הפקדת אקדח בנסיעה לחול.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: הפקדת אקדח בנסיעה לחול.

על ידי סיורניק » 14 מאי 2017, 08:34

ביררתי, ומסתבר שגם להפקיד נשק פרטי בנשקייה של קיבוץ (מאובטחת ונעולה עם אזעקה ופטרול רב"ש) זה בלתי חוקי בעליל.
בקיצור - שלם קצת כסף וקנה לעצמך ראש שקט באופן חוקי, והסר אחריות מעצמך לכל מה שקורה חס וחלילה לנשק לכל התקופה שאתה בחו"ל.
באתי ללמוד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי argra11 » 14 מאי 2017, 14:56

itamar כתב:לדעתי,
המקום היחידי בו מותר לך לאחסן את הנשק פרט לסוחר נשק מורשה הוא כתובת המגורים שלך.
כי על אותו משקל זה היה חוקי לחלוטין להשאיר את הנשק בכספת במלון וכולם יודעים שזה לא.
א.

לא חוקי להשאיר בכספת במלון? אפשר ציטוט או הנחייה בעניין? (לא ידעתי את זה.... כל יום לומדים משהו חדש)

ramdishon כתב:בוודאות אין חובה להפקיד ביציאה לחו״ל.
הדחיה היא רק אם החידוש נופל בתקופת ההפקדה (כמו שכתבתי, שווה לקפוץ ללשכה ולברר בצורה וודאית).

נסעתי לחו"ל בסוף אוגוסט האחרון , ההפקדה הייתה ל 14 יום בלבד , הפקדתי בנשק הצפון (המחיר נתון למשא ומתן) , ההפקדה דווחה לבט"פ ולהבנתי לוקח זמן עד שהמערכת מסתנכרנת , בחזרה דווח שקיבלתי את הכלי חזרה ושוב לקח למערכת זמן להסתנכרן , בזמן הסנכרון השני היה לי בעיה מסויימת עם הכלי יריה והמצב המשפטי היה שהכלי בהפקדה כשבפועל הוא אצלי .

1. אין חובה להפקיד , מומלץ בלבד.
2. אני בתבחין "מתוקף הוראת מעבר" , ז"א שבזמנו אם הכלי נגנב הלך לי הרישיון ושלום ולא להתראות ליכולת לשאת כלי יריה , ולכן ,למען השקט הנפשי הפקדתי.
3. בעבר , לעולם לא הפקדתי ולא ראיתי צורך בכך , מי שרוצה כלי יריה באופן לא חוקי במדינת חלם יכול (במחיר המתאים) להחזיק ולהשיג ארסנל שלא מבייש גדוד סדיר.
4. למי שמפקיד , לא משנה בית העסק שבו אתה מפקיד , נעל את בית הבליעה\בית המחסנית במנעול שרשרת עם מפתח שרק אתה יכול לפתוח אותו.

בהצלחה.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 14 מאי 2017, 15:14

טיפ קטן למי שהולך לפרק את הנשק לגורמים ולהחביא כל חלק בנפרד במקום בטוח אחר,,
כדאי מאד לזכור טוב את המיקום של כל חלק,,וד"ל..
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ramdishon » 14 מאי 2017, 15:46

argra11 כתב:
itamar כתב:

נסעתי לחו"ל בסוף אוגוסט האחרון , ההפקדה הייתה ל 14 יום בלבד , הפקדתי בנשק הצפון (המחיר נתון למשא ומתן) , ההפקדה דווחה לבט"פ ולהבנתי לוקח זמן עד שהמערכת מסתנכרנת , בחזרה דווח שקיבלתי את הכלי חזרה ושוב לקח למערכת זמן להסתנכרן , בזמן הסנכרון השני היה לי בעיה מסויימת עם הכלי יריה והמצב המשפטי היה שהכלי בהפקדה כשבפועל הוא אצלי .

.

גם לי קרה פעם אירוע כזה. אני מקווה שבמערכת המיחשוב החדשה זה לא יקרהֿ אבל מומלץ לבדוק.
אין ברירה, נשק בישראל היום הוא כאב ראש לא קטן.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי איתן חיים » 15 מאי 2017, 10:48

תודה לכולם על העזרה..
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד