שיפור ההדק בגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שיפור ההדק בגלוק
ברשותי גלוק 19 דור 4. לטעמי ההדק מאוד נוקשה ובעל מהלך ארוך מדי.
הבנתי שניתן לשפר את המצב באמצעות החלפת קונקטור ואולי אפילו שיוף עדין-לפי מה שהבנתי לא פותר את הבעיה לחלוטין ואין לי רצון להשקיע סכומים במשהו שלא ייתן מענה מלא.
הייתי מעוניין בפתרון קצת יותר מקיף , מה אומרים על החלפת כל מערכת ההדק?
ראיתי לא מעט תגובות טובות על מערכת הדק של ZEV .
מצרף כאן קישור להתרשמות-
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=eNhTt2QLnPE[/youtube]
יש אפשרות בכלל להשיג מערכות הדק כאלה בארץ או שהנושא אבוד מראש?
תודה
הבנתי שניתן לשפר את המצב באמצעות החלפת קונקטור ואולי אפילו שיוף עדין-לפי מה שהבנתי לא פותר את הבעיה לחלוטין ואין לי רצון להשקיע סכומים במשהו שלא ייתן מענה מלא.
הייתי מעוניין בפתרון קצת יותר מקיף , מה אומרים על החלפת כל מערכת ההדק?
ראיתי לא מעט תגובות טובות על מערכת הדק של ZEV .
מצרף כאן קישור להתרשמות-
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=eNhTt2QLnPE[/youtube]
יש אפשרות בכלל להשיג מערכות הדק כאלה בארץ או שהנושא אבוד מראש?
תודה
- סליקאי ארד
Re: שיפור ההדק בגלוק
תוכל לחפור קצת בפורום ולמצוא הרבה אינפורמציה על שיפורי הדק בגלוק.
אין יבוא סדיר, אבל צצים כאלו למכירה פה ושם.
המערכת של zev היא לחלוטין מקורית של גלוק, קצת מפולשת, ההדק עצמו מאלומיניום במקום הפלסטיק המקורי וניתן בעיקרון לכוונון, מה ששונה זה הקפיצים שאותם ניתן לרכוש בנפרד בכסף קטן.
לגבי הנוקר - החלפת קפיץ הנוקר לחלש יותר מקילה מאד את משקל ההדק על חשבון נקירה חלשה יותר (חשש למעצורים), זה השינוי הכי משמעותי, כדי לפצות על חולשת הקפיץ הם מציעים נוקר קל יותר וכנראה גם שביר יותר. זה יקר ומתאים למי שיורה ספורטיבי, פחות לאקדח נשיאה.
שיפורים זולים יכולים להיות ע״י החלפת קונקטור, קפיצי הדק ופוליש, ההבדל משמעותי. אתה הכי הרבה אינפורמציה רלבנטית תוכל לקבל מ ARIKB
אין יבוא סדיר, אבל צצים כאלו למכירה פה ושם.
המערכת של zev היא לחלוטין מקורית של גלוק, קצת מפולשת, ההדק עצמו מאלומיניום במקום הפלסטיק המקורי וניתן בעיקרון לכוונון, מה ששונה זה הקפיצים שאותם ניתן לרכוש בנפרד בכסף קטן.
לגבי הנוקר - החלפת קפיץ הנוקר לחלש יותר מקילה מאד את משקל ההדק על חשבון נקירה חלשה יותר (חשש למעצורים), זה השינוי הכי משמעותי, כדי לפצות על חולשת הקפיץ הם מציעים נוקר קל יותר וכנראה גם שביר יותר. זה יקר ומתאים למי שיורה ספורטיבי, פחות לאקדח נשיאה.
שיפורים זולים יכולים להיות ע״י החלפת קונקטור, קפיצי הדק ופוליש, ההבדל משמעותי. אתה הכי הרבה אינפורמציה רלבנטית תוכל לקבל מ ARIKB
- סליקאי טיטניום
שלום חברים!
שנים רבות ועד לפני חודש הייתי בעלים הגאה של גלוק 19. אני מאמין שחברי האתר שמבינים הרבה יותר באקדחים מאשר אני, יסכימו עם הקביעה שגלוק 19 אקדח הוא כלי טוב ואמין אך מערכת ההדק שלו איומה ודורשת הסתגלות + אימונים קבועים כדי להגיע לשליטה בנשק ותוצאות טובות בירי.
עם רכישת הגלוק שלי ניגשתי ל"מאיר רוט" ותמורת באמת סכום לא רציני החלפתי את הקונקטור הסטנדרטי ל"מינוס" (באותה הזדמנות ביצעתי התקנה של כוונות מפרו). הנשק ביצע את העבודה בצורה מהירה ואיכותית.
ההדק עם הכוונות החדשות הפכו את האקדח להרבה יותר מבצעי וידידותי למשתמש.
בברכה!
שנים רבות ועד לפני חודש הייתי בעלים הגאה של גלוק 19. אני מאמין שחברי האתר שמבינים הרבה יותר באקדחים מאשר אני, יסכימו עם הקביעה שגלוק 19 אקדח הוא כלי טוב ואמין אך מערכת ההדק שלו איומה ודורשת הסתגלות + אימונים קבועים כדי להגיע לשליטה בנשק ותוצאות טובות בירי.
עם רכישת הגלוק שלי ניגשתי ל"מאיר רוט" ותמורת באמת סכום לא רציני החלפתי את הקונקטור הסטנדרטי ל"מינוס" (באותה הזדמנות ביצעתי התקנה של כוונות מפרו). הנשק ביצע את העבודה בצורה מהירה ואיכותית.
ההדק עם הכוונות החדשות הפכו את האקדח להרבה יותר מבצעי וידידותי למשתמש.
בברכה!
- סליקאי ארד
דעתי האישית ואני לא מתיימר להיות מומחה, שבאקדח גלוק מבצעי ההדק לא כל כך חשוב.
צריך ללמוד לאחוז נכון וללחוץ על ההדק מבלי לזעזע את האקדח, זה כן, אבל פלינץ׳ זה הרבה יותר מלחיצת הדק אגרסיבית - זה התכווצות של כל השרירים שגורמת לסטייה הרבה יותר חדה מאשר סתם מכה על ההדק.
ההדק המקורי של גלוק הוא לא נעים, אבל לא הייתי קורא לו מזעזע או איום, אפשר להסתדר איתו יופי והוא לא דורש תרגול יותר מאשר אקדחים אחרים. אפשר לשפר אותו לא רע בזול ואפשר להגיע לרמה של הדק פנטסטי, זה יעזור ליורה מקצועי לירות מטחים מהר יותר כתוצאה ממהלכים וחידוש קשר קצרים יותר, כשיורים מהר לא מרגישים לא את משקל ההדק ולא את הקריספיות שלו.
למה בכל זאת פוגעים הרבה יותר מדוייק כשלוקחים אקדח לא מוכר עם הדק טוב אחרי שהתרגלנו לירות בגלוק?
כי עד שמתרגלים להדק הקל ולנקודת השבירה, מופתעים מהירי ומשחררים כדור לפני שהגוף מתכווץ.
צריך ללמוד לאחוז נכון וללחוץ על ההדק מבלי לזעזע את האקדח, זה כן, אבל פלינץ׳ זה הרבה יותר מלחיצת הדק אגרסיבית - זה התכווצות של כל השרירים שגורמת לסטייה הרבה יותר חדה מאשר סתם מכה על ההדק.
ההדק המקורי של גלוק הוא לא נעים, אבל לא הייתי קורא לו מזעזע או איום, אפשר להסתדר איתו יופי והוא לא דורש תרגול יותר מאשר אקדחים אחרים. אפשר לשפר אותו לא רע בזול ואפשר להגיע לרמה של הדק פנטסטי, זה יעזור ליורה מקצועי לירות מטחים מהר יותר כתוצאה ממהלכים וחידוש קשר קצרים יותר, כשיורים מהר לא מרגישים לא את משקל ההדק ולא את הקריספיות שלו.
למה בכל זאת פוגעים הרבה יותר מדוייק כשלוקחים אקדח לא מוכר עם הדק טוב אחרי שהתרגלנו לירות בגלוק?
כי עד שמתרגלים להדק הקל ולנקודת השבירה, מופתעים מהירי ומשחררים כדור לפני שהגוף מתכווץ.
- סליקאי טיטניום
ניר,
עם מספיק אימון אפשר להתרגל לכל סוג הדק.
עובדה שעד לפני כמה עשורים אקדחי תופי שלטו בשוק ואנשים ירו ופגעו בדאבל אקשן.
הנקודה היא אם אפשר לעשות את החיים קצת יותר נעימים וקלים אז למה לא...
הדק טוב מקצר משמעותית את עקומת הלמידה של מי שלא כל כך מאומן, ומשפר את הביצועים של מי שכן.
א.
עם מספיק אימון אפשר להתרגל לכל סוג הדק.
עובדה שעד לפני כמה עשורים אקדחי תופי שלטו בשוק ואנשים ירו ופגעו בדאבל אקשן.
הנקודה היא אם אפשר לעשות את החיים קצת יותר נעימים וקלים אז למה לא...
הדק טוב מקצר משמעותית את עקומת הלמידה של מי שלא כל כך מאומן, ומשפר את הביצועים של מי שכן.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אל תלך רחוק, לקחתי ליד ברטה 70 , קטן ביד והדק חרא - ממש היה קשה לי לפגוע איתו וזה אקדח שאנשים מתחרים איתו בקליעה ...
יש לי את הפריבילגיה להתאמן אצל אבישי פינדיס מדי פעם והוא חוזר ומוכיח שהקונספט שלנו לעיתים קרובות שגוי, אנחנו מחפשים להגיע למצב שהכוונות לא זזות וללחוץ בעדינות על ההדק כדי לשחרר יריה מדוייקת, הוא ביקש מאיתנו להזיז את הכוונות בתוך המטרה ולהחזיק אצבע מחוץ לשמורת ההדק, מטרת מתכת 15 מ׳, בהישמע הפאקט לשחרר יריה. קיצר כל פעם את הזמן עד לרבע שניה, ב 0.4 כולם פגעו, ב 0.25 הרוב הספיקו לפגוע. במצב כזה אתה פשוט מרביץ להדק הכי מהר שאתה יכול ועדיין פוגע - נסה ותיווכח.
מטרת האימון אגב, היתה עקיבה אחרי מטרות נעות וירי תו״כ תנועת המטרה, להבדיל מהנוהג לחכות למטרה בקצה המנעד ולשחרר שני כדורים מהירים, ככה יש לך הרבה יותר זמן מול המטרה והפגיעות היו יפות מאד,
על הדרך אתה מרוויח דימוי ריאליסטי למציאות.
פלינץ׳ קיים אצלי למרות תרגול של אלפי כדורים בשנה, כמעט כולם נופלים בזה, מערבבים כדורי תרגול במחסנית ונוכחים לדעת. קח ליד אקדח איירסופט דומה לשלך, שיהיה עם הדק חרא, תראה שאתה יורה כמו באוטומט ופוגע כדור בתוך כדור.
יש לי את הפריבילגיה להתאמן אצל אבישי פינדיס מדי פעם והוא חוזר ומוכיח שהקונספט שלנו לעיתים קרובות שגוי, אנחנו מחפשים להגיע למצב שהכוונות לא זזות וללחוץ בעדינות על ההדק כדי לשחרר יריה מדוייקת, הוא ביקש מאיתנו להזיז את הכוונות בתוך המטרה ולהחזיק אצבע מחוץ לשמורת ההדק, מטרת מתכת 15 מ׳, בהישמע הפאקט לשחרר יריה. קיצר כל פעם את הזמן עד לרבע שניה, ב 0.4 כולם פגעו, ב 0.25 הרוב הספיקו לפגוע. במצב כזה אתה פשוט מרביץ להדק הכי מהר שאתה יכול ועדיין פוגע - נסה ותיווכח.
מטרת האימון אגב, היתה עקיבה אחרי מטרות נעות וירי תו״כ תנועת המטרה, להבדיל מהנוהג לחכות למטרה בקצה המנעד ולשחרר שני כדורים מהירים, ככה יש לך הרבה יותר זמן מול המטרה והפגיעות היו יפות מאד,
על הדרך אתה מרוויח דימוי ריאליסטי למציאות.
פלינץ׳ קיים אצלי למרות תרגול של אלפי כדורים בשנה, כמעט כולם נופלים בזה, מערבבים כדורי תרגול במחסנית ונוכחים לדעת. קח ליד אקדח איירסופט דומה לשלך, שיהיה עם הדק חרא, תראה שאתה יורה כמו באוטומט ופוגע כדור בתוך כדור.
- סליקאי טיטניום
מערכת ההדק בדור 4 מחורבנת
אפשר לשפר אותה ומי שהגון יגיד לך שלא בטוח שיצליח
הבסיס זה קונקטור טוב
אם בחלפת קונקטור עושה את העבודה אפשר להיתקדם הלאה להדק ישר וקפיץ הדק
מה שלא יגידו לך בקפיץ הנוקר לא מומלץ לגעת
קונקטור טוב וקפיץ הדק עולים בן 100 ל200 ש"ח.
מערכת הדק של zav או דומות לה עולות בארה"ב בן 150 ל200 דולר
אם אי אפשר לשפר את ההדק שלך רק עם קונקטור טוב כלום לא ישפר.
אם אתה מעונין לעשות בדיקה קצרה.
צור איתי קשר
בשבוע הבא
ניר ידידי
הרשה לי לחלוק עליך בנושא ההדק
היה לי פעם את הויכוח הזה עם אבישי שטען מה שאתה טוען
אז לא הסכמתי איתו ואני מסכים איתו כעת .שיסודות צריך ללמד על אקדח עם הדק סטוק בגלוק גם הדק מינוס בסדר.
לא ממליץ ללמד על אקדח כמו הcz שלך או הגלוק שלי.
אני משלם על הטעות הזו עם הבן שלי שקיבל אקדח עם הדק מעולה והפך למפונק ולא מסתדר עם הדק סטוק.
כמו שנהיגה מלמדים על ידני.
למדתה לירות רוצה להישתפר.תשפר את ההדק
להשגים הכי טובים שלי הגעתי עם גלוק שהשיפור היחיד היה קונקטור מינוס
אפשר לשפר אותה ומי שהגון יגיד לך שלא בטוח שיצליח
הבסיס זה קונקטור טוב
אם בחלפת קונקטור עושה את העבודה אפשר להיתקדם הלאה להדק ישר וקפיץ הדק
מה שלא יגידו לך בקפיץ הנוקר לא מומלץ לגעת
קונקטור טוב וקפיץ הדק עולים בן 100 ל200 ש"ח.
מערכת הדק של zav או דומות לה עולות בארה"ב בן 150 ל200 דולר
אם אי אפשר לשפר את ההדק שלך רק עם קונקטור טוב כלום לא ישפר.
אם אתה מעונין לעשות בדיקה קצרה.
צור איתי קשר
בשבוע הבא
ניר ידידי
הרשה לי לחלוק עליך בנושא ההדק
היה לי פעם את הויכוח הזה עם אבישי שטען מה שאתה טוען
אז לא הסכמתי איתו ואני מסכים איתו כעת .שיסודות צריך ללמד על אקדח עם הדק סטוק בגלוק גם הדק מינוס בסדר.
לא ממליץ ללמד על אקדח כמו הcz שלך או הגלוק שלי.
אני משלם על הטעות הזו עם הבן שלי שקיבל אקדח עם הדק מעולה והפך למפונק ולא מסתדר עם הדק סטוק.
כמו שנהיגה מלמדים על ידני.
למדתה לירות רוצה להישתפר.תשפר את ההדק
להשגים הכי טובים שלי הגעתי עם גלוק שהשיפור היחיד היה קונקטור מינוס
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אין מה להתווכח על סמנטיקה, לכל אחד מאיתנו יש סולם הגדרות שונה, אבל כנראה שבהשוואה יחסית בין הדקים תהיה פחות או יותר הסכמה.
הקושי לירות מהר ומדוייק מושפע מנתוני היורה (גודל ומבנה כף היד, חוזק המפרקים), נתוני האקדח, נתוני ההדק.
כל שינוי בנ״ל ישפיע לטובה, אבל צריך לשים לב שלא מפצים על טעויות בסיסיות בשיפור הדק, כי יותר מאוחר זה צף וכבר הרבה יותר קשה לתקן.
זכורה לי הפעם הראשונה שניסיתי עם כמה חברים לקורס ירי מעשי,שאדו עם הדק סינגל אצל רוט, זה היה ״וואו״ דיוק של ירי אולימפי שהשאיר כל אחד מאיתנו עם פה פעור, חבר אחד קנה כזה באותו יום, אני כעבור זמן קצר.
כעבור 3 שנים ולפחות 6000 כדורים עם האקדח הזה, אני הרבה פחות מדוייק ממה שהייתי.
הסיבה מאד פשוטה לדעתי - ברגע שמתרגלים לרגישות של ההדק (וזה קורה די מהר), יודעים לצפות את נקודת השבירה ועושים פלינץ׳.
להבדיל מקליעה למטרה, בירי מהיר ההדק לא מפתיע. אם האחיזה טובה, הידיים חזקות והמוח מסוגל לקלוט מהר את הכוונות, נשארת רק המהירות בה מסוגלים לערבב את ההדק, הדק קצר וקל יותר יעזור למקצוען לשחרר 5-6 כדורים לשנייה לעומת 4 עם הדק סטנדרטי, מי שרוצה לחפור בהסטוריה של הפורום יכול למצוא ניסוי השוואה שעשיתי עם פינדיס - גלוק4 סטנדרטי לעומת גלוק3c עם הדק ZEV וקפיץ נוקר שתי ליברות. זה חסר משמעות למי שמסוגל להוציא כדור או שניים לשנייה מקסימום בלי להתפזר.
הקושי לירות מהר ומדוייק מושפע מנתוני היורה (גודל ומבנה כף היד, חוזק המפרקים), נתוני האקדח, נתוני ההדק.
כל שינוי בנ״ל ישפיע לטובה, אבל צריך לשים לב שלא מפצים על טעויות בסיסיות בשיפור הדק, כי יותר מאוחר זה צף וכבר הרבה יותר קשה לתקן.
זכורה לי הפעם הראשונה שניסיתי עם כמה חברים לקורס ירי מעשי,שאדו עם הדק סינגל אצל רוט, זה היה ״וואו״ דיוק של ירי אולימפי שהשאיר כל אחד מאיתנו עם פה פעור, חבר אחד קנה כזה באותו יום, אני כעבור זמן קצר.
כעבור 3 שנים ולפחות 6000 כדורים עם האקדח הזה, אני הרבה פחות מדוייק ממה שהייתי.
הסיבה מאד פשוטה לדעתי - ברגע שמתרגלים לרגישות של ההדק (וזה קורה די מהר), יודעים לצפות את נקודת השבירה ועושים פלינץ׳.
להבדיל מקליעה למטרה, בירי מהיר ההדק לא מפתיע. אם האחיזה טובה, הידיים חזקות והמוח מסוגל לקלוט מהר את הכוונות, נשארת רק המהירות בה מסוגלים לערבב את ההדק, הדק קצר וקל יותר יעזור למקצוען לשחרר 5-6 כדורים לשנייה לעומת 4 עם הדק סטנדרטי, מי שרוצה לחפור בהסטוריה של הפורום יכול למצוא ניסוי השוואה שעשיתי עם פינדיס - גלוק4 סטנדרטי לעומת גלוק3c עם הדק ZEV וקפיץ נוקר שתי ליברות. זה חסר משמעות למי שמסוגל להוציא כדור או שניים לשנייה מקסימום בלי להתפזר.
- סליקאי טיטניום
ג'רי מיצ'לק אומר שבירי מהיר הדברים החשובים ביותר הם:
1. נעילה של פרקי הידיים
2. לחיצה עקבית על ההדק
3. עמידה נוחה
בקיצור כל אותם פרמטרים שגורמים לנשק לחזור בעקביות לאותה נקודה.
בקצבי אש כאלה אף אחד לא חוזר לתמונת כוונות מלאה. זה זיכרון שרירים נטו.
א.
1. נעילה של פרקי הידיים
2. לחיצה עקבית על ההדק
3. עמידה נוחה
בקיצור כל אותם פרמטרים שגורמים לנשק לחזור בעקביות לאותה נקודה.
בקצבי אש כאלה אף אחד לא חוזר לתמונת כוונות מלאה. זה זיכרון שרירים נטו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
גם בקצב ירי של רבע ממיצ׳ולק לא חוזרים לתמונת כוונות מלאה, הכוונה היא לקלוט פחות או יותר שהקנה ירד וגם זו עצה שמתאימה לאנשים מהשורה שהאחיזה והנעילה שלהם לא מושלמת. באחיזה ונעילת מפרק טובה שהיא גם פונקציה של חוזק פיזי ומבנה גוף , האקדח יחזור לאותו מקום הרבה לפני שהמוח יקלוט.
זה מדהים לראות את הסרטונים של מיצ׳ולק בהילוך איטי ואיך הוא מספיק ללחוץ שוב על ההדק בדיוק כשהקנה מתיישר. סטאן לי הגדיר אותו על אנושי ואני לא בטוח שהוא הוזה ...
זה מדהים לראות את הסרטונים של מיצ׳ולק בהילוך איטי ואיך הוא מספיק ללחוץ שוב על ההדק בדיוק כשהקנה מתיישר. סטאן לי הגדיר אותו על אנושי ואני לא בטוח שהוא הוזה ...
- סליקאי טיטניום
בירי מטחים יש 3 דברים חשובים עיקריים:
אחיזה חזקה.
כדור ראשון במטרה.
קצב אש אחיד.
ככה בעצם צריך ללמוד מתי הקנה מתיישר ולהוציא עוד כדור. כל הכדורים אמורים להיות מרוכזים.
אחיזה חזקה.
כדור ראשון במטרה.
קצב אש אחיד.
ככה בעצם צריך ללמוד מתי הקנה מתיישר ולהוציא עוד כדור. כל הכדורים אמורים להיות מרוכזים.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
ירי מהיר,
קודם כל חשוב לדעת באיזה מרחק מטרה מדובר.
חשוב מאוד גם עם איזה אקדח.
אבל נניח שמדובר במטרה קרובה 7-10 מטר, הכי חשוב זה נעילת מפרקי היד ופעולת חניקה של החלק הגבוהה ביותר שניתן מבלי להפריע לפעולת הצינה.
אני לא מוצא שאנשים חזקים יותר הם באופציה לירות מהר יותר או מדוייק יותר במהירות בגלל היותם חזקים פיזית.
נעילה של שורש כף היד יחזירו את האקדח למקומו ויאפשרו רפטציה מהירה תוך שמירה על כיוון הכדורים.
חניקת האקדח בחלקו העליון עוזרת בשמירה על המאזל פליפ קונטרול ועל אחידות החזרה לנקודת האפס.
בנוסף, חשוב מאוד להבין שכאשר יורים מהר כן רואים תמונת כוונות ולא מבצעים סחיטת הדק. אם הריכוז הוא על כוונת קדמית (כולל בזמן הרתע) והאחיזה היא נכונה (כמו שמוזכר למעלה) תמיד תהיה תמונת כוונות.
אבל הספליטים של .10-.12 אין סיכויי בעולם לסחוט הדק. בואו ניתן לגדול מכולם להסביר הרבה יותר טוב ממני.
https://m.youtube.com/watch?v=YLRxohRdIys
בהצלחה.
קודם כל חשוב לדעת באיזה מרחק מטרה מדובר.
חשוב מאוד גם עם איזה אקדח.
אבל נניח שמדובר במטרה קרובה 7-10 מטר, הכי חשוב זה נעילת מפרקי היד ופעולת חניקה של החלק הגבוהה ביותר שניתן מבלי להפריע לפעולת הצינה.
אני לא מוצא שאנשים חזקים יותר הם באופציה לירות מהר יותר או מדוייק יותר במהירות בגלל היותם חזקים פיזית.
נעילה של שורש כף היד יחזירו את האקדח למקומו ויאפשרו רפטציה מהירה תוך שמירה על כיוון הכדורים.
חניקת האקדח בחלקו העליון עוזרת בשמירה על המאזל פליפ קונטרול ועל אחידות החזרה לנקודת האפס.
בנוסף, חשוב מאוד להבין שכאשר יורים מהר כן רואים תמונת כוונות ולא מבצעים סחיטת הדק. אם הריכוז הוא על כוונת קדמית (כולל בזמן הרתע) והאחיזה היא נכונה (כמו שמוזכר למעלה) תמיד תהיה תמונת כוונות.
אבל הספליטים של .10-.12 אין סיכויי בעולם לסחוט הדק. בואו ניתן לגדול מכולם להסביר הרבה יותר טוב ממני.
https://m.youtube.com/watch?v=YLRxohRdIys
בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד