תוקף רישיון זמני - טפסים נלווים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תוקף רישיון זמני - טפסים נלווים
בתחתית הרישיון הזמני (הדף שקיבלתי במשרד לבטחון פנים) כתוב: "הרישיון הינו בר-תוקף כשהוא צמוד לאישור בדיקה, הדרכה ואימון בירי ולתעודת הזהות של בעל הרישיון.".
הכוונה לאישורים שהבאתי לפקידת הרישוי בעת קבלת הרישיון הזמני? אישור בדיקה לא זכור לי שקיבלתי, קבלה על אימון וירי 50 כדור יש לי
הכוונה לאישורים שהבאתי לפקידת הרישוי בעת קבלת הרישיון הזמני? אישור בדיקה לא זכור לי שקיבלתי, קבלה על אימון וירי 50 כדור יש לי
- סליקאי כסף
Re: תוקף רישיון זמני - טפסים נלווים
אימון וירי כוללים גם בדיקה הכלי. זה הדף שקיבלת כשעשית את האימון.
לפי מה שידוע לי אין צורך להסתובב איתו אלה רק עם הרשיון מנייר צמוד לתעודה מזהה.
בחידוש רשיון המצב שונה ושם אתה כן צריך להסתובב עם הרשיון הזמני ועם אישור האימון. (בגלל שחותמת המטווח מופיע באישור אימון).
הרשיון הזמני שלך זה טופס שהונפק ע״י פקיד רישוי וחתום בשמו.
לפי מה שידוע לי אין צורך להסתובב איתו אלה רק עם הרשיון מנייר צמוד לתעודה מזהה.
בחידוש רשיון המצב שונה ושם אתה כן צריך להסתובב עם הרשיון הזמני ועם אישור האימון. (בגלל שחותמת המטווח מופיע באישור אימון).
הרשיון הזמני שלך זה טופס שהונפק ע״י פקיד רישוי וחתום בשמו.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
- סליקאי כסף
Re: תוקף רישיון זמני - טפסים נלווים
סליחה על הנימה הטרחנית...
אבל עדיף למקם את השרשור הזה בפורום רישוי. (ולמחוק את תגובתי זו לאחר מכן...)
אם חיפשתם פעם ברצינות בפורום, והשקעתם זמן בדפדוף וקריאה (במקום לזרוק סתם שאלה ושאחרים יחפשו ויכוונו אתכם) בטוח נוכחתם בכך שיש ערך לעובדה שהפורומים מחולקים לפי נושאים.
אני אומר את זה בעיקר כי שאלת שאלה מצויינת, שגם אני רציתי לדעת מה התשובה (תודה נוי) ואני בטוח שאנשים נוספים יחפשו בעתיד - בפורום רישוי...

אבל עדיף למקם את השרשור הזה בפורום רישוי. (ולמחוק את תגובתי זו לאחר מכן...)
אם חיפשתם פעם ברצינות בפורום, והשקעתם זמן בדפדוף וקריאה (במקום לזרוק סתם שאלה ושאחרים יחפשו ויכוונו אתכם) בטוח נוכחתם בכך שיש ערך לעובדה שהפורומים מחולקים לפי נושאים.
אני אומר את זה בעיקר כי שאלת שאלה מצויינת, שגם אני רציתי לדעת מה התשובה (תודה נוי) ואני בטוח שאנשים נוספים יחפשו בעתיד - בפורום רישוי...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד