שאלה למבינים בלבד - טווח 300 מטר של אקדח תופי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
WEBART
צודק לגבי התגובה המחוקה, רציתי לחסוך קריאה מיותרת.... אופס.
אני יכול להחזיר אותה, שמורה אצלי..... (תשובה שלך: " לאאאאאא")
שים לב להערה שרשמתי, מי שגר בבית זכוכית צריך.... ואני הייתי צריך לחשוב כי יש מישהו שיכול להשתמש בזה הלאה, ולא בדרך או בגישה שיצאה ממני, ושזה יכול להשפיע על אחרים.
אני מצדיק את הירידה ולו לשיקולים של שמירת מסגרת במקרה ו...
אני לוקח את הדברים שנרשמו ומעביר הלאה לטובת טיפול שורש במערכת, חבל רק שאת הסטאז' עשו עלי.... אייייי
בוגר, הוא זה שיודע לקבל ביקורת, להפנים ולהעביר הלאה.
צודק לגבי התגובה המחוקה, רציתי לחסוך קריאה מיותרת.... אופס.
אני יכול להחזיר אותה, שמורה אצלי..... (תשובה שלך: " לאאאאאא")

שים לב להערה שרשמתי, מי שגר בבית זכוכית צריך.... ואני הייתי צריך לחשוב כי יש מישהו שיכול להשתמש בזה הלאה, ולא בדרך או בגישה שיצאה ממני, ושזה יכול להשפיע על אחרים.
אני מצדיק את הירידה ולו לשיקולים של שמירת מסגרת במקרה ו...
אני לוקח את הדברים שנרשמו ומעביר הלאה לטובת טיפול שורש במערכת, חבל רק שאת הסטאז' עשו עלי.... אייייי
בוגר, הוא זה שיודע לקבל ביקורת, להפנים ולהעביר הלאה.
בהתעלמות מוחלטת מסגנון הכתיבה/מחיקה/ניסוח של טרייל אני כותב ש:
בתחרות/מפגש באיילת השחר פגשתי פנים מול פנים את טרייל ואת קרבינו המדובר, ואף ניסיתי אותו בירי (את הקרבין, לא את טרייל
). הקרבין אכן מתוחזק ומשופר במצב נדיר ביחס לאחיו המופקרים/מופקדים במחסני משטרת ישראל.
האבחנה שלי - טרייל פשוט מורעל על נשק ובכלל זה על הקרבין. הוא השקיע בו לא מעט כסף, זמן ומאמץ כדי להביאו לאן שהגיע. כנראה יותר נח לתרץ את הטיפול המסור בקרבין כ"כסת"ח" ולא כתחביב עמוק שהרעיל את דמו, ובכך להמנע מלעג למורעל. שהרי בארץ הקודש יותר "קול" להיות מכסת"ח מאשר להיות מורעל
אבל...
כולנו מורעלים, מי פחות ומי יותר. אני אמנם לא חתום על קרבין - אבל מבין את נפשו של טרייל.
טרייל היקר - תקן אותי אם אני טועה, ואם לא אז פשוט תכתוב את האמת
בתחרות/מפגש באיילת השחר פגשתי פנים מול פנים את טרייל ואת קרבינו המדובר, ואף ניסיתי אותו בירי (את הקרבין, לא את טרייל

האבחנה שלי - טרייל פשוט מורעל על נשק ובכלל זה על הקרבין. הוא השקיע בו לא מעט כסף, זמן ומאמץ כדי להביאו לאן שהגיע. כנראה יותר נח לתרץ את הטיפול המסור בקרבין כ"כסת"ח" ולא כתחביב עמוק שהרעיל את דמו, ובכך להמנע מלעג למורעל. שהרי בארץ הקודש יותר "קול" להיות מכסת"ח מאשר להיות מורעל

אבל...
כולנו מורעלים, מי פחות ומי יותר. אני אמנם לא חתום על קרבין - אבל מבין את נפשו של טרייל.
טרייל היקר - תקן אותי אם אני טועה, ואם לא אז פשוט תכתוב את האמת

היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
טייס ידידי!
אכן יורד לעתים גשם בימי החום ,אבל זו פעולת התגוננות של ההשגחה העליונה
כדי שמפלס הטיפשות לא יעלה מידי! ויוכל להשטף לו למער' הביוב,,
שאם לא כן ההינו יושבים בארץ הררית יותר משוייץ,,, רק שאצלנו ההרים היו מורכבים מטיפשות, שחצנות,ואחבליות,
בתוכנית האב הוקצב לנו שלג לכסות את הח*א ,אבל נעלם התקציב,,,אז נשאר רק הגשם,,
אכן יורד לעתים גשם בימי החום ,אבל זו פעולת התגוננות של ההשגחה העליונה
כדי שמפלס הטיפשות לא יעלה מידי! ויוכל להשטף לו למער' הביוב,,
שאם לא כן ההינו יושבים בארץ הררית יותר משוייץ,,, רק שאצלנו ההרים היו מורכבים מטיפשות, שחצנות,ואחבליות,
בתוכנית האב הוקצב לנו שלג לכסות את הח*א ,אבל נעלם התקציב,,,אז נשאר רק הגשם,,
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד