שלום! חדש באתר!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שלום! חדש באתר!
שלום לכולם!!
קודם כל רציתי להגיד סחתיין על העבודה וההשקעה פה.
אני די חדש בעניין של הנשקים(כמעט שנה)
יש לי גלוק 19 אוסטרי וגם כמה שאלות, חלק מהתשובות אני מוצא תשובות באתר וחלק לא..
אחרי ירי, איך מנקים את החלקים של הנשק? אני לא מדבר על שימון..
ובעוד כחודשיים וחצי אצטרך לחדש את הרשיון, הטפסים לחידוש מגיעים בדואר או במייל? או שמורידים מהאינטרנט?
עוד משהו קטן.. במידה ואני הולך למטווח, להגיד שאני חבר בסליק מספיק כדי לקבל הנחה?
תודה רבה לכל העונים!

קודם כל רציתי להגיד סחתיין על העבודה וההשקעה פה.
אני די חדש בעניין של הנשקים(כמעט שנה)
יש לי גלוק 19 אוסטרי וגם כמה שאלות, חלק מהתשובות אני מוצא תשובות באתר וחלק לא..
אחרי ירי, איך מנקים את החלקים של הנשק? אני לא מדבר על שימון..
ובעוד כחודשיים וחצי אצטרך לחדש את הרשיון, הטפסים לחידוש מגיעים בדואר או במייל? או שמורידים מהאינטרנט?
עוד משהו קטן.. במידה ואני הולך למטווח, להגיד שאני חבר בסליק מספיק כדי לקבל הנחה?
תודה רבה לכל העונים!

- סליקאי ארד
Re: שלום! חדש באתר!
ברוך הבא עומר. תודה שהצטרפת לסליק.
בתשובה לשאלותיך:
1. בדרך כלל על מנת לנקות את הגלוק שלי אני מורח את החומר Seal 1 ומנגב אחרי כמה דקות. זה מספיק. קנה אני מנקה עם חוטר או משחולת, בדרך כלל עם חומר זה.
2. הרשיונות שלי הם עד סוף ינואר וביום 3/11 הורדתי את הטפסים מהאינטרנט. כתובת לתשלום אגרה ולהורדת טופסי חידוש: http://mops.gov.il/fire_arms/firearms_n ... .8.14.aspx
ניתן גם להמתין לדואר.
3. אינני יכול לדבר על כל מטווח ומטווח. מניסיון קודם זה עבד, אבל זה לא מבטיח שכך יהיה בעתיד. ככל שתרבה לקנות במטווחים ציוד או שירות, היחס והמחירים נוטים להשתפר.
בתשובה לשאלותיך:
1. בדרך כלל על מנת לנקות את הגלוק שלי אני מורח את החומר Seal 1 ומנגב אחרי כמה דקות. זה מספיק. קנה אני מנקה עם חוטר או משחולת, בדרך כלל עם חומר זה.
2. הרשיונות שלי הם עד סוף ינואר וביום 3/11 הורדתי את הטפסים מהאינטרנט. כתובת לתשלום אגרה ולהורדת טופסי חידוש: http://mops.gov.il/fire_arms/firearms_n ... .8.14.aspx
ניתן גם להמתין לדואר.
3. אינני יכול לדבר על כל מטווח ומטווח. מניסיון קודם זה עבד, אבל זה לא מבטיח שכך יהיה בעתיד. ככל שתרבה לקנות במטווחים ציוד או שירות, היחס והמחירים נוטים להשתפר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אתה מנקה עם שמן בתוך הקנה ???
אתה יכול לא לנקות בכלל ולא יקרה כלום גם אם אתה יורה לא מעט...
אם אתה יורה 50 כדור בחידוש או פעם ב..., אפשר להעביר מטלית יבשה על החלקים המפוייחים, חוטר בקנה, טיפת שמן על כל מסילה ולנקות אבק מדי פעם.
מה שיותר חשוב - שתוריד טפסים, תשלים את פרוצדורת החידוש ולא תחכה לדואר.
לגבי ניקוי קנה עם שמן או מסיר פיח - אין בעיה, רק שרצוי מאד לייבש אותו אח״כ. קנה רטוב בשמן עלול להתנפח בירי.
אם אתה יורה 50 כדור בחידוש או פעם ב..., אפשר להעביר מטלית יבשה על החלקים המפוייחים, חוטר בקנה, טיפת שמן על כל מסילה ולנקות אבק מדי פעם.
מה שיותר חשוב - שתוריד טפסים, תשלים את פרוצדורת החידוש ולא תחכה לדואר.
לגבי ניקוי קנה עם שמן או מסיר פיח - אין בעיה, רק שרצוי מאד לייבש אותו אח״כ. קנה רטוב בשמן עלול להתנפח בירי.
- סליקאי טיטניום
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד