באיזה מטווח ...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
באיזה מטווח ...
ביאזה מטווח באיזור המרכז יש אפשרות לירות בקאלאצ'ניקוב או ברובה סער אחר אבל עדיף שיהיה קלאץ'
מאיזה גיל מותר לירות ברובי סער במטווח ??

מאיזה גיל מותר לירות ברובי סער במטווח ??
Be carefull what you are wishing for
גנמן,
ירי בקלצ' או קליבר צבאי אחר, מוגבל למטווחים מסויימים שאושרו לכך, מבחינת טווחי הירי וחומת המפגע שלהם. באזור המרכז, תוכל לבדוק כאמור את מטווח "דני היי" שבקיסריה.
באזור הדרום, בדוק עם מטווח "קותי שקד" שבאשדוד. המטווח מאושר לירי בקליבר צבאי, אך אינני יודע האם ישנה השכרת רובים.
באזור הצפון, מטווח "איילת השחר" מאושר לירי כנ"ל ואף מאפשר לשכור כלים כאלו.
השכרת כלי ירייה וביצוע ירי על ידי קטין (מתחת לגיל 18 ) מחייב אישור ההורים או נוכחותם, ובנוסף, על פי החלטת מנהל המטווח. (אינו חייב לאשר.)
במידה ותגיע למפגש הסליק ב 24/5 , אני מעריך שתוכל להנות מירי בכלים כנ"ל. פרטים נוספים בהמשך.
בהצלחה.
נועם.
ירי בקלצ' או קליבר צבאי אחר, מוגבל למטווחים מסויימים שאושרו לכך, מבחינת טווחי הירי וחומת המפגע שלהם. באזור המרכז, תוכל לבדוק כאמור את מטווח "דני היי" שבקיסריה.
באזור הדרום, בדוק עם מטווח "קותי שקד" שבאשדוד. המטווח מאושר לירי בקליבר צבאי, אך אינני יודע האם ישנה השכרת רובים.
באזור הצפון, מטווח "איילת השחר" מאושר לירי כנ"ל ואף מאפשר לשכור כלים כאלו.
השכרת כלי ירייה וביצוע ירי על ידי קטין (מתחת לגיל 18 ) מחייב אישור ההורים או נוכחותם, ובנוסף, על פי החלטת מנהל המטווח. (אינו חייב לאשר.)
במידה ותגיע למפגש הסליק ב 24/5 , אני מעריך שתוכל להנות מירי בכלים כנ"ל. פרטים נוספים בהמשך.
בהצלחה.
נועם.
מטווח עירוני קרית-שמונה המופעל ע"י "מטווח מועדון ירי מטולה" מאפשר ירי בכל כלי למעט באוטומט (אם מאג היה יכול לירות בבודדת מותר היה מותר להשתמש בו כאן)
ואם ההתנגדות היא המיקום...
קרית-שמונה זה מרכז לא?
ואם ההתנגדות היא המיקום...
קרית-שמונה זה מרכז לא?

לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
או קיי
תודה לכולם על ההמלצות גם פה וגם באישי
ולהוריי שהביאוני עד הלום (מזיל דמעה בקול רועד)
ולהוריי שהביאוני עד הלום (מזיל דמעה בקול רועד)
- סליקאי ארד
אני אנסה לנסח את השאלה עוד פעם
אני אנסח את הפני עוד פעם כדי שתועלו לתת לי תשובה עניינית
באיזה מטווח אפשר להשכיר נשק בקליבר צבאי ולירות בו ?? כאמור אין לי אם 16 או קלאצ'ניקוב בבית אז אני חייב להשכיר
באיזור המרכז
תודה
באיזה מטווח אפשר להשכיר נשק בקליבר צבאי ולירות בו ?? כאמור אין לי אם 16 או קלאצ'ניקוב בבית אז אני חייב להשכיר

באיזור המרכז
תודה

12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד