בת 19 נורתה מאקדח של אביה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בת 19 נורתה מאקדח של אביה?
שמע, אם יזדמן לך להגיע לבדיקת פוליגרף, תעשה דבר מאד פשוט - בכל פעם שאתה משקר, תגיד בלב את התשובה האמיתית.
לא... זה לא יעבוד ... וככה גם שאר הנסיונות לרמות את גזע המוח.
בירי מעשי התרגולת בדיוק כפי שתיארת - בסיום תרגיל, דבר ראשון מורידים הילוך ונרגעים, מכוונים לחומת מפגע, אצבע מחוץ להדק,פורקים מחסנית ומעבירים לבין אצבעות היד האוחזת באקדח, דורכים אחורה את המחלק (בד״כ אכן יעוף כדור שהיה בבית הבליעה), מראים לשופט בית בליעה ומקבלים ממנו אישור לשחרר, לנקור ולהכניס לנרתיק תחת השגחתו.
והנה - כפי שתיארתי , גם למישהי שביצעה את זה מאות פעמים, בדיוק ככה, פתאום זה התפקשש והיא שכחה לפרוק מחסנית בדרך לשאר הפעולות. נסתרות הן דרכי המוח ...
אז כשאתה תחת פיקוח של עין נוספת, זה מסתיים בהערה של השופט ותיקון הטעות, אין נזק, אין סכנה שמישהו יפגע אין אפילו הורדת ניקוד או פסילה.
לא... זה לא יעבוד ... וככה גם שאר הנסיונות לרמות את גזע המוח.
בירי מעשי התרגולת בדיוק כפי שתיארת - בסיום תרגיל, דבר ראשון מורידים הילוך ונרגעים, מכוונים לחומת מפגע, אצבע מחוץ להדק,פורקים מחסנית ומעבירים לבין אצבעות היד האוחזת באקדח, דורכים אחורה את המחלק (בד״כ אכן יעוף כדור שהיה בבית הבליעה), מראים לשופט בית בליעה ומקבלים ממנו אישור לשחרר, לנקור ולהכניס לנרתיק תחת השגחתו.
והנה - כפי שתיארתי , גם למישהי שביצעה את זה מאות פעמים, בדיוק ככה, פתאום זה התפקשש והיא שכחה לפרוק מחסנית בדרך לשאר הפעולות. נסתרות הן דרכי המוח ...
אז כשאתה תחת פיקוח של עין נוספת, זה מסתיים בהערה של השופט ותיקון הטעות, אין נזק, אין סכנה שמישהו יפגע אין אפילו הורדת ניקוד או פסילה.
- סליקאי טיטניום

argra11 כתב:אם כבר הגעתי למצב של צורך בפריקה ,השלב הראשון הוא הוצאת מחסנית והעברתה לבין הזרת והקמיצה של היד האוחזת בכלי.
אם המחסנית לא שם , אין המשך פריקה ללא וודוא שאין מחסנית בכלי.
משיכת הצינה לאחור ובדיקה שאין מחסנית ובדיקה שיש כדור בקנה (לדעתי , הרגל של המוח ל"חפש" כדור בקנה ולא קנה "ריק" כי אם אתה מחפש קנה "ריק" והוא מלא המוח ממשיך באוטומט , עדיף להרגיל את קו המחשבה הפוך , מקווה שההסבר מובן)
אם אין כדור , ממשיך ומסיים פריקה
השלב הראשון בפריקת נשק, ביחוד אחרי תרגיל או התקלות אמיתית הוא להרגע.
להחזיר את הנשק לנרתיק. הוא לא ירה מעצמו.
להסדיר את הנשימה, לתת לדופק ולרמת האדרנלין בדם להגיע לרמות נורמליות.
ידוע שעודף אדרנלין פוגע בצורה מאד קשה במוטוריקה עדינה.
אחר כך אחרי שנרגעים, להוציא את הנשק מהנרתיק ושלב אחרי שלב לבצע פריקה לפי הספר.
אין מה למהר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

הכל תלוי באיך הקגלת את עצמך.
מי שהרגיל אותי לעבודה עם אקדח היה מדריך ירי של המשטרה, דבר ראשון לפני פירה תמיד ״לנקנק״ את האקדח- ז״א לדחוף אמה לבית המחסנית ורק אז לפרוק.
דבר שהציל אותי פעם מלפרוק עם מחסנית בפנים (ככה זה כשחוזרים ממש עייפים מפעילות לילה).
אני יכול להבין את עניין הלשכוח מחסנית בפנים, אבל ברגע שתסגל כחלק מהפריקה תהליך אוטומטי שאתה עושה שמוודא את אי המצאות המחסנית בכלי אני לא רואה מקום לטעויות.
מי שהרגיל אותי לעבודה עם אקדח היה מדריך ירי של המשטרה, דבר ראשון לפני פירה תמיד ״לנקנק״ את האקדח- ז״א לדחוף אמה לבית המחסנית ורק אז לפרוק.
דבר שהציל אותי פעם מלפרוק עם מחסנית בפנים (ככה זה כשחוזרים ממש עייפים מפעילות לילה).
אני יכול להבין את עניין הלשכוח מחסנית בפנים, אבל ברגע שתסגל כחלק מהפריקה תהליך אוטומטי שאתה עושה שמוודא את אי המצאות המחסנית בכלי אני לא רואה מקום לטעויות.
CZ P07
- סליקאי ארד

קניתי.
תודה
תודה
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד