מפתה ביותר!!!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מפתה ביותר!!!!
glock34 כתב:אבל למה לא פשוט להתאמן עם אקדח ולשלוט טוב בטווחים שהוא מציע?
זה לא סותר. אפשר גם וגם וגם.
תראה את ג'רי מיצ'לק.
ממרומי גילו הוא שולט במגוון רחב של כלים. אקדחי מחסנית, תופי, רוס"ר, רובה ציד וכו.
דרך אגב בכמה כתבות על המלחמה בטרור איסלמי באירופה אפשר היה לראות לוחמי לוט"ר בלגיים מצויידים בערכות רוני.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
Re: מפתה ביותר!!!!
איתמר ידידי,
אם קראת אז כבר כתבתי פעמים, אם אתה זקוק לרובה אז תקנה רובה. אם אסור לך אז תסתפק באקדח, רק תנצל אותו עד המקסימום.
מבחינתי רוני ודומיו לא נכנסים לקטגוריית רובה. (לא רוס"ר ולא תמ"ק) עדיף להתאמן במה שיש לך ולהוציא ממנו את המיטב, מאשר לחפש פתרונות בגימיקים למינייהם.
בכדי לחדד את דבריי אני אוסיף ואומר, שכמעט תמיד עדיף רובה על אקדח ככלי ראשוני והאקדח תמיד יהיה משני. וחשוב להפריד בין הגנה עצמית לכוח אבטחה.
אני עדיין בשוק שעדיין לא שאלו אותי פה, אז ממש שאתה אומר MP5 או כל תמ"ק אחר לא טובים מספיק בשבילך? (לפני שאתם עושים קופי פאייסט תחשבו על התשובה לבד ורק אז)
אם קראת אז כבר כתבתי פעמים, אם אתה זקוק לרובה אז תקנה רובה. אם אסור לך אז תסתפק באקדח, רק תנצל אותו עד המקסימום.
מבחינתי רוני ודומיו לא נכנסים לקטגוריית רובה. (לא רוס"ר ולא תמ"ק) עדיף להתאמן במה שיש לך ולהוציא ממנו את המיטב, מאשר לחפש פתרונות בגימיקים למינייהם.
בכדי לחדד את דבריי אני אוסיף ואומר, שכמעט תמיד עדיף רובה על אקדח ככלי ראשוני והאקדח תמיד יהיה משני. וחשוב להפריד בין הגנה עצמית לכוח אבטחה.
אני עדיין בשוק שעדיין לא שאלו אותי פה, אז ממש שאתה אומר MP5 או כל תמ"ק אחר לא טובים מספיק בשבילך? (לפני שאתם עושים קופי פאייסט תחשבו על התשובה לבד ורק אז)
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד