Sig p320 חוות דעת?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: Sig p320 חוות דעת?
glock34 כתב:יש לך מספיק כוחות צבא ומשטרה שעושות שימוש בגלוק.
נכון, אבל שום צבא בסדר גודל של הצבא האמריקאי.
אני מבין הייטב למה כן גלוק ואפילו אני נושא אחד יום יום כבר 14 שנה.
אני עדיין לא מבין למה לא זיג p320.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
אני עם איתמר כאן. וניסיתי את ה-P320 ראש בראש מול הגלוק 19 שלי.
לא מרגיש או חושב שהוא סוס צולע.
כן מודה לך על ההמלצה על STI (במהרה בימינו אצל רוט) אבל אם הוא יעלה יותר מבול SAS ...
לגבי משקל ונוחות נשיאה אתה צודק, מה שמחזיר אותנו לשני הסוסים הנ"ל...
לא מרגיש או חושב שהוא סוס צולע.
כן מודה לך על ההמלצה על STI (במהרה בימינו אצל רוט) אבל אם הוא יעלה יותר מבול SAS ...

לגבי משקל ונוחות נשיאה אתה צודק, מה שמחזיר אותנו לשני הסוסים הנ"ל...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
ממה שאני מבין הבול sas2 בישראל הוא פיתרון מצויין למחיר שיעלה לך להביא STI. שלא תחשוב אפילו לשניה ש STI מגיעים מוכנים לעבודה. למי שמחפש אקדח נשיאה אולי כן אבל אם בא לך לעשות קצת שינויים כדאי לך לבחור מישהו שיודע טוב טוב מה הוא עושה. כבר שמעתי על מופלאות הנשקים שהחריבו SVI בארץ. זה יקר וחבל.
לפי מיטיב ידיעתי, בבול תקבל עזרה ואחריות על הקניה, וזה מאוד חשוב באקדחים מהסוג הזה. STI כותבים לך בקופסה, מוכן לנשקות. (כמובן שהם מתכוונים לתחילת בניית קאסטום)
אני יריתי ב p320 ובאמת רציתי אחד. האכזבה שלי מההתנהגות ירי שלו פשוט גרמה לי לא לקנות אחד או להמליץ על אחד. אני יורה כבר הרבה זמן, ואופי הירי שלי יכול להיות קצת מקובע לגלוק. יש לי לא מעט מהם ויריתי כמות לא קטנה של כדורים איתם. הניסיון שלי עם גלוק הוא חיובי מאוד ולכן קשה לי להיות אובייקטיבי. אם הייתי צריך לכתוב ביקורת על ה p320 בהתחשב מההתרשמות שלי, ללא השוואה לגלוק, עדיין לא הייתי ממליץ עליו. יש אקדח אחד שבאמת נותן פייט טוב לגלוק והוא גם חיקויי של זיג שאני מאוד מעוניין לרכוש, הוא עולה במידות על החיקוי שלו (שאני די אוהב) והוא פשוט נותן עבודה. יש עליו סרטון (שאני ממש לא מבסס את דבריי עליו) שמדגים קצת מנפלאותיו בהשוואה לדגם היוקרתי שאותו הוא מחקה.
https://m.youtube.com/watch?v=LuPOqDlaX6U
לטעמי האישי, עדיף בהכל על הp320.
לפי מיטיב ידיעתי, בבול תקבל עזרה ואחריות על הקניה, וזה מאוד חשוב באקדחים מהסוג הזה. STI כותבים לך בקופסה, מוכן לנשקות. (כמובן שהם מתכוונים לתחילת בניית קאסטום)
אני יריתי ב p320 ובאמת רציתי אחד. האכזבה שלי מההתנהגות ירי שלו פשוט גרמה לי לא לקנות אחד או להמליץ על אחד. אני יורה כבר הרבה זמן, ואופי הירי שלי יכול להיות קצת מקובע לגלוק. יש לי לא מעט מהם ויריתי כמות לא קטנה של כדורים איתם. הניסיון שלי עם גלוק הוא חיובי מאוד ולכן קשה לי להיות אובייקטיבי. אם הייתי צריך לכתוב ביקורת על ה p320 בהתחשב מההתרשמות שלי, ללא השוואה לגלוק, עדיין לא הייתי ממליץ עליו. יש אקדח אחד שבאמת נותן פייט טוב לגלוק והוא גם חיקויי של זיג שאני מאוד מעוניין לרכוש, הוא עולה במידות על החיקוי שלו (שאני די אוהב) והוא פשוט נותן עבודה. יש עליו סרטון (שאני ממש לא מבסס את דבריי עליו) שמדגים קצת מנפלאותיו בהשוואה לדגם היוקרתי שאותו הוא מחקה.
https://m.youtube.com/watch?v=LuPOqDlaX6U
לטעמי האישי, עדיף בהכל על הp320.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
א. איזה כיף לכתוב לפני השינה, לקום בבוקר וכבר לקבל תגובה ממך... משהו שלא יקרה עם אף אחד מהארץ. יש יתרון לשעון השונה 
ב. בהתייחס לזמינות בארץ - אז שמעתי שמועה שה-STI צפוי להיות מיובא ע"י רוט. משמע יהיה זמין, ואני מאמין שרוט כדרכם (האב והבן) יספקו תמיכה ושקט נפשי לקונים.
לא מדובר על לייבא (דרך סוחר זה או אחר) ללא תמיכה בחלפים.
לגבי הזיג - מחכים ש"יופשר". יש בארץ ייבוא של אפיק מנחם מאימפריאל (מייבא כל חלום, רק תחכה מספיק) - אבל ההמתנה שלי היא לשירות ע"י נציג רשמי.
עריכה:
נ.ב. - וה-Rex Zero 1 לא נראה במחוזותינו, לכן לא רלוונטי לו. הסרטון מוכר, אכן "עשה לזיג בית-ספר"...
ואם כבר מדברים על תמיכת יבואן קיים.
נשמח לראות שרוט יביא לארץ CZ P10c. שווה לשאול אותם.

ב. בהתייחס לזמינות בארץ - אז שמעתי שמועה שה-STI צפוי להיות מיובא ע"י רוט. משמע יהיה זמין, ואני מאמין שרוט כדרכם (האב והבן) יספקו תמיכה ושקט נפשי לקונים.
לא מדובר על לייבא (דרך סוחר זה או אחר) ללא תמיכה בחלפים.
לגבי הזיג - מחכים ש"יופשר". יש בארץ ייבוא של אפיק מנחם מאימפריאל (מייבא כל חלום, רק תחכה מספיק) - אבל ההמתנה שלי היא לשירות ע"י נציג רשמי.
עריכה:
נ.ב. - וה-Rex Zero 1 לא נראה במחוזותינו, לכן לא רלוונטי לו. הסרטון מוכר, אכן "עשה לזיג בית-ספר"...
ואם כבר מדברים על תמיכת יבואן קיים.
נשמח לראות שרוט יביא לארץ CZ P10c. שווה לשאול אותם.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
עדיין קשה לי להאמין ש sti יהיו קרובים למחירים של בול.
מה שכן התמיכה שלהם היא מהטובות שיש לעולם הנשק להציע. ככה זה כשהחברה היא בבעלות העובדים. היו לי תקלות פה ושם עם האקדח, והם שלחו לי חלקים תוך יומיים היו אצלי בתיבה. ותמיד הציעו שאני אשלח את האקדח על חשבונם לבדיקה יסודית ותיקון. זה פשוט לוקח לפחות שבוע, וממש לא היה לי כח לחקות, אז פשוט החלפתי חלק חדש בעצמי. אבל המחיר ההתחלתי ל DVC בהחלט יקר. (אבל שווה כל גרוש)
מה שכן התמיכה שלהם היא מהטובות שיש לעולם הנשק להציע. ככה זה כשהחברה היא בבעלות העובדים. היו לי תקלות פה ושם עם האקדח, והם שלחו לי חלקים תוך יומיים היו אצלי בתיבה. ותמיד הציעו שאני אשלח את האקדח על חשבונם לבדיקה יסודית ותיקון. זה פשוט לוקח לפחות שבוע, וממש לא היה לי כח לחקות, אז פשוט החלפתי חלק חדש בעצמי. אבל המחיר ההתחלתי ל DVC בהחלט יקר. (אבל שווה כל גרוש)
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד