בדיקה גופנית לעופרת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בדיקה גופנית לעופרת
רופאה בכללית סירבה לחתום לך על הצהרת בריאות באמתלה שזה "נוגד את צו מצפונה" כי נשק "מקדם תחלואה ותמותה"?
היא לא הייתה יכולה לסרב, כי זה תפקידה בתור רופאת המשפחה שלי וזה שירות שקופ"ח מחוייבת לתת תמורת תשלום כמובן.
מצד שני בכל חידוש הייתי זוכה מחדש להרצאה והטפת מוסר בסיגנון שציינת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
גם רופא משפחה יכול להפנות לבדיקה זו. אינה יקרה במיוחד, לכן לא מדובר בהפסד גדול של הקופה.
שיחפש לפי קוד הבדיקה. קוד הבדיקה לפי משרד הבריאות 83655 . לפי ק"ח כללית 72305.
ועוד שאלה: למה להעלות שאלות מסוג זה כאן? חסר לך רופאים בIDPA?
%%$0066 %%$0066
שיחפש לפי קוד הבדיקה. קוד הבדיקה לפי משרד הבריאות 83655 . לפי ק"ח כללית 72305.
ועוד שאלה: למה להעלות שאלות מסוג זה כאן? חסר לך רופאים בIDPA?
%%$0066 %%$0066
נערך לאחרונה על ידי אלדר בתאריך 10 אוקטובר 2019, 06:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
א.קודם יישר כח לרופאים שמדריכים / מפקחים/ מתאמנים ב-IDPA חבר'ה חבל"ז ,ובלי ח"ו להוריד מערכם מ"מ חשבתי שדרך אתר הסליק אני אוכל לקבל קישורים רלוונטים ושאז אוכל להפנות את תשומת ליבו של הרופא שלי ,מה שבדיעבד מתברר כנכון .כי לבוא אל הרופא ולומר לו שרופא פלוני אמר שיש בדיקה וכו' התשובה המקובלת בד"כ "אז לך אליו וכדו'
ב. אני חושב שלאור המודעות ההולכת וגדלה של נושאי הנשק ותדירות האימונים של האוחזים בנשק אם זה דרך IDPA חמוש מאומן ירי מעשי.
לתועלת הציבור שאלה זו קיבלה/תקבל את היחס המתאים למקסימום אנשים בבחינת אל תמנע טוב מהאנשים
ב. אני חושב שלאור המודעות ההולכת וגדלה של נושאי הנשק ותדירות האימונים של האוחזים בנשק אם זה דרך IDPA חמוש מאומן ירי מעשי.
לתועלת הציבור שאלה זו קיבלה/תקבל את היחס המתאים למקסימום אנשים בבחינת אל תמנע טוב מהאנשים
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
itamar כתב:רופאה בכללית סירבה לחתום לך על הצהרת בריאות באמתלה שזה "נוגד את צו מצפונה" כי נשק "מקדם תחלואה ותמותה"?
היא לא הייתה יכולה לסרב, כי זה תפקידה בתור רופאת המשפחה שלי וזה שירות שקופ"ח מחוייבת לתת תמורת תשלום כמובן.
מצד שני בכל חידוש הייתי זוכה מחדש להרצאה והטפת מוסר בסיגנון שציינת.
א.
גם אני חשבתי שרופא לא יכול לסרב. עובדה שרופא(ים) במכבי סירבו לחתום לי (מטעמי מצפון בלבד). לא איכפת להם שזה שירות בתשלום, פשוט לא חותמים, ומנמקים את זה בכך שמדובר בשירות פרטי והם לא חייבים לחתום אם זה נוגד את צו מצפונם.
- סליקאי זהב
קבלתי הפניה במייל לבדיקת מעבדה לרמת עופרת מהרופא שלי
תודה לכל החברים בסליק
תודה לכל החברים בסליק
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
לפני שבוע בצעתי את הבדיקה והיום קבלתי את התוצאות " לא נמצא" ב"ה
לידיעה אני יורה כבר כ-3 שנים כל שבוע ב-IDPA באשדוד חומה 25 (מטווח פתוח)לא פחות מ- 500 כדורים 19/9 לחודש
לידיעה אני יורה כבר כ-3 שנים כל שבוע ב-IDPA באשדוד חומה 25 (מטווח פתוח)לא פחות מ- 500 כדורים 19/9 לחודש
- סליקאי זהב
בהנחה ומתגלה עופרת בדם, האם ערכי העופרת יורדים לאורך זמן בהנחה ומפסיקים את החשיפה?
(או שהעופרת מצטברת בגוף ואינה מתפוגגת ולכן הערכים יכולים רק לעלות/להשאר כפי שהם?)
(או שהעופרת מצטברת בגוף ואינה מתפוגגת ולכן הערכים יכולים רק לעלות/להשאר כפי שהם?)
- סליקאי ארד
הבנתי שיורדים, אבל לאורך זמן ממושך, ממש לאט, ושלגוף די קשה להיפטר מעופרת. אגב, לגוף הנשי עוד יותר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד