אשאר עם ההדק המקורי + בשאיפה להחליף כוונת קדמית בסיב אופטי אדום. טלפון לאחד מבתי המסחר ומיד צצה לה הוצאה בפוטנציה של כמה מאות שקלים טרם "עבודה".... היה נשמע יותר כמו הצעה להחלפת טיימינג...
בכל אופן, חבר קרוב ויקר נפש בארה"ב באותו זמן והסכים לעזור בעניין-ביצעתי הזמנה בתוך ארה"ב לכתובת בה שהה וכשחזר ארצה, איתו גם השיפורים:
1. הדק Apex AEK (ויתרתי על Flat Faced משיקולי מחיר) 37.95$.
http://www.midwayusa.com/product/129780 ... dTodayLink
2. ערכת קפיצים תחרותית- פירוט בלינק, 24.65$.
http://www.midwayusa.com/product/144946 ... dTodayLink
3. כוונת סיב קדמית Hiviz, שלושה צבעים, 19.20$.
https://www.cheaperthandirt.com/product ... rom=Search
להבנתי בתי מסחר לא מסכימים להרכיב רכיבים שלא נקנו דרכם + ב"ה יש ידיים טכניות, אזי פירוק, החלפה והרכבה עצמאית (מתועד בסרטונים למעוניין).
באותה הזדמנות - פילוש מראתי לכל חלקי המתכת הבאים במגע בסחיטת הדק (שימוש בדרמל וקרם פוליש למתכות).
פין אבטחת נוקר (אאל"ט כך קוראים לחלק זה, אותו חלק כפתורי המורכב בתוך הצינה, שמונע נקירה ללא סחיטת הדק כתוצאה מנפילה/מכה) קיבל טיפול מיוחד של עיגול קצוות ופילוש (במקום לקנות אחד כבר מעוגל מApex - יקר ..).
בנוסף, אמנם ההדק אכן מקצר מהלך משמעותית, אך הוא מבצע את המהלך בכמה מ"מ יותר רחוק מההדק המקורי, לכן יש לבצע התאמה של סופית הtrigger bar עד לקבלת מהלך ונקירה רצויים.
וככה התקבל הדק סביר++, עם מהלך קצר ונעים עד לקיר ברור יותר, ונקירה קריספית עד כמה שאפשר להפיק מהמנגנון הזה,
אין ספק שהרבה יותר קל לי לשמור על יציבות הנשק בעת סחיטה.
מעל חודשיים בסטאטוס הזה, אימון אחת לשבועיים... מרוצה מאוד :)
התלבטתי רבות בין הקומפקט לנוכחי בעניין ההסלקה למול נוחות בירי... והאחרון הכריע, וטוב שכך ! משום מה חשוב היה לי טיב תוצאות הירי בנשק יותר מאשר הסלקתו ;) ואכן נוכחתי לדעת שזה פועל לטובתי במסגרת IDPA.
לגבי שיפורים, עוד לפני שהחלפתי לאקדח הזה היה לי ברור שלא אשאר עם ההדק המקורי + בשאיפה להחליף כוונת קדמית בסיב אופטי אדום. טלפון לאחד מבתי המסחר ומיד צצה לה הוצאה בפוטנציה של כמה מאות שקלים טרם "עבודה".... היה נשמע יותר כמו הצעה להחלפת טיימינג...
בכל אופן, חבר קרוב ויקר נפש בארה"ב באותו זמן והסכים לעזור בעניין-ביצעתי הזמנה בתוך ארה"ב לכתובת בה שהה וכשחזר ארצה, איתו גם השיפורים:
1. הדק Apex AEK (ויתרתי על Flat Faced משיקולי מחיר) 37.95$.
http://www.midwayusa.com/product/129780 ... dTodayLink
2. ערכת קפיצים תחרותית- פירוט בלינק, 24.65$.
http://www.midwayusa.com/product/144946 ... dTodayLink
3. כוונת סיב קדמית Hiviz, שלושה צבעים, 19.20$.
https://www.cheaperthandirt.com/product ... rom=Search
להבנתי בתי מסחר לא מסכימים להרכיב רכיבים שלא נקנו דרכם + ב"ה יש ידיים טכניות, אזי פירוק, החלפה והרכבה עצמאית (מתועד בסרטונים למעוניין).
באותה הזדמנות - פילוש מראתי לכל חלקי המתכת הבאים במגע בסחיטת הדק (שימוש בדרמל וקרם פוליש למתכות).
פין אבטחת נוקר (אאל"ט כך קוראים לחלק זה, אותו חלק כפתורי המורכב בתוך הצינה, שמונע נקירה ללא סחיטת הדק כתוצאה מנפילה/מכה) קיבל טיפול מיוחד של עיגול קצוות ופילוש (במקום לקנות אחד כבר מעוגל מApex - יקר ..).
בנוסף, אמנם ההדק אכן מקצר מהלך משמעותית, אך הוא מבצע את המהלך בכמה מ"מ יותר רחוק מההדק המקורי, לכן יש לבצע התאמה של סופית הtrigger bar עד לקבלת מהלך ונקירה רצויים.
וככה התקבל הדק סביר++, עם מהלך קצר ונעים עד לקיר ברור יותר, ונקירה קריספית עד כמה שאפשר להפיק מהמנגנון הזה,
אין ספק שהרבה יותר קל לי לשמור על יציבות הנשק בעת סחיטה.
מעל חודשיים בסטאטוס הזה, אימון אחת לשבועיים... מרוצה מאוד :)
Spy, אז עכשיו אני ממש סקרן ומצפה לאימון של ההסלקה העמוקה.
אגב, כמוני כמוך, גלוק 19 שתמיד יודעים שהוא שם גם אם לא רואים - אז על הצד ההפוך, אספר לך קוריוז:
באיזה ערב הספקתי להחזיר את הנשק לכספת, ואח"כ נשכבתי על המיטה, לבוש ועייף, ועצמתי עיניים.
אשתי נכנסה ושאלה אם לא חבל להירדם ככה עם נעליים ונשק (...) ?
היא כבר יוצאת מנקודת הנחה שגם אם היא לא רואה את זה - זה שם...
אגב, כמוני כמוך, גלוק 19 שתמיד יודעים שהוא שם גם אם לא רואים - אז על הצד ההפוך, אספר לך קוריוז:
באיזה ערב הספקתי להחזיר את הנשק לכספת, ואח"כ נשכבתי על המיטה, לבוש ועייף, ועצמתי עיניים.
אשתי נכנסה ושאלה אם לא חבל להירדם ככה עם נעליים ונשק (...) ?
היא כבר יוצאת מנקודת הנחה שגם אם היא לא רואה את זה - זה שם...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
עוזון ! פרויקט DIY יפה כזה ואתה מזכיר אותו דרך אגב באיזה שרשור?
ידידי, זה מצדיק שרשור בפני עצמו.
תודה שהשקעת קצת ושמת גם קישורים - שווה אלף מילים.
לדעתי, הצלחת להרכיב את המושגים "התאמה אישית" ו"איזון" בתצורה הזו.
כן, שלח סרטונים. אני רוצה לראות את הפוליש עם הדרמל.
גם ככה עם ירידת עומס המצטרפים החדשים - ירד נפח הפעילות (באופן טבעי).
עכשיו הדור הזה (של המשתמשים) מגיע לשלב מתקדם יותר... שתף, שתף! פתח שרשור חדש עם קישור לכאן ותמשיך...
נ.ב. - הבחירה בגלוק 19 לא היתה לצורך ההסלקה... אלא פשוט בגלל הסחירות הגבוהה, כי הגלוק נקנה כשהוא מוגדר זמני, ומחכה להחלפה בזיג. לא תהיה לי בעייה לקבל את רוב ההשקעה חזרה.
בנוסף, גלוק זה מה שאני רגיל אליו מתקופת הרשיון הקודמת (עשיתי קאמבק...) ובאותה נקודה גם חשבתי שאם במקרה לא אחליף (נתניה ייתקעו) אז יש לי את הפלטפורמה הכי נוחה לשיפורים, ועזרה מחברים שעמוק בתוך הגלוק (אריק המומחה ונוי שעוסק בזה יום יום).
ברור גם לי, שכמוך לא הייתי מוותר על אורך קנה, ושיקוליך ברורים לי כשמש! ברור שהבחירה בקנה 4 אינץ' מינימום היא הנכונה מבחינת ירי, וברור לי שלאחוז הזה יש משקל כבד, לכשיבוא לידי שימוש.
ה-M&P דומה לגרסת ה-Carry של הזיג 320. משהו כמו קת של גלוק 17 וצינה של 19. ואם פתרת את ההדק, הכרעת את המסה הקריטית של השיפורים.
כל השיפורים שעשית נראים "בטוב טעם" כמו שאומרים.
לי קרץ מגוון האפשרות הרחב היותר להתאמה אישית של האחיזה. עוד סיבה לגלוק עבורי.
ברור כמובן שגוף נפרד מהמספר הסריאלי כמו בזיג פותר את הבעיה ומהווה את הפיתרון האולטימטיבי.
ידידי, זה מצדיק שרשור בפני עצמו.
תודה שהשקעת קצת ושמת גם קישורים - שווה אלף מילים.
לדעתי, הצלחת להרכיב את המושגים "התאמה אישית" ו"איזון" בתצורה הזו.
כן, שלח סרטונים. אני רוצה לראות את הפוליש עם הדרמל.
גם ככה עם ירידת עומס המצטרפים החדשים - ירד נפח הפעילות (באופן טבעי).
עכשיו הדור הזה (של המשתמשים) מגיע לשלב מתקדם יותר... שתף, שתף! פתח שרשור חדש עם קישור לכאן ותמשיך...
נ.ב. - הבחירה בגלוק 19 לא היתה לצורך ההסלקה... אלא פשוט בגלל הסחירות הגבוהה, כי הגלוק נקנה כשהוא מוגדר זמני, ומחכה להחלפה בזיג. לא תהיה לי בעייה לקבל את רוב ההשקעה חזרה.
בנוסף, גלוק זה מה שאני רגיל אליו מתקופת הרשיון הקודמת (עשיתי קאמבק...) ובאותה נקודה גם חשבתי שאם במקרה לא אחליף (נתניה ייתקעו) אז יש לי את הפלטפורמה הכי נוחה לשיפורים, ועזרה מחברים שעמוק בתוך הגלוק (אריק המומחה ונוי שעוסק בזה יום יום).
ברור גם לי, שכמוך לא הייתי מוותר על אורך קנה, ושיקוליך ברורים לי כשמש! ברור שהבחירה בקנה 4 אינץ' מינימום היא הנכונה מבחינת ירי, וברור לי שלאחוז הזה יש משקל כבד, לכשיבוא לידי שימוש.
ה-M&P דומה לגרסת ה-Carry של הזיג 320. משהו כמו קת של גלוק 17 וצינה של 19. ואם פתרת את ההדק, הכרעת את המסה הקריטית של השיפורים.
כל השיפורים שעשית נראים "בטוב טעם" כמו שאומרים.
לי קרץ מגוון האפשרות הרחב היותר להתאמה אישית של האחיזה. עוד סיבה לגלוק עבורי.
ברור כמובן שגוף נפרד מהמספר הסריאלי כמו בזיג פותר את הבעיה ומהווה את הפיתרון האולטימטיבי.
-------
נכון, עכשיו נזכרתי באחד מהשרשורים שפתחת, בו הצהרת על רכישת גלוק 19 ופירטת שיקולי סחירות !
אאל"ט אתה בכלל ממתין ל sig מנתניה ...
אאל"ט אתה בכלל ממתין ל sig מנתניה ...
חיובי.
היום גיליתי עוד בעייה - חולצה ארוכה מדי...
לבשתי חולצה מכופתרת שגדולה עליי (קצת בהגזמה אבל היחידה שהיתה לי מגוהצת עם שרוול ארוך...) והעניין הוא ששוליה ארוכים. מאוד ארוכים - הכנסתי לתוך המכנס, מעל הנשק, משכתי לניסיון ו... הנשק עדיין מכוסה (!)
השוליים הארוכים כל כך היו מקופלים במכנס שמשיכה חזקה הוציאה את רוב כנף הבגד - אבל לא את כולו...
הורדתי את החולצה ולבשתי חולצה קצרה (מאלו שלא צריכות גיהוץ...) - עם שוליים נורמליים. ומעצבים הלכתי איתה בכוונה בחוץ(!)
דווקא אז הרגשתי שוב שהצללית בולטת (אני יודע, זה אני. זה לא באמת כזה בולט. פשוט ככה אני רגיל) אז הכנסתי את החולצה למכנסיים ובא לציון גואל... אבל למדתי משהו...
היום גיליתי עוד בעייה - חולצה ארוכה מדי...
לבשתי חולצה מכופתרת שגדולה עליי (קצת בהגזמה אבל היחידה שהיתה לי מגוהצת עם שרוול ארוך...) והעניין הוא ששוליה ארוכים. מאוד ארוכים - הכנסתי לתוך המכנס, מעל הנשק, משכתי לניסיון ו... הנשק עדיין מכוסה (!)
השוליים הארוכים כל כך היו מקופלים במכנס שמשיכה חזקה הוציאה את רוב כנף הבגד - אבל לא את כולו...
הורדתי את החולצה ולבשתי חולצה קצרה (מאלו שלא צריכות גיהוץ...) - עם שוליים נורמליים. ומעצבים הלכתי איתה בכוונה בחוץ(!)
דווקא אז הרגשתי שוב שהצללית בולטת (אני יודע, זה אני. זה לא באמת כזה בולט. פשוט ככה אני רגיל) אז הכנסתי את החולצה למכנסיים ובא לציון גואל... אבל למדתי משהו...
-------
ממה לעזאזל אתם כל כך מתביישים שאתם חמושים
- סליקאי ארד
פריצה לבית, בתור זה שידוע כ"ההוא עם האקדח".
חטיפה של הנשק.
חטיפה של הנשק ושימוש בו נגדך בו ברגע.
"פה גדול ועין רעה"
חוסר קבלה על-ידי מי שנרתע מזה. תיוג שלך מראש. גרירת הערות ודיעות קדומות. בעיות בכניסה למקומות.
תביעות שווא ביום שיהיה לך ויכוח עם מישהו.
לא חסר חסרונות.
חטיפה של הנשק.
חטיפה של הנשק ושימוש בו נגדך בו ברגע.
"פה גדול ועין רעה"
חוסר קבלה על-ידי מי שנרתע מזה. תיוג שלך מראש. גרירת הערות ודיעות קדומות. בעיות בכניסה למקומות.
תביעות שווא ביום שיהיה לך ויכוח עם מישהו.
לא חסר חסרונות.
-------
מרגיש לי כמו קצת הרבה פרנויה מוגזמת
אבל איך אומרים: שיהיה לך בהצלחה אח שלי
אבל איך אומרים: שיהיה לך בהצלחה אח שלי
- סליקאי ארד
שמע, בגלגול הקודם, לפני המשפחה - הייתי הולך עם גלוק 21 תקוע בג'ינס בלי נרתיק אפילו. גלוי כמו טווס. גאה ולא דופק חשבון. אפילו באמת קצת כמו טווס.
מה אגיד לך, השתניתי...
למרות כל הפורום והכתיבה באתר - אגיד לך משפט מפתח
בסוף לא צריך לעשות מזה כזה עניין. לא לגאווה ולא להסלקה.
מה אגיד לך, השתניתי...
למרות כל הפורום והכתיבה באתר - אגיד לך משפט מפתח
בסוף לא צריך לעשות מזה כזה עניין. לא לגאווה ולא להסלקה.
-------
כבר אמרו חכמים:
"ואמר רבי יצחק: אין הברכה מצויה אלא בדבר הסמוי מן העין, שנאמר: 'יצו ה' אתך את הברכה באסמיך'.".
וכן הוסיף תנא דבי רבי ישמעאל: אין הברכה מצויה אלא בדבר שאין העין שולטת בו, שנאמר: 'יצו ה' אתך את הברכה באסמיך'.
"ואמר רבי יצחק: אין הברכה מצויה אלא בדבר הסמוי מן העין, שנאמר: 'יצו ה' אתך את הברכה באסמיך'.".
וכן הוסיף תנא דבי רבי ישמעאל: אין הברכה מצויה אלא בדבר שאין העין שולטת בו, שנאמר: 'יצו ה' אתך את הברכה באסמיך'.
ויפה המביא דברים בשם אומרם...
עכשיו אני יודע את מי ציטטתי...
האמת שמכל אלו - ההסתברות הכי גבוהה היא הפריצה.
לגבי הקטע החברתי אני באמת שם פס.
לגבי חטיפת הנשק או היותך מטרה בכלל - זה ממש נכון.
תיארו את זה יפה בפורום (וסליחה שאני לא מביא דברים בשם אומרם):
- נשק גלוי מרתיע רק עבריינים מסוג ג'.
- לעבריינים מסוג ב' הוא אומר למי צריך לפרוץ לבית.
- ולעבריינים מסוג א' (ונוסיף כאן מחבלים) הוא אומר במי צריך לירות קודם.
אני בעד שמירת אלמנט ההפתעה.
גם ככה אנחנו נופתע מהתקיפה - לפחות שלא ייערכו לתגובת הנגד החמושה.
עכשיו אני יודע את מי ציטטתי...
האמת שמכל אלו - ההסתברות הכי גבוהה היא הפריצה.
לגבי הקטע החברתי אני באמת שם פס.
לגבי חטיפת הנשק או היותך מטרה בכלל - זה ממש נכון.
תיארו את זה יפה בפורום (וסליחה שאני לא מביא דברים בשם אומרם):
- נשק גלוי מרתיע רק עבריינים מסוג ג'.
- לעבריינים מסוג ב' הוא אומר למי צריך לפרוץ לבית.
- ולעבריינים מסוג א' (ונוסיף כאן מחבלים) הוא אומר במי צריך לירות קודם.
אני בעד שמירת אלמנט ההפתעה.
גם ככה אנחנו נופתע מהתקיפה - לפחות שלא ייערכו לתגובת הנגד החמושה.
-------
לעוזון: ברכה באקדח זה אומנם ניראה לי חשוב אבל לא ניראה לי שזו הייתה כוונתם של החכמים
ולגיל: מה לעשות ש99% מהמחבלים הם חבר'ה מהסוג ג'. תחשוב על עצמך במצבם: לחוץ, מבוהל, מנסה לשמור על קור רוח ומבין שזה הרגעים האחרונים של חייך לפני המפגש עם אללה ו72 הבתולות הרבה מאוד פעמים גם על חומרים הדבר האחרון שהוא יתחיל לעשות זה לחפש צללית של אקדח מתחת לכל האנשים שבטעות מסתובבים בסביבה. הסלקה ושליפה מהסלקה בטח הסלקה עמוקה כל כך כמו שאתה מחפש פוגעת מאוד ביכולת וזמן שליפה קריטים ודורשת אימונים מסיביים מאוד (ותחשוב שברוב מוחלט של המחבלים הטווחים קרובים מאוד כך שהקריטיות עולה עוד יותר)
מטרות איכות מבחינתם יהיו אנשים בולטים באמת: חיילים, שוטרים, מאבטחים, בעלי נשק ארוך לא כל אזרח שבטעות מציץ לו קנה מתחת לחולצה או ישנה איזה בליטה בגב
לגבי עבריינים סוג ב' אני לפחות לא כל כך מפחד איפה שאני גר אין בית בלי לפחות נשק אחד ובהרבה יש גם יותר (אצלנו לדוג' 3 אקדחים וארוך אחד לפחות ואם אחי מגיע מהצבא אז גם שני ארוכים) העבריין רק צריך לפרוץ לבית הוא כבר ידע שיש שם נשק אבל אם אתה כל כך חושש אז גם אל תצא ממטווחים לך תדע מי מתצפת עליך שם ואל תציג רישיונות למאבטחים בכניסה לקניון לך תדע מי זה התמים שמחכה בתור מאחורייך ושוב מטרות איכות גם בתחום הזה יהיו אנשים שקל לזהות ולעקוב לרוב בעלי מדים: חיילים שוטרים מאבטחים (בצבא שמענו על הדברים האלה בתדרוכים מעולם לא שמעתי על מעקב אחר אזרח חמוש כי ראו אצלו קנה מציץ) ושוב שיפרצו לכל בית בהתנחלות נכונה וימצאו שם נשק על בדוק
אותי לפחות מספק ביום יום נרתיק פדל פובוס חיצוני פשוט בלי שום נעילות שקניתי באי-ביי בעשרים ומשהו ש"ח עם חולצה מעל וממש לא מפריע לי עם הקנה קצת מציץ מתחת או שהמחסנית 17+2 קצת בולטת מאחורה בגב לגבי אנשים שזה מפריע להם באידאולוגיה וכדו' מילה אחת זבש"ם לי מפריע הרבה דברים אצלם אז מה
הסלקה אני מבצע רק מטעמי אלגנטיות: חתונות מסיבות וכדו'
אבל בסופו של דבר איך שבא לך להסתובב שיהיה לך בהצלחה אחי
ולגיל: מה לעשות ש99% מהמחבלים הם חבר'ה מהסוג ג'. תחשוב על עצמך במצבם: לחוץ, מבוהל, מנסה לשמור על קור רוח ומבין שזה הרגעים האחרונים של חייך לפני המפגש עם אללה ו72 הבתולות הרבה מאוד פעמים גם על חומרים הדבר האחרון שהוא יתחיל לעשות זה לחפש צללית של אקדח מתחת לכל האנשים שבטעות מסתובבים בסביבה. הסלקה ושליפה מהסלקה בטח הסלקה עמוקה כל כך כמו שאתה מחפש פוגעת מאוד ביכולת וזמן שליפה קריטים ודורשת אימונים מסיביים מאוד (ותחשוב שברוב מוחלט של המחבלים הטווחים קרובים מאוד כך שהקריטיות עולה עוד יותר)
מטרות איכות מבחינתם יהיו אנשים בולטים באמת: חיילים, שוטרים, מאבטחים, בעלי נשק ארוך לא כל אזרח שבטעות מציץ לו קנה מתחת לחולצה או ישנה איזה בליטה בגב
לגבי עבריינים סוג ב' אני לפחות לא כל כך מפחד איפה שאני גר אין בית בלי לפחות נשק אחד ובהרבה יש גם יותר (אצלנו לדוג' 3 אקדחים וארוך אחד לפחות ואם אחי מגיע מהצבא אז גם שני ארוכים) העבריין רק צריך לפרוץ לבית הוא כבר ידע שיש שם נשק אבל אם אתה כל כך חושש אז גם אל תצא ממטווחים לך תדע מי מתצפת עליך שם ואל תציג רישיונות למאבטחים בכניסה לקניון לך תדע מי זה התמים שמחכה בתור מאחורייך ושוב מטרות איכות גם בתחום הזה יהיו אנשים שקל לזהות ולעקוב לרוב בעלי מדים: חיילים שוטרים מאבטחים (בצבא שמענו על הדברים האלה בתדרוכים מעולם לא שמעתי על מעקב אחר אזרח חמוש כי ראו אצלו קנה מציץ) ושוב שיפרצו לכל בית בהתנחלות נכונה וימצאו שם נשק על בדוק
אותי לפחות מספק ביום יום נרתיק פדל פובוס חיצוני פשוט בלי שום נעילות שקניתי באי-ביי בעשרים ומשהו ש"ח עם חולצה מעל וממש לא מפריע לי עם הקנה קצת מציץ מתחת או שהמחסנית 17+2 קצת בולטת מאחורה בגב לגבי אנשים שזה מפריע להם באידאולוגיה וכדו' מילה אחת זבש"ם לי מפריע הרבה דברים אצלם אז מה
הסלקה אני מבצע רק מטעמי אלגנטיות: חתונות מסיבות וכדו'
אבל בסופו של דבר איך שבא לך להסתובב שיהיה לך בהצלחה אחי

- סליקאי ארד
בסדר אחי, אתה גם מאוזן.
בפן של המחבלים אתה צודק.
בפן של השכונה אני קצת יותר שומר על הצניעות והנשק שלי לעצמי.
לא מסתיר ברמה של אמריקאי במדינה המחייבת הסתרה, אבל מעדיף לשמור אותו לעצמי.
אני כן חושב הרבה על ההסלקה העמוקה והפן של הזמן.
כאן דיבורים ודיונים לא יעזרו לי. ברור לי שאימון כגון IDPA זו הדרך היחידה.
ברמת התיאוריה בכל זאת - עד כמה משנה אם תשלוף תוך שניה וחצי או שלוש? או תוך ארבע במקום 2?
עריכה: ואני לא שואל כי זה לא ברור, אני שואל כדי להסיר כל ספקות וכדי לחזק את הנקודה. עד לכדי ביצוע מעשה נחוש (אימון).
בפן של המחבלים אתה צודק.
בפן של השכונה אני קצת יותר שומר על הצניעות והנשק שלי לעצמי.
לא מסתיר ברמה של אמריקאי במדינה המחייבת הסתרה, אבל מעדיף לשמור אותו לעצמי.
אני כן חושב הרבה על ההסלקה העמוקה והפן של הזמן.
כאן דיבורים ודיונים לא יעזרו לי. ברור לי שאימון כגון IDPA זו הדרך היחידה.
ברמת התיאוריה בכל זאת - עד כמה משנה אם תשלוף תוך שניה וחצי או שלוש? או תוך ארבע במקום 2?
עריכה: ואני לא שואל כי זה לא ברור, אני שואל כדי להסיר כל ספקות וכדי לחזק את הנקודה. עד לכדי ביצוע מעשה נחוש (אימון).
-------
גלוק 17 כתב:
ולגיל: מה לעשות ש99% מהמחבלים הם חבר'ה מהסוג ג'
מחבלים ולא משנה מאיזה סוג לא צריכים להדאיג אותך בכלל.
1. הסיכוי שתתקל באחד כזה נמוך מאד
2. גם אם תפגוש אחד כזה, הסיכוי שתהיה לך איזו בעיה כתוצאה מכך שהנשק שלך גלוי עוד יותר נמוך.
מי שצריך להדאיג אותך יותר הוא "עמך ישראל" האנשים שבקרבם אתה מסתובב ביום יום.
1. אם זה כל מיני יפי נפש שעדיין חיים בסרט שכאן זה שוויץ ונשק זה פויה.
2. אם זה אחד שאתה נקלע איתו לויכוח מילולי ובתור נקמה הוא יחליט להרוס לך את היום ולהתלונן עליך
3. אם זה כל מיני שומרים חטטנים
4. אם זה שוטר שקם בבוקר על צד שמאל והחליט להגדיל ראש או שסתם בא לו דודה על הגלוק שלך
מאלה אתה צריך לחשוש ולהזהר יותר מאשר מכל מחבל או עבריין.
- את מספר הפעמים בהן שאלו אותי "אתה מתנחל? אתה גר בשטחים? אז למה אתה נושא נשק?" אני כבר לא יכול לספור.
- אותו כנ"ל לגבי מקומות עבודה שמעקמים את הפרצוף אם הם יודעים שאתה נושא נשק
- כבר קרה לי שמישהו אמר לי שהוא "חש מאוים ולא בטוח" או "שאנשים כמוני הם מסוכנים" ככה סתם מבלי שאני מכיר את אותו אדם או החלפתי איתו מילה.
לגבי הנקודה האחרונה, תחפש ותראה כמה מאנשי הפורום המכובד הזה חושבים ככה על חבריהם.
קיצור... נשק צריך להיות רחוק מעיניים סקרניות וחטטניות עד כמה שאפשר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר