sig p320 x-carry, קיים בארץ?, ושאלה על התקנת כספת.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
sig p320 x-carry, קיים בארץ?, ושאלה על התקנת כספת.
אני מעוניין לקנות את ה sig p320 x-carry, אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותו.
בדקתי עם רתע שהבנתי שהם היבואנים, ואמרו לי לברר איתם בתחילת מרץ ויוכלו לומר לי האם אפשר להזמין דרכם (מה שאני אעשה בשבוע הבא).
אבל בכל מקרה רציתי לדעת האם יש עוד יבואן \ בעל עסק שמייבא אישית את הדגם הזה של זיג?
במידה ואני אזמין במיוחד האם זה יכול ליצור בעיות בנוגע לחלקי חילוף תיקונים וכדומה?
ועל הדרך חתמתי על הצהרה במכון הרישוי שאני מתחייב להתקין כספת בבית שלי.
אני גר בדירת שותפים וכל סופ"ש עושה אצל ההורים (עיר אחרת), אך אני עדיין רשום בכתובת של ההורים בתעודת הזהות.
לפי התקנה שנוגעת לכספת, האם אני מחוייב להתקין כספת בדירה שלי או בדירה של ההורים? (מקווה שלא בשתיהן)
תודה רבה.
בדקתי עם רתע שהבנתי שהם היבואנים, ואמרו לי לברר איתם בתחילת מרץ ויוכלו לומר לי האם אפשר להזמין דרכם (מה שאני אעשה בשבוע הבא).
אבל בכל מקרה רציתי לדעת האם יש עוד יבואן \ בעל עסק שמייבא אישית את הדגם הזה של זיג?
במידה ואני אזמין במיוחד האם זה יכול ליצור בעיות בנוגע לחלקי חילוף תיקונים וכדומה?
ועל הדרך חתמתי על הצהרה במכון הרישוי שאני מתחייב להתקין כספת בבית שלי.
אני גר בדירת שותפים וכל סופ"ש עושה אצל ההורים (עיר אחרת), אך אני עדיין רשום בכתובת של ההורים בתעודת הזהות.
לפי התקנה שנוגעת לכספת, האם אני מחוייב להתקין כספת בדירה שלי או בדירה של ההורים? (מקווה שלא בשתיהן)
תודה רבה.
- סליקאי ארד
Re: sig p320 x-carry, קיים בארץ?, ושאלה על התקנת כספת.
יתרונות ?
חלק מהותי בחסרונות זמינות/עלות חלקים/חלפים,
חלק מהותי בחסרונות זמינות/עלות חלקים/חלפים,
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
מטווח אימפריאל ברמלה מייבא עצמאית כמעט כל דבר מארה"ב. כולל דגמים מסויימים של זיג P320.
רתע הם היבואן הרשמי.
כספת הכוונה במקום שבו אתה מתגורר, לא משנה איפה רשום.
הערה:
אם אתה צריך לממש אישור עקרוני לקניית נשק ואין לך זמן לחכות - אתה יכול לקנות 320 בגרסת קומפקט ובהמשך כשיגיע גוף Carry אז להחליף רק אותו. חוקי לגמרי. הוא לא נושא מספר סידורי ולא מחובר למנגנון.
מה שכן, תבקש מראש שרק מחסנית אחת תהיה 15 כדור, ואת השניה (או כולן) תחליף ל-17 כדור.
כך שיהיו שימושיות כשיגיע הגוף שרצית.
וגוף הקומפקט והמחסנית הקומפקטית יישארו לך, כאופציה. אופציות זה תמיד טוב.
אגב אצל רתע ראיתי גם גופים במגוון דוגמאות וצביעות.
רתע הם היבואן הרשמי.
כספת הכוונה במקום שבו אתה מתגורר, לא משנה איפה רשום.
הערה:
אם אתה צריך לממש אישור עקרוני לקניית נשק ואין לך זמן לחכות - אתה יכול לקנות 320 בגרסת קומפקט ובהמשך כשיגיע גוף Carry אז להחליף רק אותו. חוקי לגמרי. הוא לא נושא מספר סידורי ולא מחובר למנגנון.
מה שכן, תבקש מראש שרק מחסנית אחת תהיה 15 כדור, ואת השניה (או כולן) תחליף ל-17 כדור.
כך שיהיו שימושיות כשיגיע הגוף שרצית.
וגוף הקומפקט והמחסנית הקומפקטית יישארו לך, כאופציה. אופציות זה תמיד טוב.
אגב אצל רתע ראיתי גם גופים במגוון דוגמאות וצביעות.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אפשר להזמין כל דבר, המחיר והמאמץ יהיו בהתאם.
המלצתי החמה - תקנה את הדבר הקרוב ביותר למה שאתה רוצה שנמכר בארץ בצורה סדירה, את הכסף, הזמן והמאמץ - תשקיע באימונים. מובטחת תוצאה טובה יותר.
המלצתי החמה - תקנה את הדבר הקרוב ביותר למה שאתה רוצה שנמכר בארץ בצורה סדירה, את הכסף, הזמן והמאמץ - תשקיע באימונים. מובטחת תוצאה טובה יותר.
- סליקאי טיטניום
spy כתב:אפשר להזמין כל דבר, המחיר והמאמץ יהיו בהתאם.
כ"כ פשוט והגיוני
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
תמיד נכון
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד