וירוסמסוכן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
וירוסמסוכן
וירוס חדש ומסוכן מסתובב בין חברי הפורום (כנראה תוצאה של שהיה מרובה מדי מתחת לאדמה ונשימת אויר ממערכות החלפה (המכילות כמות גבוהה של אדי אבש"ר) שמו בישראל צינוקוקוס. מחפשים לו תרופה (האנטיביוטיקות הקיימות בשוק לא עוזרות) ועד שיפתחו במכון וייצמן צינומיצין שיאושר ע"י משרד הבריאות יש להתיחס בסלחנות לכל ה"חולים" .
אתה הבנת את זה גק' ?
אתה הבנת את זה גק' ?
וירוס
אם בוירוס עסקינן - חטפתי אתמול וירוס BLOODHOUND על האקספלורר של ה windows אשר חיסל לי את כל מערכת ההפעלה (לא משהו אשר FORMAT כללי לא יכול להרוג...) הבעיה היא שהניתוח הצליח אבל הרג גם את החולה (ממילא הייתי צריך כבר לפרמט מחדש ולעבור ל XP, אבל כנראה שבאמת מסתובב וירוס חדש והוא פשוט ממזר...
מה שעושה לנו טוב ...
שלום !
אל לכם מלהיבהל . ההודעה מופנית אלי . לי (גיא) ולאילן כברת דרך ארוכה מזה שנים .
אילן לדידו חושב שבשנתים שניהלתי /הדרכתי את מטווח האקדח בהרצליה ספגתי כמות עופרת ששיבשה את מערכת הציניות שלי והקצינה אותה . ואני אומר לאילן שיש כאן מספיק חברה נחמדים שיעידו שבתקופתי בהרצליה , הייתי נחמד/מקצועי אליהם ( חוץ ממך חברי
) .
ולך אני משיב לך ...שבפעם הבאה שנדריך ביחד קורס מדריכי ירי
...
אז... שלא יעבדו עליכם !
סליחה על ההודעה הציבורית.
אל לכם מלהיבהל . ההודעה מופנית אלי . לי (גיא) ולאילן כברת דרך ארוכה מזה שנים .
אילן לדידו חושב שבשנתים שניהלתי /הדרכתי את מטווח האקדח בהרצליה ספגתי כמות עופרת ששיבשה את מערכת הציניות שלי והקצינה אותה . ואני אומר לאילן שיש כאן מספיק חברה נחמדים שיעידו שבתקופתי בהרצליה , הייתי נחמד/מקצועי אליהם ( חוץ ממך חברי

ולך אני משיב לך ...שבפעם הבאה שנדריך ביחד קורס מדריכי ירי

אז... שלא יעבדו עליכם !
סליחה על ההודעה הציבורית.
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד