אפשר להפקיד נשק בנתב"ג!!!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אפשר להפקיד נשק בנתב"ג!!!!
שלום, חברים!
היום הייתי בנתב"ג וביקרתי בתחנת משטרה במקום.
לשמחתי הרבה, גיליתי שכל הבעיות הקשורות בהפקדת נשק ע"י אזרחים וחיילים נפתרו!!
מי שמגיע לשדה ומעוניין להכנס לטרמינל יכול (וכמובן גם חייב
) להפקיד את כלי הנשק שלו בכספת בתחנת המשטרה. ניתן להפקיד גם כלי נשק ארוכים (נגיד, אקדח אוטומטי באורך 99 ס"מ הידוע בשם M16-A1).
לשימושכם!
יום טוב!
יבגני
היום הייתי בנתב"ג וביקרתי בתחנת משטרה במקום.
לשמחתי הרבה, גיליתי שכל הבעיות הקשורות בהפקדת נשק ע"י אזרחים וחיילים נפתרו!!
מי שמגיע לשדה ומעוניין להכנס לטרמינל יכול (וכמובן גם חייב
לשימושכם!
יום טוב!
יבגני
- סליקאי טיטניום

והיה ויש עיקוב בנחיתה / המראה, יש לגשת לתחנת המשטרה ולהסדיר את משך ההפקדה.
מגבלת הזמן נוצרה עקב חוסר מקום מספק להפקדות נשק בהיקף גדול וכמות המבקרים בנתב"ג בעיקר בתקופות בהם ישנן טיסות רבות.
בכל מקרה עדיף מצב זה של מגבלת שעתיים להפקדה [שניתן להאריך לאחר מתן הסבר של מספר טיסה וזמן הנחיתה / המראה המשוער כפי שנמסר במסכי המידע בטרמינל] מאשר המצב שהיה עד לפני כשלושה וחצי חודשים, שלא ניתן היה להפקיד כלל נשק ולא ניתן כמובן להיכנס עם נשק לתחום הטרמינל.
לשאלות ופרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם תחנת המשטרה בנתב"ג [הנמצאת בצמוד למגרש החנייה לטווח קצר, בו מחנים הרכב כשמלווים או אוספים את הטסים...] במספר טלפון: 03-9715444
מגבלת הזמן נוצרה עקב חוסר מקום מספק להפקדות נשק בהיקף גדול וכמות המבקרים בנתב"ג בעיקר בתקופות בהם ישנן טיסות רבות.
בכל מקרה עדיף מצב זה של מגבלת שעתיים להפקדה [שניתן להאריך לאחר מתן הסבר של מספר טיסה וזמן הנחיתה / המראה המשוער כפי שנמסר במסכי המידע בטרמינל] מאשר המצב שהיה עד לפני כשלושה וחצי חודשים, שלא ניתן היה להפקיד כלל נשק ולא ניתן כמובן להיכנס עם נשק לתחום הטרמינל.
לשאלות ופרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם תחנת המשטרה בנתב"ג [הנמצאת בצמוד למגרש החנייה לטווח קצר, בו מחנים הרכב כשמלווים או אוספים את הטסים...] במספר טלפון: 03-9715444
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד