פורום בקורת כלי יריה וציוד הקפי בניהולו של Digo
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פורום בקורת כלי יריה וציוד הקפי בניהולו של Digo
בעוד מספר ימים יפתח פורום חדש, פורום ביקורת כלי יריה וציוד הקפי.
לפורום מטרה ספציפית, להוות את המקום בו תוכלו לחלוק את הידע האישי שלכם לגבי האקדחים והציוד ההקפי בהם התנסיתם, כל דיון שכזה, על פריט ספציפי, ינוטר ע"י מנהל הפורום החדש Digo אשר ירכז, לאחר תקופה מסויימת ומיצוי הדיון, את המידע למאמר מתומצת אשר יופע בנשקיה של הסליק.
החלטה שהתקבלה בהנהלת האתר היתה שאין ברצוננו לייצר מאגר נתונים טכניים יבש, כי כאלה לא חסרים, אלא לאסוף מידע רלוונטי על האקדחים הנמכרים בישראל והציוד ההקפי הניתן לרכישה או יבוא לכאן.
הפורום אינו מיועד להתנצחויות בסגנון "לי יש יותר גדול", אלא כדי להקל על חברים לקבל החלטות בדרך לרכישתו של אקדח או פריט ציוד חדש או משומש.
אשכולות חדשים יפתחו רק ע"י Digo, כדי לשמור על ארגון הפורום החדש, אתם מוזמנים לפנות אליו, לאחר שתכינו את המאמר הפותח שלכם, זה שיופיע הראשון באשכול, כנקןדת פתיחה לדיון.
אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת כדי לברך את Digo על הצטרפותו לצוות המנהלים של הסליק ומזמין חברים נוספים להציע הצעות לשיפור והרחבת התכנים המפורסמים באתר.
לפורום מטרה ספציפית, להוות את המקום בו תוכלו לחלוק את הידע האישי שלכם לגבי האקדחים והציוד ההקפי בהם התנסיתם, כל דיון שכזה, על פריט ספציפי, ינוטר ע"י מנהל הפורום החדש Digo אשר ירכז, לאחר תקופה מסויימת ומיצוי הדיון, את המידע למאמר מתומצת אשר יופע בנשקיה של הסליק.
החלטה שהתקבלה בהנהלת האתר היתה שאין ברצוננו לייצר מאגר נתונים טכניים יבש, כי כאלה לא חסרים, אלא לאסוף מידע רלוונטי על האקדחים הנמכרים בישראל והציוד ההקפי הניתן לרכישה או יבוא לכאן.
הפורום אינו מיועד להתנצחויות בסגנון "לי יש יותר גדול", אלא כדי להקל על חברים לקבל החלטות בדרך לרכישתו של אקדח או פריט ציוד חדש או משומש.
אשכולות חדשים יפתחו רק ע"י Digo, כדי לשמור על ארגון הפורום החדש, אתם מוזמנים לפנות אליו, לאחר שתכינו את המאמר הפותח שלכם, זה שיופיע הראשון באשכול, כנקןדת פתיחה לדיון.
אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת כדי לברך את Digo על הצטרפותו לצוות המנהלים של הסליק ומזמין חברים נוספים להציע הצעות לשיפור והרחבת התכנים המפורסמים באתר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: פורום בקורת כלי יריה וציוד הקפי בניהולו של Digo
מברך על היוזמה, הרמת הכפפה וההחלטה לבצע. כמו כן, הפורמט נשמע טוב. יישר כח.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
+1
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
יוזמה נהדרת! בטוח שאלמד הרבה
- סליקאי כסף
נשמע יעיל !
כל הכבוד דיגו !
וכן כל הכבוד להנהלת האתר על קידום העניין !
כל הכבוד דיגו !
וכן כל הכבוד להנהלת האתר על קידום העניין !
הפורום החדש נפתח, פוסטים חדשים יפתחו על ידי Digo, מנהל הפורום.
אם ברצונכם להעלות ביקורת לאקדח או מוצר מסויים, אנא העבירו ל-Digo את הבקשה לפתיחת נושא, מם הוא ידאג להופכו לפעיל ותוסס %0
בהצלחה לכולנו
אם ברצונכם להעלות ביקורת לאקדח או מוצר מסויים, אנא העבירו ל-Digo את הבקשה לפתיחת נושא, מם הוא ידאג להופכו לפעיל ותוסס %0
בהצלחה לכולנו
Webart - דביר, מייסד הסליק
תודה על הברכות ידידי!
שמח מאוד לעזור לפורום לגדול ולהתפתח לטובת כולנו...
לכל מי שעדיין לא התעדכן, הירי בפורום הנ"ל כבר התחיל... נא להצטייד במיגון המתאים, לקחת כמה מחסניות ספייר, ולהיכנס לירות...
התחמושת עלינו...
שמח מאוד לעזור לפורום לגדול ולהתפתח לטובת כולנו...
לכל מי שעדיין לא התעדכן, הירי בפורום הנ"ל כבר התחיל... נא להצטייד במיגון המתאים, לקחת כמה מחסניות ספייר, ולהיכנס לירות...
התחמושת עלינו...

"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד