עצות לרכישת אקדח פולימרי.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
forshern כתב:יש לי אותו כ3 חדשים + כ300 כדורים - אקדח מצוין
קנינו 2 יחידות אני והבן שלי , בשלו הופיעו כתמי חלודה שלי נקי לחלוטין
שנינו נושאים אותו כ14 שעות ביום.
אגב מה עושים בקשר לחלודה ?
כך נכתב באשכול אחר (על HS-2000) אני מתאר לעצמי שזו התשובה.
חשוב להזכיר שזהו אקדח חדש יחסית בשוק ומן הסתם יקח כמה שנים עד שיפתרו בעיות הילדות שלו.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לקולונל..
היצרן, HS product, טוען לציפוי Bruniral שאיכותו בהגנה על האקדח (גם מפני חלודה)
מקבילה לציפוי ה- Tenifer של הגלוק - ראה קישור:
http://www.usembassy.hr/odc/immetal.htm
מקבילה לציפוי ה- Tenifer של הגלוק - ראה קישור:
http://www.usembassy.hr/odc/immetal.htm
מפאת גילו הצעיר, ל-HS2000 (או XD-9 אם תרצו) יש חסרון שיווקי בארה"ב. מאחר והוא הושק אחרי ה- Ban המפורסם, הרוב המכריע של המחסניות לכלי הוא מהסוג המסורס המכיל 10 כדורים, לעומת אקדחי גלוק באותו הקוטר שמפונקים יותר במחסניות pre-ban. מה שכן, ניתן להתאים מחסניות ברטה 92 ו- 93 (15 ו-20 כדורים, בהתאמה) לשימוש בנשק זה. אולם מחסנית גדולה לברטה 93 עולה בסביבות 200 דולר בארה"ב, דבר שסוגר בצורה די החלטית את פער המחירים בין ה- XD לבין הגלוק.
בארצנו, אני מקווה שהדברים ייראו אחרת.
בארצנו, אני מקווה שהדברים ייראו אחרת.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
שמעתי סיפור על נשק עם גוף פולימרי, שהוזנח לרמה כזו, שאפילו לא היה ניתן לדרוך אותו !!!! וזאת לאור חלודה ותפיסה פיזית של מכלולי הנשק.
למותר לציין כי לא מדובר בנשק עם ציפוי טניפר, לא בקנה ולא במחלק (מחלק פלדה רגיל).
הנשק של חברת "שמירה" והגיע למטווח לצורך מטווח של הנושא אותו !!!
אני לא מציין את שם היצרן מפאת כבודו ומאחר ומדובר בהזנחה פושעת של המשתמש שלא משליכה על איכות המוצר.
גוף פולימרי לבד לא מבטיח שבנשק לא יופיעו חלודה או נזקים אחרים הקשורים בלחות, מליחות ועוד. לא כל נשק פולימרי זה גלוק (טניפר בכל הפלדה, כולל קנה) או M16.
למותר לציין כי לא מדובר בנשק עם ציפוי טניפר, לא בקנה ולא במחלק (מחלק פלדה רגיל).
הנשק של חברת "שמירה" והגיע למטווח לצורך מטווח של הנושא אותו !!!
אני לא מציין את שם היצרן מפאת כבודו ומאחר ומדובר בהזנחה פושעת של המשתמש שלא משליכה על איכות המוצר.
גוף פולימרי לבד לא מבטיח שבנשק לא יופיעו חלודה או נזקים אחרים הקשורים בלחות, מליחות ועוד. לא כל נשק פולימרי זה גלוק (טניפר בכל הפלדה, כולל קנה) או M16.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד