מכירת אקדח משומש כחדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מכירת אקדח משומש כחדש
איתמר כתב:
מן הסתם אלו שלא נוהגים בתום לב לא נפגעים וכמות הקונים לא קטנה לאור זאת הם ממשיכים בדרכם.
ובדרך כלל לבתי עסק יש בסיס קונים קבוע שאוהבים את בעל העסק (והמוכרים) ולפיכך נשאר גרעין קונים שלא בדיוק רואה את
ההתנהלות הלא כשרה של העסק או שחושב שככה זה בסדר. אלה מביאים את החברים שלהם והעסק ממשיך להתקיים.
משכך הדבר בעל העסק לעולם לא ישתנה ויחשוב שהוא בסדר.
לדעתי הפער בין עסקה שנעשית בתום לב ויושר לעסקת קומבינה קטן.
שלא לדבר על הנזק ואובדן מוניטין שבשקר.
כולם יודעים ששירות טוב מביא קונים
ובכל זאת יש כאלה שעושים את זה.
אין לי הסבר טוב לתופעה.
מן הסתם אלו שלא נוהגים בתום לב לא נפגעים וכמות הקונים לא קטנה לאור זאת הם ממשיכים בדרכם.
ובדרך כלל לבתי עסק יש בסיס קונים קבוע שאוהבים את בעל העסק (והמוכרים) ולפיכך נשאר גרעין קונים שלא בדיוק רואה את
ההתנהלות הלא כשרה של העסק או שחושב שככה זה בסדר. אלה מביאים את החברים שלהם והעסק ממשיך להתקיים.
משכך הדבר בעל העסק לעולם לא ישתנה ויחשוב שהוא בסדר.
- סליקאי זהב
צודק לגמרי,במיוחד אם מכתירים אותך כנחמד והישר בשוק. ויותר לא אפרט.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:צודק לגמרי,במיוחד אם מכתירים אותך כנחמד והישר בשוק. ויותר לא אפרט.
זהו בדיוק הכח של האינטרנט והקהילות החברתיות.
לעובדה שהזכרת את זה ועוד אחד ועוד אחד..יש בסופו של דבר אפקט מצטבר.
אתה יכול לרמות חלק מהאנשים חלק מהזמן, אתה לא יכול לרמות את כולם כל הזמן.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
איתמר וguss
אני מבין אתכם היטב. גם את הפשט וגם את הדרש שבין השורות. אני אכן ער לזה שכפי שאין אנשים מושלמים, גם אין סוחרים מושלמים.
גם אותו סוחר שguss התכוון אליו ושמקבל כאן פידבקים מהללים (כולל ממני) הוא מן הסתם אינו מושלם אבל באופן יחסי לשוק הוא בידל את עצמו לטובה.
לכל סוחר יש לקוחות מאוכזבים.
שוב תודה על כל העצות.
אם נחזור לנושא השרשור חברי כבר השלים עם העובדה שכנראה האקדח שלו לא ״בתול״ והשאלה כמה ״מתירני ״ הוא היה לפני ה״חתונה״ עוד תיבדק....
חג שמח לכולנו!
אני מבין אתכם היטב. גם את הפשט וגם את הדרש שבין השורות. אני אכן ער לזה שכפי שאין אנשים מושלמים, גם אין סוחרים מושלמים.
גם אותו סוחר שguss התכוון אליו ושמקבל כאן פידבקים מהללים (כולל ממני) הוא מן הסתם אינו מושלם אבל באופן יחסי לשוק הוא בידל את עצמו לטובה.
לכל סוחר יש לקוחות מאוכזבים.
שוב תודה על כל העצות.
אם נחזור לנושא השרשור חברי כבר השלים עם העובדה שכנראה האקדח שלו לא ״בתול״ והשאלה כמה ״מתירני ״ הוא היה לפני ה״חתונה״ עוד תיבדק....
חג שמח לכולנו!
WARLORD
- סליקאי זהב
חג שמחו, ותמיד כדאי לזכור-
1 ק"ג עבור חבר יכל להיות 800 גרם..כי מי ילך לבדוק ולקטר..
1 ק"ג עבור חבר יכל להיות 800 גרם..כי מי ילך לבדוק ולקטר..

פחות -לרוב זה יותר,,
Warlord כתב:איתמר וguss
בזמנו כשקיבלנו בטירונות פקידה פלוגתית מכוערת, אמר סמל המחלקה משפט מפתח:
"כל קוץ במדבר הוא פרח".
או כמו שאיינשטיין אמר...הכל יחסי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
בשוק הרכב כאשר מגיע רכב לסוכנות והוא נפע במהלך ההובלה וערך הפגיעה הוא עד אחוז מסויים מערך הרכב היבואן לא חייב לדווח לקונה על הנזק והתיקון שנעשה - למיטב ידעתי מדובר בתיקוני פח, צבע והקשור לזה.
בתחומי מסחר אחרים הנושא לא קיים ומן הסתם המוצרים גם לא נפתחים מהאריזה לפני המכירה, אלא אם הם נמצאים בתצוגה ועל פי רוב הסוחרים
מוכרים מוצרים מתצוגה בזול יותר. בחנות לא יאפו בתנור ולא יכבסו במכונה וימכרו אותם כחדשים.
בשוק הנשק הנושא אחר לגמרי, אקדח מתצוגה יכול להסרט, השחמה אולי תרד קצת / תשחק (מה שלא סביר שיקרה) אבל כשזה מגיע לירי
ומכירת האקדח כחדש זאת רמאות לשמה.
בתחומי מסחר אחרים הנושא לא קיים ומן הסתם המוצרים גם לא נפתחים מהאריזה לפני המכירה, אלא אם הם נמצאים בתצוגה ועל פי רוב הסוחרים
מוכרים מוצרים מתצוגה בזול יותר. בחנות לא יאפו בתנור ולא יכבסו במכונה וימכרו אותם כחדשים.
בשוק הנשק הנושא אחר לגמרי, אקדח מתצוגה יכול להסרט, השחמה אולי תרד קצת / תשחק (מה שלא סביר שיקרה) אבל כשזה מגיע לירי
ומכירת האקדח כחדש זאת רמאות לשמה.
- סליקאי זהב
בנוסף למה שאמר נוסע מתמיד, לדעתי מכירת נשק הדגמה היא בעייתית לא רק בשל הירי שבוצע באקדח אלא בעיקר בשל כל היבשים למיניהם שהשפעתם מזיקה יותר משל ירי.
WARLORD
- סליקאי זהב
כל הרומזים על בית העסק, בנוסח "פורסם במקורות זרים" מתבקשים לחדול מיד.
במשך שנים רבות אני אוסר על שיימינג למיניו (עוד לפני שהומצא הביטוי בכלל), ומבקש שמי שיש לו טענה כלשהי, ומבקש לברר אותה מעל דפי האתר, יפנה אלי ואני אעשה כל שאוכל כדי לגשר בין הסוחר לבין אותו אדם, היה ולא ימצא פתרון, אותו אדם יוכל לספר את סיפורו בצורה מכובדת, גם אם כועסת.
במקרה הספציפי, הכותב לא היה מעוניין לפרסם את שם הסוחר, אך היו אלו שששו לרוץ ולרמוז עליו.
לא מדובר בצנזורה בשום אופן, בסך הכל מדובר בנסיון לפתור את המחלוקות הללו בדרכי נועם.
במשך שנים רבות אני אוסר על שיימינג למיניו (עוד לפני שהומצא הביטוי בכלל), ומבקש שמי שיש לו טענה כלשהי, ומבקש לברר אותה מעל דפי האתר, יפנה אלי ואני אעשה כל שאוכל כדי לגשר בין הסוחר לבין אותו אדם, היה ולא ימצא פתרון, אותו אדם יוכל לספר את סיפורו בצורה מכובדת, גם אם כועסת.
במקרה הספציפי, הכותב לא היה מעוניין לפרסם את שם הסוחר, אך היו אלו שששו לרוץ ולרמוז עליו.
לא מדובר בצנזורה בשום אופן, בסך הכל מדובר בנסיון לפתור את המחלוקות הללו בדרכי נועם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
דביר
דעתי כדעתך במובן זה שמהתחלת השרשור הדגשתי שהטלת דופי אינה דרכי באופן אישי.
אני אישית תמיד מעדיף לתת פידבקים חיוביים על בתי ממכר שאני רואה אותם כאיכותיים במיוחד מאשר להפנות חיצים לאחרים שיש לי הסתייגויות לגביהם.
למען הסר כל ספק, אבהיר כי בית העסק שאליו כוונו הרמיזות שאליהן התייחס דביר, אינו בית העסק החשוד שממנו רכש החבר שלי את האקדח.
שנית, אצלי דווקא בית עסק זה שכוןנו אליו הרמיזות נמצא במקום גבוה מאוד בשלישיה הפותחת, כמו שאני דואג מדי פעם לומר , כולל בשרשור זה, ומבחינתי הוא הרוויח את המוניטין החיובי שלו ביושר ובצדק רב.
רכשתי מאותו בית עסק מספר אקדחים. זה אומר הרבה. רק היום ביליתי שם שעתיים מהנות עם התוספת החדשה ביותר לארסנל, בירי וכוונים שונים, וקיבלתי שירות איכותי ומצוין כרגיל!
צריך לדעת לפעמים גם לפרגן.
וכמו שאמרתי מי שיחפש שלמות, תמיד יתאכזב.
לעומת זאת מי שמחפש בית מסחר איכותי ישים פעמיו למאיר רוט, ללהב וגם לאפיק ובעיני לפחות ימצא את מבוקשו.
אלה שלושה בתי ממכר מובחרים שאני רואה בכל אחד מהם יתרונות יחודיים (ושונים) ושלושתם מקומות טובים מאוד בעיני למי שרוצה לרכוש אקדח. הבחירה מביניהם תלויה מאוד בעיני בסוג הרכישה.
דעתי כדעתך במובן זה שמהתחלת השרשור הדגשתי שהטלת דופי אינה דרכי באופן אישי.
אני אישית תמיד מעדיף לתת פידבקים חיוביים על בתי ממכר שאני רואה אותם כאיכותיים במיוחד מאשר להפנות חיצים לאחרים שיש לי הסתייגויות לגביהם.
למען הסר כל ספק, אבהיר כי בית העסק שאליו כוונו הרמיזות שאליהן התייחס דביר, אינו בית העסק החשוד שממנו רכש החבר שלי את האקדח.
שנית, אצלי דווקא בית עסק זה שכוןנו אליו הרמיזות נמצא במקום גבוה מאוד בשלישיה הפותחת, כמו שאני דואג מדי פעם לומר , כולל בשרשור זה, ומבחינתי הוא הרוויח את המוניטין החיובי שלו ביושר ובצדק רב.
רכשתי מאותו בית עסק מספר אקדחים. זה אומר הרבה. רק היום ביליתי שם שעתיים מהנות עם התוספת החדשה ביותר לארסנל, בירי וכוונים שונים, וקיבלתי שירות איכותי ומצוין כרגיל!
צריך לדעת לפעמים גם לפרגן.
וכמו שאמרתי מי שיחפש שלמות, תמיד יתאכזב.
לעומת זאת מי שמחפש בית מסחר איכותי ישים פעמיו למאיר רוט, ללהב וגם לאפיק ובעיני לפחות ימצא את מבוקשו.
אלה שלושה בתי ממכר מובחרים שאני רואה בכל אחד מהם יתרונות יחודיים (ושונים) ושלושתם מקומות טובים מאוד בעיני למי שרוצה לרכוש אקדח. הבחירה מביניהם תלויה מאוד בעיני בסוג הרכישה.
WARLORD
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד