איך מוסיפים תמונות ???
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איך מוסיפים תמונות ???
איך מוסיפים תמונות.?????
לא ניתן להעלות תמונות ישירות לתוך הפורומים.
אם ברצונך להעלות תמונה לאתר, תוכל להעלות את התמונה לאחד מהאתרים התומכים באחסון תמונות, שים לב כי רוחב התמונה לא עולה על 400 פיקסלים והעתק את כתובתה של התמונה לתוך הודעתך.
לאחר מכן סמן את כל הכתובת ולחץ על כפתור IMG מהכפתורים שבחלון ההודעה החדשה.
אם לא הצלחת להעלות תמונה לאתר אחסון כלשהו, תוכל לשלוח את התמונה אלי ואני אעלה אותה עבורך לאתר.
תוכל לשלוח לכתובת: webmaster@haslik.co.il
אם ברצונך להעלות תמונה לאתר, תוכל להעלות את התמונה לאחד מהאתרים התומכים באחסון תמונות, שים לב כי רוחב התמונה לא עולה על 400 פיקסלים והעתק את כתובתה של התמונה לתוך הודעתך.
לאחר מכן סמן את כל הכתובת ולחץ על כפתור IMG מהכפתורים שבחלון ההודעה החדשה.
אם לא הצלחת להעלות תמונה לאתר אחסון כלשהו, תוכל לשלוח את התמונה אלי ואני אעלה אותה עבורך לאתר.
תוכל לשלוח לכתובת: webmaster@haslik.co.il
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לא מבין
מה מה??? אני לא יודע על מה אתה מדבר
אתרים ששומרים תמונות???
מיצטער אני לא מבין
אתרים ששומרים תמונות???
מיצטער אני לא מבין
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
AK כפרה, Webart ניסה להציע לך, שתמצא אתרי אינטרנט שתפקידם הוא להציג תמונות שאתה בוחר להעלות לרשת מהמחשב האישי שלך.
עכשיו, בגלל שרוב האתרים אינם מאפשרים את הצגת התמונות באתרים אחרים, לרבות "הסליק" ואתר "הביזאר של דודו זר", הפתרון אינו יעיל במיוחד....
אתה מוזמן לשלוח ל-Webart או לי את התמונות אשר אתה מעוניין להעלות לאתר, ואנחנו נסדר כבר את העניין.
[url]omer_hk@walla.co.il[/url]
עכשיו, בגלל שרוב האתרים אינם מאפשרים את הצגת התמונות באתרים אחרים, לרבות "הסליק" ואתר "הביזאר של דודו זר", הפתרון אינו יעיל במיוחד....
אתה מוזמן לשלוח ל-Webart או לי את התמונות אשר אתה מעוניין להעלות לאתר, ואנחנו נסדר כבר את העניין.
[url]omer_hk@walla.co.il[/url]
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד