גלוק 19
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: גלוק 19
itamar כתב:ניר ל כתב:זה כי לוקח 10 דקות להרכיב אותו ע״י נשק מוסמך ולהוציא חשבונית ... זה לא אמריקה שאתה קונה ומרכיב לבד בבית.
סלח לי ניר..החלפת קונקטור מסובכת בערך כמו החלפת סים בטלפון שלך.
לא צריך נשק מוסמך, לא בטיח וגם לא 10 דקות.
100 שח לקונקטור מקורי שעולה לצרכן הסופי לא יותר מ $5 זה עושק לשמו..
זה לא נשק מוסמך, זה עושק מוסמך.
א.
מתפלא עליך שאתה עדיין לא מזהה את הסרקזם שלי ,
כל מה שנמכר כאן בחנויות נשק הוא יקר להחריד, גם אם זה בורג לחיזוק לחיי הקת. אני גם לא בטוח שבכל מקום יסכימו למכור חלק חילוף מבלי להתקין אותו ואפילו שמעתי סיפור על אדם שניגש לרכוש קפיץ קטן שאיבד והוזהר שיאבד את האחריות אם יפרק לבד את האקדח.
- סליקאי טיטניום
לגבי ה 19X, עדיין לא נתקלתי במישהו שלא התאהב בו.
הדק מצוין, פלאנג'ר משופר, אחיזה מצוינת ורכישת אחיזה יציבה ומהירה, ציפוי עמיד (NPVD), כוונות מתכת טריטיום, קנה Marksman Barrel.
צינה 19 וגוף 17 זה תיאור גרפי שלא באמת מלמד הרבה, אבל תחושת האחיזה והירי זה לא משהו שאפשר לרמות בו. או שזה עובד או שלא.
לא יודע מה המחיר שלו בארץ, אבל אם הייתי היום לפני רכישת אקדח חדש, ה G19 בהחלט היה
בראש רשימת האקדחים לבדיקה.
הדק מצוין, פלאנג'ר משופר, אחיזה מצוינת ורכישת אחיזה יציבה ומהירה, ציפוי עמיד (NPVD), כוונות מתכת טריטיום, קנה Marksman Barrel.
צינה 19 וגוף 17 זה תיאור גרפי שלא באמת מלמד הרבה, אבל תחושת האחיזה והירי זה לא משהו שאפשר לרמות בו. או שזה עובד או שלא.
לא יודע מה המחיר שלו בארץ, אבל אם הייתי היום לפני רכישת אקדח חדש, ה G19 בהחלט היה
בראש רשימת האקדחים לבדיקה.
itamar כתב:ניר ל כתב:זה כי לוקח 10 דקות להרכיב אותו ע״י נשק מוסמך ולהוציא חשבונית ... זה לא אמריקה שאתה קונה ומרכיב לבד בבית.
סלח לי ניר..החלפת קונקטור מסובכת בערך כמו החלפת סים בטלפון שלך.
לא צריך נשק מוסמך, לא בטיח וגם לא 10 דקות.
100 שח לקונקטור מקורי שעולה לצרכן הסופי לא יותר מ $5 זה עושק לשמו..
זה לא נשק מוסמך, זה עושק מוסמך.
א.
אגב, סתם שתדעו, אין באגף לרישוי כלי יריה מושג "נשק מוסמך".
- סליקאי טיטניום
itamar כתב:GUSS כתב:איתמר, חזרנו לטענה {גם שלי} שבאמת לא משנה מה יקנו, לא הולכים ממש להתאמן איתו, ולא לירות חלילה אלא את המינימום הנדרש,,
אז לפחות שיהיה לו צבע מדליק ,צורה נאה,גודל מזערי ופירמה שמקובלת בפורומים..
וכשהשר יחליט לבטל את התבחין תוכל לפחות להחזיר חלק מההשקעה שלך...
א.
כשהשר מחליט לבטל ז"א שאין רישיונות חדשים, אלו שאיבדו את הרישיון רצים למכור כי אין להם זמן וחייבים להפקיד במשטרה ,השוק של מוכרים בלבד והערך שווה לת*ת ... ומי שזוכר כבר היינו בסרט הזה שגלוק דנדש משומש עלה 1000-1500 ש"ח (במשפחה שלי באותה תקופה קנו 2)
כל מי שיש לו תבחין ויכול להחליף ללא בעיות , שיקנה מה שבא לו , במקרה הגרוע יפסיד כמה אלפים.
אף פעם לא הבנתי את אלו שקונים כלי יריה ואחד מהשיקולים המרכזיים שלהם הוא הערך במכירה.
חוץ מליאור (שכבר איבדתי כל יכולת מעקב על מצאי כלי היריה שלו

אני הייתי עם סמיט ברזל ככלי ראשון (זוועה שלא ברא השטן) כשלוש שנים וכשסוף סוף הצלחתי לחסוך קניתי את מה שבאמת רציתי
(שטייר M9 ואת הסמיט נתתי במתנה לראשון שרציתי שיסבול כמוני

ש"הכוכב שביט" החליט שעברתי להוראת מעבר ואם מתקלקל ואין חלקי חילוף אז "הלך הרישיון" - ורצתי להחליף לגלוק (26) מהסיבה היחידה שלא יהיו לי כנראה בעיות של "חלקי חילוף" (שהפך לסיוט בגלל מחסנית של שטייר שאף אחד (כולל רוט) לא יכל לספק לי חדשה).
כבר כתבתי פעם , אם יש לך תבחין , קנה כלי משומש בזול ,תתאמן ותלמד מה אתה צריך ומחפש מכלי יריה , לאחר שנה תמכור ותקנה מה מתאים לך , הכלי הראשון הוא "שכר לימוד" ששווה כל אגורה.
ותפסיקו להפחיד אנשים מול משרד הפנים , התהליך הראשוני קשה , החלפה יחסית קלה מאד (תשאלו את ליאור....)
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
יש חבר פורום שמאתגר את ליאור, אולי כבר השאיר לו אבק, קשה לעקוב ...
ההחלפה קלה תחת תבחינים מסויימים ועלולה לסבך אותך באחרים. אלו שמחשבנים לירידת הערך, ספק אם תמצא אותם ממהרים לחרוש על אקדח כדי להחליט מה טוב עבורם. כשמתאמנים הרבה, עלות האקדח בטלה בשישים.
ההחלפה קלה תחת תבחינים מסויימים ועלולה לסבך אותך באחרים. אלו שמחשבנים לירידת הערך, ספק אם תמצא אותם ממהרים לחרוש על אקדח כדי להחליט מה טוב עבורם. כשמתאמנים הרבה, עלות האקדח בטלה בשישים.
- סליקאי טיטניום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד