ביקורת מוצר - The Perfect Magazine Pouch

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ביקורת מוצר - The Perfect Magazine Pouch

על ידי Maxwell » 05 דצמבר 2016, 12:04

שלום לכולם,

ראשית, אני לא מתיימר לטעון שהמוצר הינו הפונדה האולטימטיבית - פשוט, זהו באמת שם המוצר (שלמען האמת די שעשע אותי...).
זה פעם ראשונה שאני כותב משהו כזה, אז אנסה להיות ענייני ומדויק ככל הניתן...

קישור:
http://www.glockstore.com/Perfect-Magazine-Pouch
מחיר: 19.95 דולר (באתר Glock Store)

לפני כחודשיים הגיעה אליי הפונדה הנ"ל (נרכשה בארה"ב ע"י קרוב משפחה), מאז היא ראתה שימוש רב בנשיאה יום-יומית (כמעט יום ביומו), אבל לצערי לא יצא לי ללכת למטווח או לאימון IDPA כך שיש לה עוד מבחן לעבור.

תיאור:
פונדה למחסנית בודדת, עם קליפס שנתפס על החגורה, ניתנת למיקום מחוץ למכנס אך גם בתוכו (ואז הקליפס תופס את החגורה ואת שולי המכנס).
יש לי גלוק 26 ואני משתמש בפונדה הנ"ל למחסניות של 12/15 כדורים.

יתרונות:
- קטנה יחסית.
- אחיזה טובה של המחסנית.
- מחיר (אם כי זה תמיד מעלה ויכוח שלם...).
- נוחה לשימוש יום-יומי - קל להסיר\לשים אותה בחזרה, להזיז על החגורה וכו'.
- באימון יבש קצר שעשיתי להוצאת והחזרת המחסנית היא הייתה נוחה, אבל כפי שציינתי עוד לא יצא לי לראות איך זה במטווח\אימון רטוב.
- נראה שהקפיץ די חזק, כך שלא כל תפיסה מקרית בענף או משהו בסגנון יפתח את הקליפס (לא הלכתי איתה בסבך, אבל יצא שנתפסתי במשהו יותר מפעם אחת והיא לא התעופפה לה מהחגורה...).

חסרונות:
- אין נעילה (זה רק קליפס, ללא אבטחה\סגירה).
- יכול לזוז מעצמו קצת על החגורה מכיוון שהמרווח של הקליפס רחב (אני מניח שעל חגורה עבה מאוד זה יהיה הדוק) - לא קרה לי בינתיים שהיא זזה יותר מכמה מ"מ, אבל זה בהחלט יכול לקרות.

בנוסף, משהו מעניין: יש רק דגם אחד (לא ראיתי דגם לשמאליים או ימניים). עקרונית יש לפונדה כיווניות מסויימת, כלומר היא לא סימטרת (יחסית לציר שחוצה אותה לרוחבה, כלומר בנציב לקליפס). בנוסף בצד ה"קדמי" (הצד שבו נמצא הקליע של הכדור) יש שתי מגרעות קטנות אשר מסייעות בשמירת המחסנית בצורה איתנה בתוך הפונדה. לכן, כאשר שמים את המחסנית עבור יורה ימני ומחוץ לחגורה, המחסנית נמצאת בדיוק בכיוון הרצוי. אם הופכים את הפונדה לפנימית (בתוך המכנס), המחסנית יושבת בכיוון ההפוך.
שיחקתי קצת עם המחסנית לראות האם כאשר שמים אותה "הפוך" בתוך הפונדה יש הבדל בעוצמת הלפיתה של הפונדה את המחסנית, ולא הרגשתי בהבדל כלשהו. מצד שני בדקתי לראות האם הכיווניות גורמת לכך שהמחסנית נכנסת בכוח רב מדי לפונדה ועלולה להרחיב אותה על ידי שימוש בכיוון זה - ממבט פשוט לא נראה שיש השפעה מהותית (שכחתי את מדי העיבור במעבדה...)

* אני מתנצל שאין תמונות אבל אני לא יכול כרגע להעלות, בכל מקרה יש תמונות באתר בקישור ששמתי, ואשתדל להוסיף תמונות בערב
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: ביקורת מוצר - The Perfect Magazine Pouch

על ידי עוזון » 05 דצמבר 2016, 23:35

תודה על הזמן שהשקעת ועל הפירוט.
"על דאטפת אטפוך, וסוף מטיפייך יטופון"

מסגרת אימון אפקטיבית, בעלות הגיונית: https://idpa.org.il
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד