WD-40
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
WD-40
היי
עברתי עכשיו על האשכולות בניסיון למצוא את האשכול שמדבר על שימון אקדח ב WD-40 ולא מצאתי (אולי בפורום אחר?)
מדוע לא מומלץ לשמן את האקדח בחומר הנ"ל? לאילו נזקים הוא יכול לגרום ?
באם מישהו יוכל לספק הפנייה לאשכול הנ"ל, אודה לו.
גיא
עברתי עכשיו על האשכולות בניסיון למצוא את האשכול שמדבר על שימון אקדח ב WD-40 ולא מצאתי (אולי בפורום אחר?)
מדוע לא מומלץ לשמן את האקדח בחומר הנ"ל? לאילו נזקים הוא יכול לגרום ?
באם מישהו יוכל לספק הפנייה לאשכול הנ"ל, אודה לו.
גיא
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
גיא,
אין שום בעייה לשמן את הנשק עם WD40 , מומלץ ורצוי לנגבו לפני ירי במטווח. נשמעו טענות כי השמן עלול להסיר השחמה וכו'. אם תשפשף הרבה במקום אחד עם השמן והפלנלית, ההשחמה עלולה לרדת, אך במקרה שלך (GLOCK) היא אסתתית יותר מאשר לצרכי הגנה על המתכת. זהו שמן מעולה, חודר, משמן ואינו נתפס על המתכת כמו שמנים אחרים, הנוטים להיות צמיגיים לעיתים, במיוחד באחסנה ארוכה.
מומלץ לשימוש שוטף שמן של BREAK FREE C.L.P . אם אין לך, אתה בהחלט יכול להשתמש ב WD40 , לנקות את הנשק ואף לשמן קלות את המסילות והחלקים האחרים הדורשים שימון.
נועם.
אין שום בעייה לשמן את הנשק עם WD40 , מומלץ ורצוי לנגבו לפני ירי במטווח. נשמעו טענות כי השמן עלול להסיר השחמה וכו'. אם תשפשף הרבה במקום אחד עם השמן והפלנלית, ההשחמה עלולה לרדת, אך במקרה שלך (GLOCK) היא אסתתית יותר מאשר לצרכי הגנה על המתכת. זהו שמן מעולה, חודר, משמן ואינו נתפס על המתכת כמו שמנים אחרים, הנוטים להיות צמיגיים לעיתים, במיוחד באחסנה ארוכה.
מומלץ לשימוש שוטף שמן של BREAK FREE C.L.P . אם אין לך, אתה בהחלט יכול להשתמש ב WD40 , לנקות את הנשק ואף לשמן קלות את המסילות והחלקים האחרים הדורשים שימון.
נועם.
כאשר נחה עלי רוח פסח
, אני מנקה את הפולימר עם ספריי מתאים לפלסטיק. ניתן לרכוש ספריי סיליקון, המתאים בין היתר למטרות ניקוי פלסטיקים, כמו שלנו.
הספריי תוצרת "סאסא טק" קיבוץ סאסא. מצ"ב קשור לדף המוצר והחברה :
http://www.sasatech.co.il/hebrew/techno-1.htm
יש להם גם ספריי שמן לנשק, הנמכר כמעט בכל מטווח.
אני לא מנקה את הפולימר עם ה WD . (לעיתים אני שוטף אותו במים חמים וסבון, מייבש היטב משמן היכן שצריך ומרכיב את האקדח. מומלץ לייבש גם עם לחץ אוויר. )

הספריי תוצרת "סאסא טק" קיבוץ סאסא. מצ"ב קשור לדף המוצר והחברה :
http://www.sasatech.co.il/hebrew/techno-1.htm
יש להם גם ספריי שמן לנשק, הנמכר כמעט בכל מטווח.
אני לא מנקה את הפולימר עם ה WD . (לעיתים אני שוטף אותו במים חמים וסבון, מייבש היטב משמן היכן שצריך ומרכיב את האקדח. מומלץ לייבש גם עם לחץ אוויר. )
את הנוקר בגלוק רצוי מאוד שלא לשמן, וזאת עקב היווצרות "בוץ" המורכב משאריות אבש"ר, פיח ולכלוך אחר. הנוקר צריך להיות יבש.
פעם בתקופה, יש לבצע ניקוי כללי, הכולל ניקוי הנוקר והשן החולצת באופן מיטבי.
בשל משבר הנפט, מומלץ לטפל בכלי באמצעות "break free c.l.p" שאינו על בסיס נפט.
(אגב, גם וזלין עשוי מנפט... ועוד פלסטיקים וכימיקלים רבים הם תוצרי לוואי של זיקוק הנפט.. )
בנוסף, נוסחאת ה WD 40 איננה מבוססת על נפט, אלא על "מרכיב סודי" שאינו מפורסם.
פעם בתקופה, יש לבצע ניקוי כללי, הכולל ניקוי הנוקר והשן החולצת באופן מיטבי.
בשל משבר הנפט, מומלץ לטפל בכלי באמצעות "break free c.l.p" שאינו על בסיס נפט.
(אגב, גם וזלין עשוי מנפט... ועוד פלסטיקים וכימיקלים רבים הם תוצרי לוואי של זיקוק הנפט.. )
בנוסף, נוסחאת ה WD 40 איננה מבוססת על נפט, אלא על "מרכיב סודי" שאינו מפורסם.
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד